reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Dzięki :-)
i nie ma sprawy ;-)

Ja padam na ryjek...w końcu spotkałam się z jakąś laską z forum :) Z regionalnego oczywiście - sprzedałam jej garniturek Alusia z chrztu - i powiem Wam, że bardzo sympatyczna babka :)) Synka ma uroczego (2 m-ce) i taki malutki :-) Dawno zapomniałam, że Alus taki był :))
Zrobiłyśmy sobie taki spacer że hoho :-D Ale miło jest tak pochodzić z kimś i pogadać :)
My jutro wyjeżdżamy na weekend majowy :) postaram się Być na BB, jak znajdę chwilę ;-)
Żyć bez Was nie mogę :-D

Z tego co widziałam to sliczne obrączki Georgina :tak:

racja.. ja codziennie widze sie z ktoras z regionalnego i nprawde super zabawa dla mnie zwlaszcza ze maja dzieci i to juz takie pocieszne:):):)

A my za to zaproszenia dawaliśmy końcem marca bo z allegro się opierdzielali i miesiąc wysyłali;/ Hehe:)

to chyba dobrze..u nas jest zwyczaj ze miesiac przed slubem.......

znam artystke ktora miala slub w kwietniu a dawala w grudniu zaproszenia z dopiskiem by do 5 styczia dali znac czy przyjda i wtedy ci co odmowili to dopraszala innych... wyszlo tak ze mialo byc 120 osob..a nie mieli by z czego oplacic tylu osob wiec wpadla na pomysl i dzwonila po wszystkich ze nie chca prezentow tylko kase i w ten czas na weselu bylo 40osob.... miala za swoje nie kazdy moze dac te minimum 300zl a 100zl glupio dac!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja se kurde jestem ale jakby mnie nie bylo..
wczoraj mialam ciezka noc..
w sumie nie wiem czy przez szczepionke czy nie..
maja od 19 zaczela caly czas puszczac bąki przy czym strasznie plakala.. - kolka nie bo kolki juz dawno nie miala i to nie byl ten placz na kolke..
kupy nie zrobila ani wczoraj ani dzisiaj.. jedynie cala noc poplakiwala i te gazy..no jakby zapowietrzona byla jakas..
dzisiaj ladnie zasnela.. to moja 'kochana, najcudowniejsza' tesciowa robi co chwile awantury na dole.. i tym sposobem dziecie me juz dwa razy sie obudzilo..

a ostatanio wspominalam ze nie dostalam okresu.. i dalej go nie mam...;-/
wczoraj wyslalam B po test...
i przezylam szok..
ze wszystkich dostepnych testów przywiozl mi akurat ten na ktorym rok temu zobaczylam dwie kreski..
se mysle ' nosz kurde jakis znak czy co?'
sie aż balam go zrobić :-D
ale drugiej kreski nie ma..
ino czemu dalej nie mam okresu?? nie zebym jakos specjalne tesknila.. :p
witaj w klubie ja tez robilam test nawet fota w albuie jest! ale okresu nadal brak!
oje sie ze test klamal.. jak bylam w ciazy to dwa testy pokazaly brak ciazy a trzeci ze jestem w ciazy...juz sama nie wiem.......

ja se kurde jestem ale jakby mnie nie bylo..
wczoraj mialam ciezka noc..
w sumie nie wiem czy przez szczepionke czy nie..
maja od 19 zaczela caly czas puszczac bąki przy czym strasznie plakala.. - kolka nie bo kolki juz dawno nie miala i to nie byl ten placz na kolke..
kupy nie zrobila ani wczoraj ani dzisiaj.. jedynie cala noc poplakiwala i te gazy..no jakby zapowietrzona byla jakas..
dzisiaj ladnie zasnela.. to moja 'kochana, najcudowniejsza' tesciowa robi co chwile awantury na dole.. i tym sposobem dziecie me juz dwa razy sie obudzilo..

a ostatanio wspominalam ze nie dostalam okresu.. i dalej go nie mam...;-/
wczoraj wyslalam B po test...
i przezylam szok..
ze wszystkich dostepnych testów przywiozl mi akurat ten na ktorym rok temu zobaczylam dwie kreski..
se mysle ' nosz kurde jakis znak czy co?'
sie aż balam go zrobić :-D
ale drugiej kreski nie ma..
ino czemu dalej nie mam okresu?? nie zebym jakos specjalne tesknila.. :p

To jesteśmy dwie, a raczej trzy z Daffi :-D
Też mi się nie spieszy do tego, ale lepiej dla nas, jak jest ;-)
A o co znów się awanturuje?

To jesteśmy dwie, a raczej trzy z Daffi :-D
Też mi się nie spieszy do tego, ale lepiej dla nas, jak jest ;-)
A o co znów się awanturuje?
no ze mną nie bo ja z nią od tamtej kłótniobójki nie rozmawiam.. ;)
drze sie po mzu swoim i synu..

mam dylemat ..bo tesciu ma jutro urodziny no i co mam zrobic?
z nim normalnie rozmawiam.. itd ale nie wchodze na dół bo tam jest tesciowa.. i jak mu zlozyc zyczenia?

naqwet nie wiecie jak milo nam sie z B zyje jak ten potwór - tesciowa sie nie wpindala.. :-D

chociaz wszyscy naokolo twierdza ze ona mieknac zaczyna i chce mnie przeprosić..o_O
oby nie zmiekła! :-D
bo mi tak jest baaardzo dobrze :)

no i ..myslelismy ostatnio o wybudowaniu ekologicznego domu..
www.zielonedomy.com.pl
ale chyba sie to nie kalkuluje..
mieszkania nie chcemy bo jak mamy dac conajmniej 80tys za mieszkanie 2-pokojowe to juz lepiej dolozyc i miec wlasny dom..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pamietamy cie oczywiscie:)a wiec mnowstwo zdrowka dla Hani i podejrzewam ze mala nie ma kaszelku tylko to wydzielina z noska.. ja tez przy 1szm katarku zadzwonilam do pediatry po wczesniejszej wizycie ze mala po kaszluje mi i kazala przyjsc..ale na szczescie wszystkoosluchowo czyste gardelko wporzadku i to tylko katar ja draznil!ale zycze mnostwo zdrowka i niech malenka szybko zdrowieje.

ja sie ciesze bo mamm dziecko aniolka!!!!!!
byla czesto noszona na rekach i nie nauczyla sie...
byla ciagle kolysana i nie nauczyla sie...
od 4 tyg zycia spi cala noc i zasypia sama!
ja ją po kąpieli karmie i w trakcie juz zasypia a jak nie to tylko po karmieniu jak dam smoczka i uloze ja na boczku w lozeczku to spi:)
wczesniej spala do prawie 3 mca ze mna i mezem w lozku! nie bylo zadnego problemu z ulozeniem jej w lozeczku! ciesze sie ze do niczego sie nie przyzwyaczaila no ewentualnie do smoczka ale to nie przeszkadza mi w niczym...
kiedys tam bede ja tego oduczac jak bedzie starsza....

U mnie podobnie, było wszystko noszenie na rączkach, a nawet spanie w dzien na raczkach, karmienie na stojąco i takie tam inne dziwactwa, a teraz jest aniołkiem. Tylko jeszcze to zasypianie...
Podziwiam cie Kopciuszku za wytrwałość i ogólnie że potrafisz tak wyjść z pokoju. Ja ostatnio probowałam i jak tak płakała chyba z minute to poszłam i zrobilam najgorsza rzecz- wziełam na raczki. Moze jeszcze raz spobuje jak męza nie bedzie i teściowej na górze bo inaczej to wszyscy przezywaja, przybiegają i mówią mi że dziecko płacze, jakbym była głucha ;-)

Geogina ja mam takie same jak ty tylko właśnie półokrągłe bo inne latały na palcu u mojego męża. Satyna co prawda ssie starła ale nie narzekam :) Nie wiem czy pisałaś kiedy ślub wiec prosze napisz jeszcze raz, może wpadne, żeby zobaczyć na żywo jak pięknie wyglądasz.

A tak przy okazji obrączek to mój mąż odbierał je tuż przed ślubem ;-) my jakoś zawsze tak na ostatnią chwilę :-) za to sprzedawca nie mógł wyjsc z podziwu ze taki jest spokojny.

reklama
Geogina ja mam takie same jak ty tylko właśnie półokrągłe bo inne latały na palcu u mojego męża. Satyna co prawda ssie starła ale nie narzekam :) Nie wiem czy pisałaś kiedy ślub wiec prosze napisz jeszcze raz, może wpadne, żeby zobaczyć na żywo jak pięknie wyglądasz.
ahaha chcesz mnie zestresować?;D 8 maja;)

Do góry