reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
A my jakie wykończenie mamy?:p Bo nie rozumiem hehehe:)

nie wiem jak to wytlumaczyc chodzi o to ze macie takie proste zaraz ci pokaze na zdj mniej wiecej o co codzi.. tylko ja bron boze nie mowie ze brzydkie.. bardzo ladne chcialam takie ale po przymiarce wzielismy inne, kazdy ma swoj gust:):):):) ja chcialam po prostu czuc sie obrze majac ja na palcu...... Tobie pewnie odpowiada:):):)

my mamy takie tylko ze cale z zoltego zlota... grawerowane tylko moja jest nieposwiecona:( dobrze ze M o niczym nie wie!!!!

Uploaded with ImageShack.us

DAFFI Słońce ja Cię rozumiem, że masz swój gust, więc na prawdę mnie nie uraziłaś ahahah:) Już wiem o jakie Ci chodzi:)) Też mi się podobają na okrągło, ale takie jak mamy również:)

DAFFI Słońce ja Cię rozumiem, że masz swój gust, więc na prawdę mnie nie uraziłaś ahahah:) Już wiem o jakie Ci chodzi:)) Też mi się podobają na okrągło, ale takie jak mamy również:)

ciesze sie ze sie zrozumialysmy.. mi poprostu takie jak wy macie dziwnie odstawaly i sie smieszknie uklaaly moze dlatego ze ja dziwna cala jestem:)
super ze przygotowania ida pelna para... my obraczki doieralismy na tydzien przed slubem bo grawerowanie sie przedluzalo stale!

Daffi ja już mam dość tych dopinań na ostatni guzik:p Ale za tydz się hajtamy i się skończą przygotowania:p Też myśleliśmy o grawerze, ale jakoś ich nie mamy ostatecznie:p

Daffi ja już mam dość tych dopinań na ostatni guzik:p Ale za tydz się hajtamy i się skończą przygotowania:p Też myśleliśmy o grawerze, ale jakoś ich nie mamy ostatecznie:p

wiesz co bylam w szoku bo my mamy imiona i date i miedzy cyframi sa kropki oddzielajace dzien miesiac i rok i za kazda kropeczke etz sie normalnie placi jak za literke!!!!
spoko..mi tablice do auta z napisem Justyna Marek przyszly w piatek dzien przed slubem i byl jeszcze wzor nie taki jak chcialam!

w ogole wszystko bylo na hurra 3 dni przed slubem byly tragiczne!!!

ORAZ DLA WAS MIŁEGO WEEKENDU MAJOWEGO :):):)

luuuuzna to ja zle przeczytalam Twój post to ja sorki :sorry:

Dzięki :-)
i nie ma sprawy ;-)

Ja padam na ryjek...w końcu spotkałam się z jakąś laską z forum :) Z regionalnego oczywiście - sprzedałam jej garniturek Alusia z chrztu - i powiem Wam, że bardzo sympatyczna babka :)) Synka ma uroczego (2 m-ce) i taki malutki :-) Dawno zapomniałam, że Alus taki był :))
Zrobiłyśmy sobie taki spacer że hoho :-D Ale miło jest tak pochodzić z kimś i pogadać :)
My jutro wyjeżdżamy na weekend majowy :) postaram się Być na BB, jak znajdę chwilę ;-)
Żyć bez Was nie mogę :-D

Z tego co widziałam to sliczne obrączki Georgina :tak:

reklama
ja se kurde jestem ale jakby mnie nie bylo..
wczoraj mialam ciezka noc..
w sumie nie wiem czy przez szczepionke czy nie..
maja od 19 zaczela caly czas puszczac bąki przy czym strasznie plakala.. - kolka nie bo kolki juz dawno nie miala i to nie byl ten placz na kolke..
kupy nie zrobila ani wczoraj ani dzisiaj.. jedynie cala noc poplakiwala i te gazy..no jakby zapowietrzona byla jakas..
dzisiaj ladnie zasnela.. to moja 'kochana, najcudowniejsza' tesciowa robi co chwile awantury na dole.. i tym sposobem dziecie me juz dwa razy sie obudzilo..

a ostatanio wspominalam ze nie dostalam okresu.. i dalej go nie mam...;-/
wczoraj wyslalam B po test...
i przezylam szok..
ze wszystkich dostepnych testów przywiozl mi akurat ten na ktorym rok temu zobaczylam dwie kreski..
se mysle ' nosz kurde jakis znak czy co?'
sie aż balam go zrobić :-D
ale drugiej kreski nie ma..
ino czemu dalej nie mam okresu?? nie zebym jakos specjalne tesknila.. :p

Do góry