ahaha chcesz mnie zestresować?;D 8 maja![]()
Ojej to juz lada dzień! Myśle że bez mojej obecności tez bedziesz sie stresować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ahaha chcesz mnie zestresować?;D 8 maja![]()
Nie mam co do tego wątpliwości skoro już od paru tygodni mam stresaOjej to juz lada dzień! Myśle że bez mojej obecności tez bedziesz sie stresować![]()
no ze mną nie bo ja z nią od tamtej kłótniobójki nie rozmawiam..
drze sie po mzu swoim i synu..
mam dylemat ..bo tesciu ma jutro urodziny no i co mam zrobic?
z nim normalnie rozmawiam.. itd ale nie wchodze na dół bo tam jest tesciowa.. i jak mu zlozyc zyczenia?
naqwet nie wiecie jak milo nam sie z B zyje jak ten potwór - tesciowa sie nie wpindala..
chociaz wszyscy naokolo twierdza ze ona mieknac zaczyna i chce mnie przeprosić..
oby nie zmiekła!
bo mi tak jest baaardzo dobrze
no i ..myslelismy ostatnio o wybudowaniu ekologicznego domu..
www.zielonedomy.com.pl
ale chyba sie to nie kalkuluje..
mieszkania nie chcemy bo jak mamy dac conajmniej 80tys za mieszkanie 2-pokojowe to juz lepiej dolozyc i miec wlasny dom..
Pewnie takpewnie zajeta przy dwoch kobitkachone juz takie duze! cekawe czy juz siedza??;-)
nie wiem jak to wytlumaczyc chodzi o to ze macie takie proste zaraz ci pokaze na zdj mniej wiecej o co codzi.. tylko ja bron boze nie mowie ze brzydkie.. bardzo ladne chcialam takie ale po przymiarce wzielismy inne, kazdy ma swoj gustja chcialam po prostu czuc sie obrze majac ja na palcu...... Tobie pewnie odpowiada
my mamy takie tylko ze cale z zoltego zlota... grawerowane tylko moja jest nieposwieconadobrze ze M o niczym nie wie!!!!
Uploaded with ImageShack.us
Milego weekendu;-)Dzięki :-)
i nie ma sprawy ;-)
Ja padam na ryjek...w końcu spotkałam się z jakąś laską z forumZ regionalnego oczywiście - sprzedałam jej garniturek Alusia z chrztu - i powiem Wam, że bardzo sympatyczna babka
) Synka ma uroczego (2 m-ce) i taki malutki :-) Dawno zapomniałam, że Alus taki był
)
Zrobiłyśmy sobie taki spacer że hohoAle miło jest tak pochodzić z kimś i pogadać
My jutro wyjeżdżamy na weekend majowypostaram się Być na BB, jak znajdę chwilę ;-)
Żyć bez Was nie mogę
Z tego co widziałam to sliczne obrączki Georgina![]()
ja se kurde jestem ale jakby mnie nie bylo..
wczoraj mialam ciezka noc..
w sumie nie wiem czy przez szczepionke czy nie..
maja od 19 zaczela caly czas puszczac bąki przy czym strasznie plakala.. - kolka nie bo kolki juz dawno nie miala i to nie byl ten placz na kolke..
kupy nie zrobila ani wczoraj ani dzisiaj.. jedynie cala noc poplakiwala i te gazy..no jakby zapowietrzona byla jakas..
dzisiaj ladnie zasnela.. to moja 'kochana, najcudowniejsza' tesciowa robi co chwile awantury na dole.. i tym sposobem dziecie me juz dwa razy sie obudzilo..
a ostatanio wspominalam ze nie dostalam okresu.. i dalej go nie mam...;-/
wczoraj wyslalam B po test...
i przezylam szok..
ze wszystkich dostepnych testów przywiozl mi akurat ten na ktorym rok temu zobaczylam dwie kreski..
se mysle ' nosz kurde jakis znak czy co?'
sie aż balam go zrobić
ale drugiej kreski nie ma..
ino czemu dalej nie mam okresu?? nie zebym jakos specjalne tesknila..![]()
U mnie podobnie, było wszystko noszenie na rączkach, a nawet spanie w dzien na raczkach, karmienie na stojąco i takie tam inne dziwactwa, a teraz jest aniołkiem. Tylko jeszcze to zasypianie...
Podziwiam cie Kopciuszku za wytrwałość i ogólnie że potrafisz tak wyjść z pokoju. Ja ostatnio probowałam i jak tak płakała chyba z minute to poszłam i zrobilam najgorsza rzecz- wziełam na raczki. Moze jeszcze raz spobuje jak męza nie bedzie i teściowej na górze bo inaczej to wszyscy przezywaja, przybiegają i mówią mi że dziecko płacze, jakbym była głucha ;-)
Geogina ja mam takie same jak ty tylko właśnie półokrągłe bo inne latały na palcu u mojego męża. Satyna co prawda ssie starła ale nie narzekamNie wiem czy pisałaś kiedy ślub wiec prosze napisz jeszcze raz, może wpadne, żeby zobaczyć na żywo jak pięknie wyglądasz.
A tak przy okazji obrączek to mój mąż odbierał je tuż przed ślubem ;-) my jakoś zawsze tak na ostatnią chwilę :-) za to sprzedawca nie mógł wyjsc z podziwu ze taki jest spokojny.
wpadłam kochane do was na chwilkę zobaczyc co sie dzieje, ale muszę spadać i jak najszybciej zdjąć szkła, nie są już najświeższe a ja zapomniałam dzisiaj kupic nowych
pozdrawiam laseczki