reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Anooola domek drewniany bomba-moja marzenie:) co do teścia ja po prostu potraktowałabym teściową jak powietrze a Jemu normalnie poszła złożyć zyczenia...swoją drogą to chyba wszyscy mają tam przerypane..skoro ona tak drze sie na wszsytkich.....
Ech życzę Wam więc szybkiego własnego gniazdka...nie ma jak na swoim .....
Mój P...dziś zaproponował byśmy wzięli lokatora sobie ...nawet Go znam...spokojny facet w średnim wieku...ale ja już nie chcę...po prostu....co swoje to swoje..
oki mykam sałatkę robić jakąś bo mój P stwierdził,że też się odchudza i kanapki do pracy zamienia na sałatki....no na to czekałam!!!Bo najgorzej jest się odchudzać jak druga połowa objada się smakołykami ......

reklama
Tak myślałam ostatnio co u Reve, dziś patrzę na jej profil a ona ma 3 suwaczki. Wychodzi z jednego na to, że znowu jest w ciąży(?), 6tc jest napisane..;) Nie wiem ofc czy to prawda, ale suwaczek taki widnieje i się zastanawiam:p

no ze mną nie bo ja z nią od tamtej kłótniobójki nie rozmawiam.. ;)
drze sie po mzu swoim i synu..

mam dylemat ..bo tesciu ma jutro urodziny no i co mam zrobic?
z nim normalnie rozmawiam.. itd ale nie wchodze na dół bo tam jest tesciowa.. i jak mu zlozyc zyczenia?

naqwet nie wiecie jak milo nam sie z B zyje jak ten potwór - tesciowa sie nie wpindala.. :-D

chociaz wszyscy naokolo twierdza ze ona mieknac zaczyna i chce mnie przeprosić..o_O
oby nie zmiekła! :-D
bo mi tak jest baaardzo dobrze :)

no i ..myslelismy ostatnio o wybudowaniu ekologicznego domu..
www.zielonedomy.com.pl
ale chyba sie to nie kalkuluje..
mieszkania nie chcemy bo jak mamy dac conajmniej 80tys za mieszkanie 2-pokojowe to juz lepiej dolozyc i miec wlasny dom..

Nasz domek jest z drewna :)

Laski dziś mamy swoje święto:-D
opieka nad dzieckiem, to jedna z trudniejszych prac!

Ja od 6 na nogach:confused2:

Tak myślałam ostatnio co u Reve, dziś patrzę na jej profil a ona ma 3 suwaczki. Wychodzi z jednego na to, że znowu jest w ciąży(?), 6tc jest napisane..;) Nie wiem ofc czy to prawda, ale suwaczek taki widnieje i się zastanawiam:p

fakt tez na to zwroiam uwage ostatnio bo gdzies na innym forum ja widzialam... nie wiem czy nie przypadkiem na grudniowkach 2010....

reklama
Do góry