reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Skonczylam nadrabiac jeden watek:-)reszta pozniej;-)ide teraz kapac malego:tak:
Dzięki Sylwia, że we mnie wierzysz :-)
Oczywiście, że dam radę. Bo muszę. Zresztą kto jak kto, ale ja w życiu sporo po (_/_) dostałam i nauczyłam się sobie radzić.
Jednak problemów u mnie ciąg dalszy, a właściwie dokręcają nowe odcinki :-) Franek w nocy porysował sobie porządnie buźkę, nie wiem jak bo pazury obcięte, w każdym razie ma szramę na pół policzka. Nie ma co będzie ładnie wyglądał na chrzcinach. Staśka siusiak boli po wczorajszym odklejaniu, a po 2h w przedszkolu zwymiotował i zadzwoniono żebym go zabrała. W drodze powrotnej zwymiotował mi jeszcze raz a teraz śpi. Jak moje dziecko śpi to znaczy, że jest naprawdę chory, bo jego rzadko co kładzie do łóżka. Ponoć wczoraj w przedszkolu był rotawirus, Staśka wczoraj nie było, no ale może dzień wcześniej załapał. Będą jaja jak to to i całą rodzinę rozkraczy.
Jest tu jeszcze jakiś pechowiec? Daffi się chwaliła, ale kochana wybacz, chyba nie możesz się równać ze mną :-) A swoją drogą podziwiam, że jeszcze testu nie robiłaś, ja bym nie wytrzymała.

Nie ma za co;-)przeciez prawde napisalam:tak:poradzisz sobie napewno:tak:
Co do wymiotow twojego syna to moze ma to samo co ostatnio Julcia:tak:moze to nie jelitowka tylko bolace gardlo?Podaj mu probiotyk,moze zachamuje troche chorobe;-)

wyobraziłam sobie, jak ubierasz psy :-D

Wiecie co...może jestem zła mama, ale ja idę na szczepienia tylko obowiązkowe. Kłują go 3 razy, popłacze, ale przecież krzywda mu się nie dzieje. Nie że kasy brak, ale tak uważam i koniec :tak: I na ospę też nie będę szczepić, bo widziałam juz niejednego dorosłego z ospą i to był koszmar dla niego. Ja miałam ospę jako dziecko, przeszłam ją i teraz wiem, że nie zachoruję na nią. Nie chcę nikogo urazic broń Boże, bo to decyzja każdej z nas :tak:
Co do sczepień jestem taka inna i nic na to nie poradzę :-D

Mea ja mam taką:
CHUSTA NATI NAJLEPSZY PRODUKT 2008 - 22 KOLORY!!! (1018172470) - Aukcje internetowe Allegro

kolor Savanna i jest zarąbista!!! wiadomo trudniejsza w obsłudze, niż ta z kółkiem, ale za to masz więcej możliwości wiązań :))) Bardzo sobie ją cenie i kolor jest fantastyczny :)

A mój Aluś bez skojarzonych jest spokojniusi po sczepieniach :-D

Ja corke szczepilam podstawowymi i jestzdrowa jak ryba;-)

u nas lustro jest lekarstwem na wszelkie płacze od ponad 2 miesięcy...ostatnio Gabrysia zaczeła dotykać siebie w lustrze...i nadziwić się nie może o co w tym chodzi :) a śmieje się do odbicia,że hej :D

U mnie podobnie:tak:

ja mam to samo...mój mi niedawno kupił okurzacz ,która sam sprząta ,bo stwierdził,że pół życia zmarnuje na latanie ze zwykłym :D...no i powiem wam ,że rewela ! tak dokładnie to ja sama zwykłym odkurzaczem nigdy nie posprzątałam...włączam go jak wychodze na spacer a on śmiaga po całym mieszkaniu...ja wracam wszytsko odkrzone ...zostaje tylko zmyś mopem i już....he he mopa tez chciał kupić ,ale stwierdziłam ,ze to już przesada , bo kosztują te gadzety sprzatające majątek ...

No to masz fajnie:tak:tez bym taki chciala:tak:

reklama
Hehe a co powiesz na samotne noce w dużym domu??? ;-)
Całe szczęscie że sąsiadów mam w miarę blisko, no i psa ;-)

powiem jedno szacuneczek:) ja tez mam dwa psy, ale i tak bym sie bała!!

Super wieści:tak:
Pocieszę Cię, mój młodszy brat miał kiedys ostrą astmę, wiele razy dusił się w nocy:-( na szczęście wyrósł z tego a dokładniej wyleczył go sport;-) czyli dużo przebywania na świeżym powietrzu i nauka oddychania:-) I kto by kiedys pomyślał, że taki astmatyk i alergik bedzie w reprezentacji Polski:-)
Więc i za Amelkę tzrymamy kciuki:tak:

marta a co Twój brat trenuje?

wyobraziłam sobie, jak ubierasz psy :-D

Wiecie co...może jestem zła mama, ale ja idę na szczepienia tylko obowiązkowe. Kłują go 3 razy, popłacze, ale przecież krzywda mu się nie dzieje. Nie że kasy brak, ale tak uważam i koniec :tak: I na ospę też nie będę szczepić, bo widziałam juz niejednego dorosłego z ospą i to był koszmar dla niego. Ja miałam ospę jako dziecko, przeszłam ją i teraz wiem, że nie zachoruję na nią. Nie chcę nikogo urazic broń Boże, bo to decyzja każdej z nas :tak:
Co do sczepień jestem taka inna i nic na to nie poradzę :-D

luźna no wiesz zimno jest to psy trzeba w kubraki poubierać:)

my szczepimy skojarzonymi 5w1, ale na ospe szczepić nie będziemy napewno.
napewno nie jesteś złą mamą:) ja np nigdy nie płaczę przy szczepieniach młodego, za to on sie wydziera w niebogłosy:p ostatnio pielęgniarka powiedziała, że mam go uspokoić, bo takiego płaczącego dziecka nie zaszczepi hehe:) wychodze z zołożenia, że krzywda mu sie nie dzieje, smutno, że go boli, ale co zrobić?

Mea - jakie witaminki ??

Nikt nie zauważył, że mój atopik dziś 4 miesiączki ma :(

Wszystkiego najlepszego Michaś :* ;)

Mchałku wszystkiego najlepszego z okazji 4miesięcznicy:) od cioci Madzi i kumpla Damiana!!

Dagmar super, że z Amelką lepiej!
eliza mnie też zaciekawiłaś tym odkurzaczem:)
a ja dzis byłam u fryzjera i jestem blond:)

Do góry