D
daffodill
Gość
Purchawko chcialabym kiedys uslyszec jak spiewasz:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak się spotkamy to pośpiewam dla Juleczki :-)
Dla Danielka teża dla Danielka? :-)
Dla Danielka teża dla Danielka? :-)
Dla Danielka też
Dzięki Sylwia, że we mnie wierzysz :-)
Oczywiście, że dam radę. Bo muszę. Zresztą kto jak kto, ale ja w życiu sporo po (_/_) dostałam i nauczyłam się sobie radzić.
Jednak problemów u mnie ciąg dalszy, a właściwie dokręcają nowe odcinki :-) Franek w nocy porysował sobie porządnie buźkę, nie wiem jak bo pazury obcięte, w każdym razie ma szramę na pół policzka. Nie ma co będzie ładnie wyglądał na chrzcinach. Staśka siusiak boli po wczorajszym odklejaniu, a po 2h w przedszkolu zwymiotował i zadzwoniono żebym go zabrała. W drodze powrotnej zwymiotował mi jeszcze raz a teraz śpi. Jak moje dziecko śpi to znaczy, że jest naprawdę chory, bo jego rzadko co kładzie do łóżka. Ponoć wczoraj w przedszkolu był rotawirus, Staśka wczoraj nie było, no ale może dzień wcześniej załapał. Będą jaja jak to to i całą rodzinę rozkraczy.
Jest tu jeszcze jakiś pechowiec? Daffi się chwaliła, ale kochana wybacz, chyba nie możesz się równać ze mną :-) A swoją drogą podziwiam, że jeszcze testu nie robiłaś, ja bym nie wytrzymała.
wyobraziłam sobie, jak ubierasz psy
Wiecie co...może jestem zła mama, ale ja idę na szczepienia tylko obowiązkowe. Kłują go 3 razy, popłacze, ale przecież krzywda mu się nie dzieje. Nie że kasy brak, ale tak uważam i koniec I na ospę też nie będę szczepić, bo widziałam juz niejednego dorosłego z ospą i to był koszmar dla niego. Ja miałam ospę jako dziecko, przeszłam ją i teraz wiem, że nie zachoruję na nią. Nie chcę nikogo urazic broń Boże, bo to decyzja każdej z nas
Co do sczepień jestem taka inna i nic na to nie poradzę
Mea ja mam taką:
CHUSTA NATI NAJLEPSZY PRODUKT 2008 - 22 KOLORY!!! (1018172470) - Aukcje internetowe Allegro
kolor Savanna i jest zarąbista!!! wiadomo trudniejsza w obsłudze, niż ta z kółkiem, ale za to masz więcej możliwości wiązań )) Bardzo sobie ją cenie i kolor jest fantastyczny
A mój Aluś bez skojarzonych jest spokojniusi po sczepieniach
u nas lustro jest lekarstwem na wszelkie płacze od ponad 2 miesięcy...ostatnio Gabrysia zaczeła dotykać siebie w lustrze...i nadziwić się nie może o co w tym chodzi a śmieje się do odbicia,że hej
ja mam to samo...mój mi niedawno kupił okurzacz ,która sam sprząta ,bo stwierdził,że pół życia zmarnuje na latanie ze zwykłym ...no i powiem wam ,że rewela ! tak dokładnie to ja sama zwykłym odkurzaczem nigdy nie posprzątałam...włączam go jak wychodze na spacer a on śmiaga po całym mieszkaniu...ja wracam wszytsko odkrzone ...zostaje tylko zmyś mopem i już....he he mopa tez chciał kupić ,ale stwierdziłam ,ze to już przesada , bo kosztują te gadzety sprzatające majątek ...
bo głosik to Ty masz śliczny! (słyszałam na filmikach na picassie )
bo głosik to Ty masz śliczny! (słyszałam na filmikach na picassie )
Hehe a co powiesz na samotne noce w dużym domu??? ;-)
Całe szczęscie że sąsiadów mam w miarę blisko, no i psa ;-)
Super wieści
Pocieszę Cię, mój młodszy brat miał kiedys ostrą astmę, wiele razy dusił się w nocy:-( na szczęście wyrósł z tego a dokładniej wyleczył go sport;-) czyli dużo przebywania na świeżym powietrzu i nauka oddychania:-) I kto by kiedys pomyślał, że taki astmatyk i alergik bedzie w reprezentacji Polski:-)
Więc i za Amelkę tzrymamy kciuki
wyobraziłam sobie, jak ubierasz psy
Wiecie co...może jestem zła mama, ale ja idę na szczepienia tylko obowiązkowe. Kłują go 3 razy, popłacze, ale przecież krzywda mu się nie dzieje. Nie że kasy brak, ale tak uważam i koniec I na ospę też nie będę szczepić, bo widziałam juz niejednego dorosłego z ospą i to był koszmar dla niego. Ja miałam ospę jako dziecko, przeszłam ją i teraz wiem, że nie zachoruję na nią. Nie chcę nikogo urazic broń Boże, bo to decyzja każdej z nas
Co do sczepień jestem taka inna i nic na to nie poradzę
Mea - jakie witaminki ??
Nikt nie zauważył, że mój atopik dziś 4 miesiączki ma
Wszystkiego najlepszego Michaś :*