G
Georgina
Gość
My też, my teżale mój nie przesypia całej nocypoprostu wstajemy tak, a w nocy mamy pobudki
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My też, my teżale mój nie przesypia całej nocypoprostu wstajemy tak, a w nocy mamy pobudki
![]()
Jaki super piesek! Zawsze chciałam ze schroniska.. Kurcze tylko w życiu bym tam nie poszła bo zbyt wrażliwa jestemDaffi nie wiem ile ten piesek kosztuje ale na pewno sie dowiem hehe
Prawdziwego pieska to my mamy, to nasza znajda ze schroniska Kama:-) Najwspanialszy pies na świecie
Zobacz załącznik 240632Zobacz załącznik 240633
Zajrzyjcie na ten profil użytkownika na youtube, ma zdjęcia z katastrofy w smoleńsku:-(
YouTube - Kanał użytkownika ProMediaArts
Jaki super piesek! Zawsze chciałam ze schroniska.. Kurcze tylko w życiu bym tam nie poszła bo zbyt wrażliwa jestem![]()
Jaki super piesek! Zawsze chciałam ze schroniska.. Kurcze tylko w życiu bym tam nie poszła bo zbyt wrażliwa jestem![]()
No widzisz a ja mam inny problem..... Z drugiej strony. I to już od jakiegoś miesiąca. Przy robieniu ''e e'' boli mnie normalnie odbyt, tak jakby za ciasno było a kurde jakoś wcześniej problemów nie było. Mam wrażenie, że mnie za każdym razem obciera 'e e' jak robię, normalnie boliNo i jeszcze zapomnialam wam napisac ze dzis musze isc do ginakurka sama nie wiem co jest grane,tak jakby mnie kuło,smyralo czy jakos tak w pi... wiec nie wiem czy ta moja spiralka sie czasami nie obsunela albo czy czasami cos sie tam niedobrego dzieje
kuz.wa znowu wydatek
no i kurcze najgorsze to czekanie w kolejce....zadzwonie dzis do niego i zapytam czy mnie gdzies nie wcisnie bez czekania;-)moze sie uda;-)
Zajrzyjcie na ten profil użytkownika na youtube, ma zdjęcia z katastrofy w smoleńsku:-(
YouTube - Kanał użytkownika ProMediaArts
Ja też, miałam o tym wczoraj pisaćDaffi to ty kiedys pytałaś o deser z samego banana? czy ktoś inny? jest z gerbera wczoraj kupiłam