reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

quote_icon.png
Napisał NeSSi
Nikt nie zauważył, że mój atopik dziś 4 miesiączki ma :(

Wszystkiego naj naj Michasiu:-)

reklama
dziewczyny, bojcie się boga, jak zasuwacie z tym pisaniem, ja jakas taka sierota jestem, nie mam czasu na nic:angry: w domu burdel, pranie nie wywieszone, zmywarka nie włączona- żebym chociaż was poczytała :angry::angry:
nie wiem co ja robie z czasem

nawet nie wiedziałam ze cos takiego jest ale własnie poszperałam w google i naparwde super sprawa...

iRobot roomba sie nazywa :)
jest taki ekstra,ze jak mu sie bateria konczy np to podjezdza do swoje stacji i sie ładuje...jak sie naładuje to sprzata dalej...no rewela normalnie :tak: a jak posprzata to sie wylacza i gada,zeby przeniesc go w inne miejsce :tak:

wobraz sobie ze ostatnio kupilam w sklepie sok jakblko winogron i w domu jak go otwieralam widzialam ze mętny jest jak otwieralm nakretke to pstrykla delikatnie i sprobowalam a tam samo wino! zepsuty byl ten sok.. dobrze ze zawsze sprawdzam i nie podaje w ciemno bo ladnie bym dziecko napoila!!!!

jest taki ekstra,ze jak mu sie bateria konczy np to podjezdza do swoje stacji i sie ładuje...jak sie naładuje to sprzata dalej...no rewela normalnie :tak: a jak posprzata to sie wylacza i gada,zeby przeniesc go w inne miejsce :tak:
zaczeło mnie kusic takie cos... a powiedz jak sobie radzi np z fotelami omija?

ja mam to samo...mój mi niedawno kupił okurzacz ,która sam sprząta ,bo stwierdził,że pół życia zmarnuje na latanie ze zwykłym :D...no i powiem wam ,że rewela ! tak dokładnie to ja sama zwykłym odkurzaczem nigdy nie posprzątałam...włączam go jak wychodze na spacer a on śmiaga po całym mieszkaniu...ja wracam wszytsko odkrzone ...zostaje tylko zmyś mopem i już....he he mopa tez chciał kupić ,ale stwierdziłam ,ze to już przesada , bo kosztują te gadzety sprzatające majątek ...

właśnie się nad tym odkurzaczem zastanawiałam jak byłam w ciąży, miałam zamówić prezentacje- ale gdzieś mi to uciekło przez palce- myślę, że czas powrócić do tematu.
ja myślałam o kupnie w niemczech, miałam swego czasu prospekt niemiecki z ceną ok 500 e, więc połowę ceny polskiej ale nie wiem czy to była cena normalna czy jakas specjalna

Mój brat ma identyczny:tak: tez ze stanów sciągał, ze wszytskim wyniosło go niecałe 1,5 tys.

zaczeło mnie kusic takie cos... a powiedz jak sobie radzi np z fotelami omija?
wszystko omija...ma taki zdrzak z przodu na podczerwien...pozniej jak juz pozna dany pokoj ,zwalnia przy meblach i tak delikanie do nich podjezdza...a w rogach wysowa sie taka szczoteczka/miotelka ,ktora wszytsko dokladnie sprząta :tak:...nawet pod próg podjedzie i ma takie specjalne 'latanie' (takie plastikowe ,małe słupki) ...i np jak je postawisz w drzwaiach to on dalej nie pojdzie...no i ze schodow tez nie spadnie bo je rozpoznaje :tak:

reklama
Do góry