Wszystkiego naj naj Michasiu:-)
reklama
nawet nie wiedziałam ze cos takiego jest ale własnie poszperałam w google i naparwde super sprawa...
iRobot roomba sie nazywa
jest taki ekstra,ze jak mu sie bateria konczy np to podjezdza do swoje stacji i sie ładuje...jak sie naładuje to sprzata dalej...no rewela normalnie a jak posprzata to sie wylacza i gada,zeby przeniesc go w inne miejsce
do nas tez przyszła paczka była próbka kaszki bananowej, próbki mleczka, deserek i obiadek no i oczywiscie ksiazeczka dla mamy do poczytania o produktach
D
daffodill
Gość
wobraz sobie ze ostatnio kupilam w sklepie sok jakblko winogron i w domu jak go otwieralam widzialam ze mętny jest jak otwieralm nakretke to pstrykla delikatnie i sprobowalam a tam samo wino! zepsuty byl ten sok.. dobrze ze zawsze sprawdzam i nie podaje w ciemno bo ladnie bym dziecko napoila!!!!
zaczeło mnie kusic takie cos... a powiedz jak sobie radzi np z fotelami omija?iRobot roomba sie nazywa
jest taki ekstra,ze jak mu sie bateria konczy np to podjezdza do swoje stacji i sie ładuje...jak sie naładuje to sprzata dalej...no rewela normalnie a jak posprzata to sie wylacza i gada,zeby przeniesc go w inne miejsce
ja mam to samo...mój mi niedawno kupił okurzacz ,która sam sprząta ,bo stwierdził,że pół życia zmarnuje na latanie ze zwykłym ...no i powiem wam ,że rewela ! tak dokładnie to ja sama zwykłym odkurzaczem nigdy nie posprzątałam...włączam go jak wychodze na spacer a on śmiaga po całym mieszkaniu...ja wracam wszytsko odkrzone ...zostaje tylko zmyś mopem i już....he he mopa tez chciał kupić ,ale stwierdziłam ,ze to już przesada , bo kosztują te gadzety sprzatające majątek ...
właśnie się nad tym odkurzaczem zastanawiałam jak byłam w ciąży, miałam zamówić prezentacje- ale gdzieś mi to uciekło przez palce- myślę, że czas powrócić do tematu.
ja myślałam o kupnie w niemczech, miałam swego czasu prospekt niemiecki z ceną ok 500 e, więc połowę ceny polskiej ale nie wiem czy to była cena normalna czy jakas specjalna
iRobot roomba sie nazywa
Mój brat ma identyczny tez ze stanów sciągał, ze wszytskim wyniosło go niecałe 1,5 tys.
wszystko omija...ma taki zdrzak z przodu na podczerwien...pozniej jak juz pozna dany pokoj ,zwalnia przy meblach i tak delikanie do nich podjezdza...a w rogach wysowa sie taka szczoteczka/miotelka ,ktora wszytsko dokladnie sprząta ...nawet pod próg podjedzie i ma takie specjalne 'latanie' (takie plastikowe ,małe słupki) ...i np jak je postawisz w drzwaiach to on dalej nie pojdzie...no i ze schodow tez nie spadnie bo je rozpoznajezaczeło mnie kusic takie cos... a powiedz jak sobie radzi np z fotelami omija?
reklama