reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

quote_icon.png
Napisał NeSSi
Nikt nie zauważył, że mój atopik dziś 4 miesiączki ma :(

Wszystkiego naj naj Michasiu:-)

reklama
dziewczyny, bojcie się boga, jak zasuwacie z tym pisaniem, ja jakas taka sierota jestem, nie mam czasu na nic:angry: w domu burdel, pranie nie wywieszone, zmywarka nie włączona- żebym chociaż was poczytała :angry::angry:
nie wiem co ja robie z czasem

nawet nie wiedziałam ze cos takiego jest ale własnie poszperałam w google i naparwde super sprawa...

iRobot roomba sie nazywa :)
jest taki ekstra,ze jak mu sie bateria konczy np to podjezdza do swoje stacji i sie ładuje...jak sie naładuje to sprzata dalej...no rewela normalnie :tak: a jak posprzata to sie wylacza i gada,zeby przeniesc go w inne miejsce :tak:

wobraz sobie ze ostatnio kupilam w sklepie sok jakblko winogron i w domu jak go otwieralam widzialam ze mętny jest jak otwieralm nakretke to pstrykla delikatnie i sprobowalam a tam samo wino! zepsuty byl ten sok.. dobrze ze zawsze sprawdzam i nie podaje w ciemno bo ladnie bym dziecko napoila!!!!

jest taki ekstra,ze jak mu sie bateria konczy np to podjezdza do swoje stacji i sie ładuje...jak sie naładuje to sprzata dalej...no rewela normalnie :tak: a jak posprzata to sie wylacza i gada,zeby przeniesc go w inne miejsce :tak:
zaczeło mnie kusic takie cos... a powiedz jak sobie radzi np z fotelami omija?

ja mam to samo...mój mi niedawno kupił okurzacz ,która sam sprząta ,bo stwierdził,że pół życia zmarnuje na latanie ze zwykłym :D...no i powiem wam ,że rewela ! tak dokładnie to ja sama zwykłym odkurzaczem nigdy nie posprzątałam...włączam go jak wychodze na spacer a on śmiaga po całym mieszkaniu...ja wracam wszytsko odkrzone ...zostaje tylko zmyś mopem i już....he he mopa tez chciał kupić ,ale stwierdziłam ,ze to już przesada , bo kosztują te gadzety sprzatające majątek ...

właśnie się nad tym odkurzaczem zastanawiałam jak byłam w ciąży, miałam zamówić prezentacje- ale gdzieś mi to uciekło przez palce- myślę, że czas powrócić do tematu.
ja myślałam o kupnie w niemczech, miałam swego czasu prospekt niemiecki z ceną ok 500 e, więc połowę ceny polskiej ale nie wiem czy to była cena normalna czy jakas specjalna

Mój brat ma identyczny:tak: tez ze stanów sciągał, ze wszytskim wyniosło go niecałe 1,5 tys.

zaczeło mnie kusic takie cos... a powiedz jak sobie radzi np z fotelami omija?
wszystko omija...ma taki zdrzak z przodu na podczerwien...pozniej jak juz pozna dany pokoj ,zwalnia przy meblach i tak delikanie do nich podjezdza...a w rogach wysowa sie taka szczoteczka/miotelka ,ktora wszytsko dokladnie sprząta :tak:...nawet pod próg podjedzie i ma takie specjalne 'latanie' (takie plastikowe ,małe słupki) ...i np jak je postawisz w drzwaiach to on dalej nie pojdzie...no i ze schodow tez nie spadnie bo je rozpoznaje :tak:

reklama
Do góry