reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

wszystko omija...ma taki zdrzak z przodu na podczerwien...pozniej jak juz pozna dany pokoj ,zwalnia przy meblach i tak delikanie do nich podjezdza...a w rogach wysowa sie taka szczoteczka/miotelka ,ktora wszytsko dokladnie sprząta :tak:...nawet pod próg podjedzie i ma takie specjalne 'latanie' (takie plastikowe ,małe słupki) ...i np jak je postawisz w drzwaiach to on dalej nie pojdzie...no i ze schodow tez nie spadnie bo je rozpoznaje :tak:
...aaaa i obniza się żeby wjechać pod meble :tak:

reklama
wszystko omija...ma taki zdrzak z przodu na podczerwien...pozniej jak juz pozna dany pokoj ,zwalnia przy meblach i tak delikanie do nich podjezdza...a w rogach wysowa sie taka szczoteczka/miotelka ,ktora wszytsko dokladnie sprząta :tak:...nawet pod próg podjedzie i ma takie specjalne 'latanie' (takie plastikowe ,małe słupki) ...i np jak je postawisz w drzwaiach to on dalej nie pojdzie...no i ze schodow tez nie spadnie bo je rozpoznaje :tak:

Nio:tak: brat go na stole postawił i nie spadł, ma czujniki:tak:
Najgorsze jest to, że na gruby dywan nie wjedzie, u brata włochate dywany są, zresztą u mnie też, i na taki dywan nie daje rady wjechać.

czy mogłabym się dowiedzieć jaki masz model ?

Mój brat ma identyczny:tak: tez ze stanów sciągał, ze wszytskim wyniosło go niecałe 1,5 tys.
to jeszcze zalezy jaki model...ten najnowszy w polsce kosztuje mniej wiecej 4tys, ale oni tu zwariowali z ta cena :szok:my kupilismy za polowe ..wiem,ze ktorys poprzedni byl troche nieudany...a dywanow nie mamy ze wzgledu na psy, ale probowalismy u rodzicow na takm zwyklym, nie włochatym dywanie to ładnie dawał rade :tak:

625 ?
pisałaś wcześniej, że zastanawiałaś się nad robotem z funkcją myjącą i dlaczego nie wzięłaś?
jak byłam w ciąży to w szczecinie był przedstawiciel - zawsze można było zamówić niezobowiązującą prezentacje, ale teraz jak byłam na stronie to została tylko kropka na mapie, w spisie mojego miasta brak

625 ?
pisałaś wcześniej, że zastanawiałaś się nad robotem z funkcją myjącą i dlaczego nie wzięłaś?
jak byłam w ciąży to w szczecinie był przedstawiciel - zawsze można było zamówić niezobowiązującą prezentacje, ale teraz jak byłam na stronie to została tylko kropka na mapie, w spisie mojego miasta brak

tzn ten myjacy to jest drugi robot...nazywas sie iRobot scooba :-)
http://scooba.pl/scooba.php#anch2

Ostatnia edycja:
reklama
Jejku:szok:az tak:szok:jestem w szoku,jak po takim kremie moze byc cos takiego?No i czemu wczesniej nic nie bylo?A nie bylo innej przyczyny?Moze zastanow sie.
Niestety na bank to to, bo wyskoczyło dokładnie na powierzchni, którą posmarowałam (nie smarowałam np czoła i tam nie było nic) dokładnie zrobił się taki jakby wielki placek jak po poparzeniu na nim bąble wielkości opuszków palców rozlane takie i potworny świąd. Około 40 minut po dokładnym zmyciu zniknęły.

Purchawka :) - młody może mieć uczulenie na parafinę, skoro zapuchł po Lipobase ... W Rossmanie można kupić kosmetyki HIPP, które zamiast parafiny zawierają olej migdałowy i sezamowy.
My używaliśmy już paru kosmetyków z parafiną, więc to musi być któryś z tych mniejszych składników. Nie mam pojęcia. I pewnie nigdy się nie dowiem.

DZiewczynki Amelka po wczorajszych zwiększonych dawkach leków nie wstawała w nocy i od rana po kolejnych dawkach nie miała żadnego silnego ataku.
Jestem szczęśliwa!!!
Normalnie znowu chce mi się żyć :-D
Super, bardzo się cieszę, to świetna informacja!! Trzymam kciuki, żeby dalej było tak samo dobrze!

Nikt nie zauważył, że mój atopik dziś 4 miesiączki ma :(

Wszystkiego najlepszego Michaś :* ;)

Sto lat sto lat niech żyje żyje nam!!! (Ciocia muzyczka śpiewa najpiękniej jak potrafi!!)

Purchawko !!!! Przeżyłaś chwilę grozy,co ??Dobrze,że już wszystko ok!jak to przeczytałam to przełożyłam smarowanie Julka na rano bo udało mi się kupić Oliatum, polecany przez Was ale nigdy nie wiadomo bo przecież każde Dziecię inne jest... No i znowu zmieniliśmy mleczko...ciii odpukać póki co ok...
No tak, miałam potwornego pecha, że akurat mnie musiało trafić to co się zdarzyć nie powinno :((( Trzymam kciuki, żeby było ok po mleczku :)

Do góry