reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Ech ja bym nie wytrzymała, jak nie posprzątam codziennie to chora jestem...... ale powiem Wam, że to dobry sposób bo nigdy nie mam w domu brudno bo wszystko na bieżąco posprzątane jest:tak:
No ale moją słabościa jest garderoba, zawsze mam tam bałagan:-(
U mnie to samo. Ciągle muszę mieć czysto, ale w szafie ojj nie zaglądać mi tam lepiej:p

reklama
czesc laseczki i"m back,,, i hope:?) wrocilam tymczasowo... pewnie na jakies 2 nastepne dni tylko bo pozniej dlugi weekend wiec znow jedziemy w rejs tym bardziej ze moj J ma wolne :0 jupi!!!!!!! w koncu.....bo ostatnio zapomnialam juz prawie ze mam meza:)

co u was??? jak zobaczylam ile mam stron do nadrobinia to zwatpilam,,,, produkujecie jak szalone:)

my zabkujemy i moje dziecie dziaboli wszystko co ma pod reka mnie i moje policzki tez probuje dziabac.... zlosci sie przy tym strasznie i zdarzaja jej sie humory,,,jak ciezarnej... jej jak mi jej szkoda........... swoja droga jaka sprawiedliwosc w tym ze dziecko juz od malenkosci tak sie musi meczyc////////////

no to dobrze, że to zęby,a nie nic złego:)
hehe u nas też jest tak, że jak ktos nas odwiedza to mały mega grzeczny..goście wyjdą, drzwi się zamkna i zaczyna sie maruder:) luznaa nasze chłopaki poprostu potrafia się zachować w towarzystwie:)

martwię się, bo córeczka znajomej też tak miała - w dniu szczepienia niby zdrowa a tu infekcja poważna była w trakcie... i się skończyło na zapaleniu opon mózgowych :-(

reklama
Do góry