reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
hmmm w sumie to chyba nie ma znaczenia jakie jest dziecko teraz ...ja byłam taka malutka jak Gabrysia i mam 175cm ale faktem jest ,że jestem drobna bardzo...a Gabrysia wysoka też bedzie ,bo po kim niby miałaby byc niska...nawet jak byliśmy u pani neurolog to bardzo podkreslała,żebysmy stosowali pewne ćwiczonka które prowadzą do rozwoju mięśni i raczkowania ,bo jest one bardzo ważne budowaniu mięśni i zapobiega m.in wadą kręgosłupa ,co przy wysokim wzroście jest bardzo częste ...ale chudzina to po nas z niej na pewno będzie ...:tak:
Martynka jest wg ludzi w realu bardzo długa. To 'super' bo będą z tatusiem wysocy a tylko ja kurduplem będę;P

do nas tez przychodziła połozna pare razy po porodzie i pozniej raz na tydzień do 5 tygodnia, bardzo fajna kobietka nawet moglismy do niej zadzwonic jak juz do nas nie przychodziła...

reklama
hahaha ja wypilam malego reddsa:)
maz mnie dzis opuscil:(:(:(:(:(:(:(
wroci za 2 tyg! szok... lzy mialam jak wychodzil... tesknie zanim mocno!!!!!!!!

Minie raz dwa ;-) Trzymaj sie i nie upij :-D

wrociliśmy od pediatry - zęby :tak:
Górne jedynki ma 'czerwone jak ogień' jak to określiła lekarka, więc lada dzień będą zęby. Dziwne, że u góry :eek:
Kupiliśmy IBUM na gorączkę i prebiotyk zapisany przez lekarza :tak:
Aluś waży 8 kilosów :-D Ale jest długi bardzo, więc pediatra jest zadowolona z jego wagi :-) Zauważyła ładny rozwój małego, jego kontaktowość i otwartość na innych ludzi, no i fakt, że grzeczny na badaniu był :-) Ładnie się przewrócił na brzuch, otworzył buzię, żeby mu gardziołko zobaczyła :-)

Po lekarzu było jeszcze lepiej - mały wniebowzięty :szok: Chichrał się pół godz :szok: :-D
T mówił 'gaga' a on w śmiech :-D Nagram go kiedyś, bo dziś płakałam ze smiechu i nie byłam w stanie iśc po aparat :-D
No i zasnął mi juz dawno nie marudząc i teraz śpiocha ślicznie :-)
apetyt średnio...ale zaczął coś jeść chociaż! Zobaczę jutro...eh niech mu wyjdą zęby, to lepiej będzie...na razie masaże są, żele i gryzaki.
No i 4 razy dziś kupe zrobił :szok: Ale lekarka powiedziala, że to przez zęby :tak: Nawet zwalił się na wizycie :-D
I wiecie jaki on choinka niedobry? U lekarza dał się ubrać, jeszcze gadał ze mną, a w domu tylko płacze przy ubieraniu na spacer :-( Zdrajca!!!

Tez piwko piję :)

Georgina tak wspominałam pierwsze kopniaki Martynki i Alusia (tego samego dnia :)) A oni nawet urodzili się prawie tak samo :szok:

Do góry