G
Georgina
Gość
My tylko tydz po narodzinachNajwyraźniej))) Giganty
Miałyście wizytę pielęgniarki środowiskowej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My tylko tydz po narodzinachNajwyraźniej))) Giganty
Miałyście wizytę pielęgniarki środowiskowej?
heheh moj pojechal dokladnie na to samo:-)
Martynka jest wg ludzi w realu bardzo długa. To 'super' bo będą z tatusiem wysocy a tylko ja kurduplem będę;Phmmm w sumie to chyba nie ma znaczenia jakie jest dziecko teraz ...ja byłam taka malutka jak Gabrysia i mam 175cm ale faktem jest ,że jestem drobna bardzo...a Gabrysia wysoka też bedzie ,bo po kim niby miałaby byc niska...nawet jak byliśmy u pani neurolog to bardzo podkreslała,żebysmy stosowali pewne ćwiczonka które prowadzą do rozwoju mięśni i raczkowania ,bo jest one bardzo ważne budowaniu mięśni i zapobiega m.in wadą kręgosłupa ,co przy wysokim wzroście jest bardzo częste ...ale chudzina to po nas z niej na pewno będzie ...
Moi bratankowie mieli bezbolesne ząbkowaniawiecie nie dziwiłoby mnie to wszystko, gdyby nie fakt, że on ma dobry humor! jak dzieci mają gorączkę czy zębole idą, to płaczą i są marudne, a on nic tylko uśmiech Taki twardziel czy co?
U nas też taka numeracjaU nas rozmiarowo 62 + małe 68 ;-) także Maciek też jest raczej drobniutki
Dziś to widziałam w faktach Niezłypoogladajcie sobie ... rekord polski - w 10 min gosc zdobyl 205 punktow karnych !!!
Rekord Polski: 205 punktów karnych w 10 minut - Nasygnale.pl
hahaha ja wypilam malego reddsa
maz mnie dzis opuscil
wroci za 2 tyg! szok... lzy mialam jak wychodzil... tesknie zanim mocno!!!!!!!!