reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

hehe moja agata tez wczoraj skonczyla 4 miesiace :) ale wczoraj mielismy taki dzien ze szkoda slow !!!

najpierw rano pojechalam do pracy pozalatwiac papierologie ... urlopow mam lacznie do 15 czedrwca wiec jeszcze poltora miesiaca :) w pracy tak srednio mnie przyjeli ale walic to ... bo ja klysze ze wyrodna matka jestem i powinnam z dzieckiem byc a nie wracac na kopalnie i pod ziemie to mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera ... no ale jazda zaczela sie dopiero w drodze powrotnej ...
jade sobie spokojnie az tu nagle na wysokosci przejscia dla pieszych i wysepki na srodku drogi z boku wyskakuje mi stary dziad na starym rowerze ... kurna zeby go nie rozjechac /a niewele brakowalo/ musialam wyskoczyc na wysepke i rozpierniczylam auto .... mam opone rozwalona dokumentnie, felga jest do prostowania i prawdopodobnie poprzesuwane cos w zawieszeniu ... o zgrozo nie jechalam swoim autem ale pupilkiem mojego meza - Renia 19 !!! no jak mu zadzwonilam to sie malo nie rozplakal ... oczywiscie pruk stary olal wszystko i pojechal a ja zostalam tyczec z autem nienadajacym sie do jazdy ... kola nie dalo sie zmienic bo do tego 2 podnosniki byly potrzebne wiec musialam kombinowac jak sie do domu dostac ... dodam ze drugie auto bylo w warsztacie wiec mariusz ne mial jak po mnie dojechac ... musialam tate sciagnac, do tego szfagier mi ciagle powtarza ze powinnam sciagnac police bo a noz znajda tego patalacha ... ale olalam bo juz mialam wszystkiego dosc !!!
jak juz po kilku godzinach sciagnelismy auto do domu to trzeba bylo z maluszka do lekarza jechac bo katar ma niemozliwie ciezki ... dostalismy kulki i jestem spokojniejsza bo wiem ze mala nie ma nic poza tym :) a ja ciagle mecze sie z kaszlem i katarem ...
po drodze od lekarza trzeba bylo jeszcze drugie auto odebrac i zakupy porobic i suma sumarum jak wrocilam do domu to tylko kapiel i spanko ... nawet nie siadlam do kompa czt tv ... padlismy z mariuszem oboje na srodku pokoju na podlodze !!!
Oj to dużo wrażeń.. nie zazdroszczę.. ale na końcu się uśmiałam, że spaliście na podłodze:p:p

reklama
heh podwijanie chmielu? o co to takiego? chociaż nazwa fajna:)

nasi mezczyzni dbaja co bysmy piwkomogly pic..heheh ja tam nie bylam..wiem ze podwijaja chmiel jakos wokol drutu..... robota nie jest ciezka tylko zmudna i pola sa ogromne pzrez co wszystko sie ciagnie..z tym ze chmiel tam gdzie moj M robi jest sprzedawany do USA...
a jezdza tam od kilkanastu lat... zapoczatkowal moj tata i sie ciagnie.. ludze sa tam super ci pracodawcy jak rodzina.... bardzo zyczliwi i nie sa skąpi... bardzo mili ludzie....
a nam sie to przyda bo gdzie za 2 tyg zarobi sie 2500tys zł.....

reklama
nasi mezczyzni dbaja co bysmy piwkomogly pic..heheh ja tam nie bylam..wiem ze podwijaja chmiel jakos wokol drutu..... robota nie jest ciezka tylko zmudna i pola sa ogromne pzrez co wszystko sie ciagnie..z tym ze chmiel tam gdzie moj M robi jest sprzedawany do USA...
a jezdza tam od kilkanastu lat... zapoczatkowal moj tata i sie ciagnie.. ludze sa tam super ci pracodawcy jak rodzina.... bardzo zyczliwi i nie sa skąpi... bardzo mili ludzie....
a nam sie to przyda bo gdzie za 2 tyg zarobi sie 2500tys zł.....

to kasa naprawde super!

amelka miała atak astmy:(

Do góry