reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

no proszę :-)
też już któryś raz z kolei jedzie. i tylko duma jak załatwić jeszcze urlop na młockę (tu już cały miesiąc)

szkoda tylko że euro spadło.

no wlasnie u nas bylo za kazdym razem tak ze jak jechal to euro w dol.. chyba raz sie udalo sprzedac po 4.76 ale to bylo dawno temu.
no i teraz znow takie marne to euro bo gdyby bylo wiecej to i milsza kaske by sie przytulilo!!!!!

reklama
Witam z rana u nas nocka super z jedna pobudka o 3 potem o 7 a teraz baraszkujemy z Michałem, kaszel nadal jest ale jakby mniej, za to gryziemy wszystko na potęgę.

Marzka super ze nocka udana....

ja tez mialam napisac ze nocka swietna! ani jednej pobudki julka na smoczka nie dala...
zaczynam myslec ze maz mnie klamal ze ona jeszcze wstaje!

wybaczcie ze od rana tak smutno troche ale az sie lza w oku kreci jak sie to czyta...

Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga:

- Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne?

- Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie.
On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą.

- Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym?

- Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia.
I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy.

- A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie?

- Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić.

- A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą?

- Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić.

- Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni?

- Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem.

- Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział.

- Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie.

W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało:

- O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła.

- Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał:
"MAMUSIU".

:) sie wzruszyc można:)
my dzis wstalismy o 7.15 jakos się nie wyspałam, a mały teraz sobie drzemie i odsypia cwaniak jeden:)
idę dzis do fryzjera zrobic odrosty, a mały zostaje z Babcią i ciocią i wujkiem (bliźniaki lat 10z:p ) kurcze nie mam pomysłu na buty do drugiej kiecy, jeszcze stanik musze kupic..przez te moje cyce znienawidziłam zakupy:( czy któras z karmiących mam tez ma taki problem?
za miesiąc mamy chrzciny i ślub, kurcze jak ten czas pędzi..lista gości już prawie zamknieta. pewnie będzie stresik niemały:) już na cywilnym było ciężko:) ale jak weszłam do urzędu stanu cywilnego to wszystko odpuściło, za to złapało mojego J:) aż musiałam na niego nakrzyczeć, żeby się uspokoił:) a i tak na ślubie podczas zakładania obrączki wziął swoja, zamiast moja i trzyma, ja mu mówię kochanie nie ta obrączka..powtórzyłam mu 3 razy (on uparcie twierdził, że trzyma dobrą, bo swoja:) ) dopiero pani urzędniczka mu zwróciłą uwagę, to się ogarnął:) ale było fajnie!

:) sie wzruszyc można:)
my dzis wstalismy o 7.15 jakos się nie wyspałam, a mały teraz sobie drzemie i odsypia cwaniak jeden:)
idę dzis do fryzjera zrobic odrosty, a mały zostaje z Babcią i ciocią i wujkiem (bliźniaki lat 10z:p ) kurcze nie mam pomysłu na buty do drugiej kiecy, jeszcze stanik musze kupic..przez te moje cyce znienawidziłam zakupy:( czy któras z karmiących mam tez ma taki problem?
za miesiąc mamy chrzciny i ślub, kurcze jak ten czas pędzi..lista gości już prawie zamknieta. pewnie będzie stresik niemały:) już na cywilnym było ciężko:) ale jak weszłam do urzędu stanu cywilnego to wszystko odpuściło, za to złapało mojego J:) aż musiałam na niego nakrzyczeć, żeby się uspokoił:) a i tak na ślubie podczas zakładania obrączki wziął swoja, zamiast moja i trzyma, ja mu mówię kochanie nie ta obrączka..powtórzyłam mu 3 razy (on uparcie twierdził, że trzyma dobrą, bo swoja:) ) dopiero pani urzędniczka mu zwróciłą uwagę, to się ogarnął:) ale było fajnie!

hehehe nie ma to jak stres u faceta! sa wtedy tacy fajni!:-)

reklama
Do góry