reklama
luuuzna
Mama Alanka
POkazywałam ten wózek w watku wyprawka bo miałam taki przy Antku, u nas sprawdzil sie w 100%.
Pauluś89
Grudzień 2009
Ten jest fajny a ja dodałam opinie o swoim wózku do wątku o wyprawce więc luknij
luuuzna
Mama Alanka
Ten jest fajny a ja dodałam opinie o swoim wózku do wątku o wyprawce więc luknij
dzięki
Mam ofertę kupna go za 350 zł od kuzynki T. Jest nie uzywany W OGÓLE
Purchawka
Mama Lolka :-)
Cześć !
Po pierwsze to wszystkiego naj naj dla dzisiejszych czteromiesięczniaków ))
Potem póki pamiętam na bieżąco ;
Mea, ale miałas akcję Ja wczoraj widziałam podobną na ulicy, tylko to dzieci wbiegły na przejście dla pieszych rozpędzone z chodnika i koleś też pikował na wysepce ;/
NeSSi trzymam kciuki,zeby masc pomogła, u nas po Lipobase poprawa jest widoczna już po jednym zastosowaniu. Zmiany przestały się łuszczyć i zbladły do koloru jasno-różowego
Lajtway ach te chłopy! Nawet nie wiem co Ci poradzić, trzymam zwyczajnie kciuki, żeby poszedł po rozum do głowy i Cię trochę odciążył !
Po pierwsze to wszystkiego naj naj dla dzisiejszych czteromiesięczniaków ))
Potem póki pamiętam na bieżąco ;
Mea, ale miałas akcję Ja wczoraj widziałam podobną na ulicy, tylko to dzieci wbiegły na przejście dla pieszych rozpędzone z chodnika i koleś też pikował na wysepce ;/
NeSSi trzymam kciuki,zeby masc pomogła, u nas po Lipobase poprawa jest widoczna już po jednym zastosowaniu. Zmiany przestały się łuszczyć i zbladły do koloru jasno-różowego
Lajtway ach te chłopy! Nawet nie wiem co Ci poradzić, trzymam zwyczajnie kciuki, żeby poszedł po rozum do głowy i Cię trochę odciążył !
Pauluś89
Grudzień 2009
To nieźle. Ja za swój dałam 269 właśnie na mieście
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
luzna ten wozeczek marta na zakupowym chyba polecala