reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

kopciuszku no właśnie ja też mam taką nadzieję że pomoże, ale na szpital nic nie da. Bo byliśmy w poniedziałek i dziś o 15 idziemy. Teraz mogę się tylko modlić, ale ona świszczy więc pewnie wrucimy na oddział :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć !
Po pierwsze to wszystkiego naj naj dla dzisiejszych czteromiesięczniaków :)))
Potem póki pamiętam na bieżąco ;
Mea, ale miałas akcję :( Ja wczoraj widziałam podobną na ulicy, tylko to dzieci wbiegły na przejście dla pieszych rozpędzone z chodnika i koleś też pikował na wysepce ;/
NeSSi trzymam kciuki,zeby masc pomogła, u nas po Lipobase poprawa jest widoczna już po jednym zastosowaniu. Zmiany przestały się łuszczyć i zbladły do koloru jasno-różowego:)
Lajtway ach te chłopy! Nawet nie wiem co Ci poradzić, trzymam zwyczajnie kciuki, żeby poszedł po rozum do głowy i Cię trochę odciążył !

reklama
Do góry