reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Dzieeeeń dobry bardzo!!!
Agatka, Aluś, Lidzia wszystkiego najlepszego od e-cioci i młodszej e-koleżanki Amelki!!!!
Chorym dzieciaczkom życzymy zdrówka!!!!
U nas wsio okej żadnych zębów i skoku niema na horyzoncie hihiihi...
Wczoraj byłam u kosmetyczki-zapisałam się na 10 zabiegów ujędrniająco-wyszczuplających se poszalejem!!! W tym czasie Mała była u babci-znowu dała jej popalić bo nic nie spała i marudziła... w końcu mama do mnie dzwoniła, że mam se już to moje zmierzłe dziecko zabrać....

reklama

Ja mam x- landera x2 też 3 kołowy identyczny jak x4
Super się po lesie i piachu popyla. Nad tym też myślałam ale 3 mieś temu były po 320 zł :-O
wiecie co...
zamówiłam sobie pas poporodowy tummy trimmer...
i jestem w szoku, brzuch mi zniknął i mam w nim 5 cm mniej w talii :laugh2::laugh2::laugh2:

Daj linka jak możesz.

Własnie przeczytałam Mea Twoją wczorajszą przygode.... współczuje, dobrze ze uważny z Ciebie kierowca.
ja wczoraj tez przygodę z kominem miałam:-( mąż porządny ochrzan ode mnie dostał, bowiedział, że trzeba komin wyczyścić a tego nie zrobił, wczoraj rozpaliłam w piecu i mi się smoła zapaliła w komienie, masakra, cały dach, okna na górze, wszystko jest w czarnym pyle a z komina płomien buchał. Dobrze, że nic sie nie stało.

No pięknie a iec to poważna sprawa niestety i mogło buchnąć do środka a nie z komina i wtedy było by ,mniej zabawnie :-/

dziękujemy przyda się :tak:

Tylko żebym miała w domu...a nie mam z kim Alusia zostawić...eh jak nie urok to sraczka

No to nastepnym razem byc zabezpieczona:tak:bo wiesz zawsze lepiej miec takie cos w domu:tak:

kopciuszku no właśnie ja też mam taką nadzieję że pomoże, ale na szpital nic nie da. Bo byliśmy w poniedziałek i dziś o 15 idziemy. Teraz mogę się tylko modlić, ale ona świszczy więc pewnie wrucimy na oddział :-(

:-:)-:)-(

Mi sie on wlasciwie nie podoba bo ma taka ta rame cienka:-(
Mi sie bardziej podoba ten
CHICCO Ct 04 SPACERÓWKA WERSJA WZBOGACONA OKAZJA! (1012252806) - Aukcje internetowe Allegro

A co do tego 3 kolowca z Haucka to to mi wyglada jak rower:-Dnie podoba mi sie,no ale kazdy ma inny gust

A co do spacerowego ubioru to wczoraj (20 stopni, brak wiatru, słoneczko) Maciek miał tylko body z krótkim rękawkiem i koszulkę bawełnianą z długim, cienkie spodenki, skarpetki i cieniutką czapeczkę... na wieczornym spacerku (wiatr) mąż nakrył wózek dodatkowo pladeką ;-)
Dzisiaj założę mu jeszcze bluzę bo pogoda się skiepściła :wściekła/y:

wiecie co...
zamówiłam sobie pas poporodowy tummy trimmer...
i jestem w szoku, brzuch mi zniknął i mam w nim 5 cm mniej w talii :laugh2::laugh2::laugh2:
ja mam takie galoty z gorsetem, ale jakoś dziwnie na tyłku to wygląda, bo się wpija! kurcze dupsko mi mega urosło po tej ciąży!

Własnie przeczytałam Mea Twoją wczorajszą przygode.... współczuje, dobrze ze uważny z Ciebie kierowca.
ja wczoraj tez przygodę z kominem miałam:-( mąż porządny ochrzan ode mnie dostał, bowiedział, że trzeba komin wyczyścić a tego nie zrobił, wczoraj rozpaliłam w piecu i mi się smoła zapaliła w komienie, masakra, cały dach, okna na górze, wszystko jest w czarnym pyle a z komina płomien buchał. Dobrze, że nic sie nie stało.
my mielismy kiedys domek letniskowy 148 m2 cały drewniany z kominkiem właśnie, ale niestety nie nacieszylismy sie nim długo, bo ok 3 miesiace..u nas komin był nieszczelny i niestety dome poszedł z dymem..byliśmy wtedy w środku. cud, że sie obudziłam (była to 4 nad ranem) wyciagnełam kota, tate i ucieklismy. straszne to było..teraz mam fioła na punkcie ognia, potrafie sie wrócić do domu z trasy i sprawdzic czy np wyłaczyłam prostownice, żelazko chociaz przed wyjściem sprawdzałam kilka razy. teraz mówie, J pamietaj, że jest odłaczone wszystko.

nasz maluszek zasnał, ja robie rosół a na drugie zrobie mojemu wątróbkę, nie jadam tego, nigdy tego nie przygotowywałam, więc dziś mój debiut:) jedyne to wiem jak psom to ugotować z makaronek i marchewą:p ale myślę, że takie danie by J nie usatysfakcjonowało;) muszę znaleść jakiś przepis.

serio? mnie by padł kręgosłup jakbym miała go na łóżku przebierać :-D jakoś mi wygodniej na przewijaku
e020.gif
mi tez by siadł kregosłup...poza tym uwazam,ze przewijanie na łóżku jest mega niepraktyczne...raz mój R przewinął i Mała akurat sie ssikała :D a na koniec wymazali pościel linomagie :/ ...jak dla mnie beznadzieja ;))) przewijak to dla mnie rewelacyjne urządzenie :tak:
no i juz zaczyna się kwękanie...ide się bawić :)

Ostatnia edycja:
DLA 4 MIESIECZNIAKOW STÓWKA :) DZISIEJSZYCH :-):-):-)

luuuzna to Ty pedz do lekarza... jesli chodzi o przewijak to moj misio sie miesci bo my mamy przewijak 80 cm ;) ten wiekszy kupilam a co he :-) pomyslalam z tamtego szybko mi wyrosnie bedzie za maly wiec trzeba wiekszy odrazu i juz :rofl2:

mika no tak jakos 20 +3 to 23 mi wychodzilo hehe :-D

marta100 na tej stronie sie trzeba zalogowac zeby ceny zobaczyc :confused2: a zeby sie zalogowac to chyba firme trzeba miec buuuu:baffled: a chcialam ceny popatrzec i moze na chrzciny zamowic:tak:

No i kupilam misiowi puzzlee juz wstawie linka jakie :tak:

RA BabyOno Puzle podłogowe 6 elementów Pojazdy (1012109675) - Aukcje internetowe Allegro

a o takie z pojazdami :-) dla mojego chłopacka :-D

U nas poszczepieniu jak zwykle 0 placzu na kuj kuj zero objawów poszczepiennych ciesze sie ze zdecydowalam sie na ta szczepionke :-) wogole nie odczuwamy szczepien poki co :)

A i misio zdrowy pediatra pytala czy bylismy u alergologa mowie zen tak zbadala malego i powiedziala tak racja nie jest zadnym alergikiem prosze dalej dawac mu bebiko to ja nierozumiem jak wczesniej kazala zmienic mlekko ma skaze i juz :szok::szok::szok: dobrze ze Igorek ma mądra mame:-D i poslychalam sie swojej matczynej intuicji:tak: i w sumie dalam mu ze 3 razy ale odsawilam i dobrze :) Niech pije swoje ukochane Bebiko :)

Monia wspaniałe wiesci cudownie ciesze sie strasznie :-):-):-) ucaluj mała :)

reklama
co do davidkowych sloiczkow to podaje mu gerbera albo bobo-vite najbardziej lubi szpinak z ziemniakami a z deserkow to najbardziej te w kolorach czerwonych...:)

Do góry