reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

kurcze to może pójdź z mały do lekarza..

A nie masz skąd pożyczyć termometru, żeby sprawdzić?

Idę do lekarza. Umówiłam się na 15, ale do innego pediatry, bo Alusia przyjmuje do 11, a o 14 wraca T z pracy, to pojedziemy :tak:
właśnie nie mam, bo szwagierka kupiła dla swojego małego w smoczku termometr, a reszta ludzi w pracy...
Kopciuszku Aluś ma ewidentnie temp, bo zupełnie inaczej się zachowuje, jest taki jakiś nijaki...właśnie mi znasnął bez płaczu, bo wypiciu mega dawki picia - a wiadomo jak się ma temp, to i pić się chce. Alus zazwyczaj nie pije nic, a dziś aż plakał, tak mu się chciało. Jak dostał, to lulu. Bez mleka :-( Nie jadł od 5.30 :-(

reklama
cześć dziewczynki.
Potrzebuję pomocy.
Szukam dobrego nawilżacza powietrza ze wskaźnikiem wilgotności, nie drogiego :-(.
Amelia ma nawrót astmy, męczymy się już jakiś czas.
Dzisiaj mam kontrolę (tak co 2 dni ją mamy) jak będzie przykurcz wracamy do szpitala.
Mam dość, siedzę i ryczę albo chodzę i ryczę na zmianę.
W nocy 3 razy się dusiła a leków bierze kupę.
Lekarka mówi, że nawilżacz nic tu nie da, ale chcemy spróbować.
Pomóżcie

oki dodałam do obserwowanych.Adi wróci to zobaczymy.
Dziękuje, że poszukałaś. Nawet nie mam siły w allegro pogrzebać. Nawet nie mam siły chodzić. Żyć się nie chce

Idę do lekarza. Umówiłam się na 15, ale do innego pediatry, bo Alusia przyjmuje do 11, a o 14 wraca T z pracy, to pojedziemy :tak:
właśnie nie mam, bo szwagierka kupiła dla swojego małego w smoczku termometr, a reszta ludzi w pracy...
Kopciuszku Aluś ma ewidentnie temp, bo zupełnie inaczej się zachowuje, jest taki jakiś nijaki...właśnie mi znasnął bez płaczu, bo wypiciu mega dawki picia - a wiadomo jak się ma temp, to i pić się chce. Alus zazwyczaj nie pije nic, a dziś aż plakał, tak mu się chciało. Jak dostał, to lulu. Bez mleka :-( Nie jadł od 5.30 :-(

W takim razie nie ma na co czekac:no:idz do lekarza niech go obejrzy,jesli ma temperature to podaj mu moze cos na jej zbicie np.Viburcol N:tak:to mu napewno nie zaszkodzi:no:

a my dziś idziemy się zaszczepić.

Daniel chyba też ma skok rozwojowy... jestem niewyspana :confused2:

Ach ten skok rozwojowy:-D:-D:-D

cześć dziewczynki.
Potrzebuję pomocy.
Szukam dobrego nawilżacza powietrza ze wskaźnikiem wilgotności, nie drogiego :-(.
Amelia ma nawrót astmy, męczymy się już jakiś czas.
Dzisiaj mam kontrolę (tak co 2 dni ją mamy) jak będzie przykurcz wracamy do szpitala.
Mam dość, siedzę i ryczę albo chodzę i ryczę na zmianę.
W nocy 3 razy się dusiła a leków bierze kupę.
Lekarka mówi, że nawilżacz nic tu nie da, ale chcemy spróbować.
Pomóżcie

Ja nie pomoge bo nie znam sie na nawilzaczach:eek:ale mam nadzieje ze pomoze i ze nie trzeba bedzie isc do szpiatala;-)trzymam kciuki:tak:

Fajny, lubię zelmera ale stanowczo za drogo :-( Muszę i tak się na to zapożyczyć. Na leki poszło nam już ponad 200 grubo ponad :-(

reklama
Do góry