reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
laski jak ubieracie teraz wasze dzieci na dwór ???

Ja roznie,jak jest chlodniej to body z krótkim rekawkiem,bluzeczke i cieniutka kurteczke a jak cieplej to zakladam mu bluze.Nozki przykrywam kocykiem.

Dziewczyny czy wasze dzieci nie mieszczą sie też na przewijakach?:szok:

Ja nie uzywam juz przwijaka jakies 2 miesiace:tak:musze go wystawic na Allegro:tak:

U mnie chyba tez jest skok rozwojowy:tak:maly marudzi jak nigdy:no:

Albo zębole powoli idą i go to rozdrażnia u mnie tak było też myślałam że skok a tu niespodzianka
ALUŚ LIDKA WSZYSTKIEGO NAJ

Ja narazie nie widze nic zeby wskazywalo na zeby:eek:chociaz wszystko pcha do dzioba...no ale chyba dziasla nie sa zgladzone,rozpulchnione.
Cora miala zebole dopiero na roczek... wiec ja juz sama nie wiem...

Witam sie i ja.. nadrobilam ale nie wiem co pisac..jakis kiepski dzien mam......

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ALUSIA (PAULUS) I LIDII (LAYTWAY) Z OKAZJI 4 MIESIECZNICY

23.png

dołączam się i tu!! :-D

Dziewczyny czy wasze dzieci nie mieszczą sie też na przewijakach?:szok:
mój się mieści, bo on to dopiero jakieś 64cm ma ;-)

U mnie chyba tez jest skok rozwojowy:tak:maly marudzi jak nigdy:no:
u nas też i to już 4 dzień
a015.gif

reklama
hej dziewczeta:)
buziaki i najlepsze życzenia dla dzisiejszych 4miesięczniaków:) Lidka i Aluś sto lat!!
my młodego na dwór ubieramy tak jak Kopciuszek plus czapa.
ja wczoraj kupiłam sobie 2 kiecie i dwa wdzianko- bolerka:) ale jestem szcześliwa! jeszcze do jednej kiecy musze kupić buty i jakieś dodatki i bedę gotowa:)
moj J wczoraj został sam z Damianem 1 raz sami byli wieczorem. sami sie kapałi, karmili i usypiali:) po zakupach skoczyłam na panieński kumpeli i w domu byłam koło22. jestem dumna z J:) cieszę się, że tak dobrze mu poszło, bo teraz nie będzie miał stresa zostawać z małym:)
ja właśnie siedzę w butach ślubnych ze stopkami jest o niebo lepiej! nic nie cisnie:)
mały leży dzielnie na macie i bawi się tukanem, ale coś czuje, że zaraz sie znudzi i trzeba bedzie wymyslac cos innego:)

aa jeszcze było o przewijaku, nasz maluch się jeszcze mieści. ostatnio schowałam ciuszki na 62 cm i teraz nosimy na 68:)

Do góry