reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

hej laseczki
nie mam czasu nadrobic wczorajszego ppopoludnia;/
mam dzis seminarium i nie mam nic na nie;/
bo moj m wrocil z pracy i poszedl do kolegi narawac auto..maly chcial mi chyba cala sile odebrac wczoraj i udalo mu sie....
marudzil gorzej niz w dniu szczepienie...
ale dzis juz na szczescie jest ok...
wiec mam czas do 18 zeby cos jeszcze napiisac mozemi sie uda;/
bo jak nie to leze wstyd jak nie wiem..;/

wczoraj intensywnie zaczals iepodciagac do siadania ale dzis juz znw mu sie nie chce...:)
leniuch jeden:)

Ja też mam lenia jak widać.....stare posty czytam :-D
Kasia Ryśkowi wyłażą zęby czy jeszcze nie?

reklama
Ja też mam lenia jak widać.....stare posty czytam :-D
Kasia Ryśkowi wyłażą zęby czy jeszcze nie?

a cholera go wie...
mowia ze dziasla splaczone do zebow..marudzi i wszytsko wklada do buzi a jak niema nic pod reka to rece swoje:)
ale nie widze tam jeszcze bialych kreseczek..
wiec moze mu sie dziasla dopiero rozpulchniaja...
jest po prostu rozpieszczony jak dziadowski bicz:) hahaha

Martynka nie siedzi i nie przewraca się z plecków na brzuś i odwrotnie. Uważam, że ma na to czas:) Moja bratanica ma 7 miesięcy a siedzi, ale podparta. Dzieci to indywidualne istotki:) Ja się tym nie martwię.
Moja też podnosi główkę, też chce sama się karmić, ale nie zawsze i też się jej zdarza wsadzić smoczka jak jej wypadnie:)
też mam takie podejście :-) i absolutnie nie sadzam dziecka, bo w tym wieku to raczej wygląda na przymuszanie dziecka do tego ;-) zresztą widać to, że dziecko jest albo obkładane poduszkami albo oparte w rogu fotela hihi

agatka wszystkiego najlepszego:-)

dołączam się! :-D

Ile średnio ajmuje zasypianie? Nam ok 30 min do 50
u nas zajmuje z 20-30min.. wkładam do łóżeczka, daje smoka, pieluchę i czekam ;-)
tylko ja zawsze gaszę światło w pokoju i zostawiam tylko malutką lampeczkę.. i Wojtek już wie że jak się zrobi ciemno w pokoju to trza iść spać :-)

agnieszka strasznie mi się podoba druga fotka :-D no super! :-D no i jestem pod wrażeniem ile Julcia je hihi

nieee nooo ja w zyciu tego wszystkiego nie nadrobie :/

a045.gif
a045.gif

a cholera go wie...
mowia ze dziasla splaczone do zebow..marudzi i wszytsko wklada do buzi a jak niema nic pod reka to rece swoje:)
ale nie widze tam jeszcze bialych kreseczek..
wiec moze mu sie dziasla dopiero rozpulchniaja...
jest po prostu rozpieszczony jak dziadowski bicz:) hahaha

U nas juz kreski widac na dole i u góry idą.... ale noc przespana z jedną pobudką.

Witam sie i ja.. nadrobilam ale nie wiem co pisac..jakis kiepski dzien mam......

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ALUSIA (PAULUS) I LIDII (LAYTWAY) Z OKAZJI 4 MIESIECZNICY

23.png

reklama
Do góry