reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

hej laseczki
nie mam czasu nadrobic wczorajszego ppopoludnia;/
mam dzis seminarium i nie mam nic na nie;/
bo moj m wrocil z pracy i poszedl do kolegi narawac auto..maly chcial mi chyba cala sile odebrac wczoraj i udalo mu sie....
marudzil gorzej niz w dniu szczepienie...
ale dzis juz na szczescie jest ok...
wiec mam czas do 18 zeby cos jeszcze napiisac mozemi sie uda;/
bo jak nie to leze wstyd jak nie wiem..;/

wczoraj intensywnie zaczals iepodciagac do siadania ale dzis juz znw mu sie nie chce...:)
leniuch jeden:)

Ja też mam lenia jak widać.....stare posty czytam :-D
Kasia Ryśkowi wyłażą zęby czy jeszcze nie?

reklama
Ja też mam lenia jak widać.....stare posty czytam :-D
Kasia Ryśkowi wyłażą zęby czy jeszcze nie?

a cholera go wie...
mowia ze dziasla splaczone do zebow..marudzi i wszytsko wklada do buzi a jak niema nic pod reka to rece swoje:)
ale nie widze tam jeszcze bialych kreseczek..
wiec moze mu sie dziasla dopiero rozpulchniaja...
jest po prostu rozpieszczony jak dziadowski bicz:) hahaha

Martynka nie siedzi i nie przewraca się z plecków na brzuś i odwrotnie. Uważam, że ma na to czas:) Moja bratanica ma 7 miesięcy a siedzi, ale podparta. Dzieci to indywidualne istotki:) Ja się tym nie martwię.
Moja też podnosi główkę, też chce sama się karmić, ale nie zawsze i też się jej zdarza wsadzić smoczka jak jej wypadnie:)
też mam takie podejście :-) i absolutnie nie sadzam dziecka, bo w tym wieku to raczej wygląda na przymuszanie dziecka do tego ;-) zresztą widać to, że dziecko jest albo obkładane poduszkami albo oparte w rogu fotela hihi

agatka wszystkiego najlepszego:-)

dołączam się! :-D

Ile średnio ajmuje zasypianie? Nam ok 30 min do 50
u nas zajmuje z 20-30min.. wkładam do łóżeczka, daje smoka, pieluchę i czekam ;-)
tylko ja zawsze gaszę światło w pokoju i zostawiam tylko malutką lampeczkę.. i Wojtek już wie że jak się zrobi ciemno w pokoju to trza iść spać :-)

agnieszka strasznie mi się podoba druga fotka :-D no super! :-D no i jestem pod wrażeniem ile Julcia je hihi

nieee nooo ja w zyciu tego wszystkiego nie nadrobie :/

a045.gif
a045.gif

a cholera go wie...
mowia ze dziasla splaczone do zebow..marudzi i wszytsko wklada do buzi a jak niema nic pod reka to rece swoje:)
ale nie widze tam jeszcze bialych kreseczek..
wiec moze mu sie dziasla dopiero rozpulchniaja...
jest po prostu rozpieszczony jak dziadowski bicz:) hahaha

U nas juz kreski widac na dole i u góry idą.... ale noc przespana z jedną pobudką.

Witam sie i ja.. nadrobilam ale nie wiem co pisac..jakis kiepski dzien mam......

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ALUSIA (PAULUS) I LIDII (LAYTWAY) Z OKAZJI 4 MIESIECZNICY

23.png

reklama
Do góry