reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

wiesz ja sie tak martwie o te jej jedzenie ale pzrez zeby tez moze nie chceic jesc.. wczoraj zjadla o 6:00 120ml a juz o 14 zjadla tylko 60ml i o 20 nie chciala jesc! wiec ja uspilam i wypila wtedy 140ml kaszki z mlekiem.. martwie sie bo 2 posilki dziennie to chyba lekka przesada!
mysle ze to nie lekka przesada lecz juz wieksza!

nie dziwie sie! tez bym zjadla wszystko!
moj maz za moje zaciecie i to ze 4 kg zrcuilam kupil mi wczoraj w nagrode KEBABA:-)
mniam ja tez chce!!!!

mi by tez mogl zaniknac apettyt:)
a tu nic z dnia na dzien coaz wiekszy:)
hehe
ja tez jem ostatnio wiecej zwlaszcza teraz jak okres w koncu dostalam:) nie wiem czemu ale na okres jem wszystko co mi popadnie hihih a co idzie za tym to jak przyszedl okres to i pewnosc ze antos rodzenstwa miec nie bedzie a juz mialam takie mysli:)

Ja dziś po 10 ide z małym do pediatry żeby go osłuchała bo ten kaszel nie ustępuje i żeby mu to głębiej nie poszło.
ja wlasnie dzwonilam do chirurga i w czwartek jedziemy z tym antka wodniaczkiem,ale wydaje mi sie ze juz zniknal ale kontrola byc musi:)

DAFF moze idz z nia do lekarza!! jak to nie byl jeden dzien i dal3j tak jest to moze lec zeby anemii nie dotala...;/
racja ja bym poszla niech lekarz oceni.

reklama
Ja bym przewaliła neta w poszukiwaniu przyczyny takiej śliny bo to chyba coś nie halo. Trzymaj sie kochana. U nas też do du... wysypka jest znacznie większa i teraz juz nie mam watpliwości że to uczulenie. O d dziś dieta cud;) bo to co ostatnio9 jadłam to taka pseudodieta była, miałam nadzieję że się uda ale jednak nie...My do smarowani9a mamy masć cholesteroloą- pomaga. Aha, spróbuj go kąpać w krochmalu, u nas rewelacja!

Szukałam, niestety bez rewelacji ,
Lajt - czy to możliwe, że alergia może się tylko pokazywać na buzi i głowie ? My mamy ciałko wolne od plam i krostek ....trochę mnie to dziwi że ma tylko na buzi i we włosach :/ Dzisiaj po 16:00 idziemy znowu, poproszę o taką maść bo pewnie znowu ze sterydami będzie mi wciskac :/

Szukałam, niestety bez rewelacji ,
Lajt - czy to możliwe, że alergia może się tylko pokazywać na buzi i głowie ? My mamy ciałko wolne od plam i krostek ....trochę mnie to dziwi że ma tylko na buzi i we włosach :/ Dzisiaj po 16:00 idziemy znowu, poproszę o taką maść bo pewnie znowu ze sterydami będzie mi wciskac :/
u antka jest podobnie bo krostki tylko na buzce i szyjce i nigdzie wiecej.dermatolog chciala nam przepisac masc sterydowa ale na razie nie chcialam poczekam jeszcze bo pediatra kazala na razie smarowac jakas inna robiona i do pon mam ja stosowac. widze niby poprawe ale od rana a popoludniu znow ma miecejj tego cholerstwa! jak na razie daje mu nan zwykly i nic poza tym tylko woda,zadnych herbatek doslownie nic! acha i moj sie nie dlawi slina,kurcze nessi tak mi zal maluszka:(

Mój ma najzwyklejszy wodny gryzaczek:)
I taki najlepszy:tak: my mamy wiele różnych gryzaczków, najlepszy najzwyklejszy, najłatwiej go w raczce trzymac no i najlżejszy:tak:
wiesz ja sie tak martwie o te jej jedzenie ale pzrez zeby tez moze nie chceic jesc.. wczoraj zjadla o 6:00 120ml a juz o 14 zjadla tylko 60ml i o 20 nie chciala jesc! wiec ja uspilam i wypila wtedy 140ml kaszki z mlekiem.. martwie sie bo 2 posilki dziennie to chyba lekka przesada!
Hmmm a widać już te zęby???

u antka jest podobnie bo krostki tylko na buzce i szyjce i nigdzie wiecej.dermatolog chciala nam przepisac masc sterydowa ale na razie nie chcialam poczekam jeszcze bo pediatra kazala na razie smarowac jakas inna robiona i do pon mam ja stosowac. widze niby poprawe ale od rana a popoludniu znow ma miecejj tego cholerstwa! jak na razie daje mu nan zwykly i nic poza tym tylko woda,zadnych herbatek doslownie nic! acha i moj sie nie dlawi slina,kurcze nessi tak mi zal maluszka:(

W tym kraju to chyba trzeba sobie samemu wyhodować dobrego lekarza :/
Czyli na buzi może jednak tylko być, noc nic :) trzeba to przeżyć :/ a sapkę ma ?
Mój straszną i nie ważne ile bym mu nosa czyściła

reklama
Do góry