reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Czesc :)

Chcialam na wstapie polecic krem AA Ja i Mama na ciemienuche u nas rewalacja i on tez jest do skróry skonnej do alergii...

Kazałam męzowi kupic olejuszke jak polecalyscie i nie bylo w aptece kupił to posmarowalam małemu i juz na 2 dzien widzialam poprawe moj naszczescie mial tylko w dwóch miejscach na głowce ale jakos oliwka nie pomagala zwykla i wyczesywanie a tu posmarowalam 2 dni i niemoglam znalesc tego miejsca na glowce gdzie ta ciemnieniucha :szok: jak chcialam posmarowac 3 dnia ;) wiec zniklo oj szybciuko u nas :) tylko zaznacze ze u nas az takiej wielkiej nie bylo ;p) no i cena ok.22zl.....

u nas jako tako maly niechce jesc tego pepti a chcialam zobaczyc przez tydzien czy cos lepiej czy nie.... ehhh zje 60 ml konczy placzem za nic niechce dalej i lece robic bebiko wiem ze mieszac tak nie najlapiej dzis idziemy na szczepienie ! to i z pediatra pogaam a wybór jak zwykle zostanie mi... ehhh nie lubie tego :no: no ale dzis cos postawnowie i juz bede sie trzymac bo zwariuje brzusio jego... narazie przerwa od nowosci a chcialam kaszke wprowadzic i kleik w koncy :nerd:

DLA AGATKI STÓWKA OD E-CIOTKI I IGORKA :):-)

i dla innych dzieciaczkow co dzis koncza 4 miesiace bo w sumie przyuznam sie ze niewiem cz ktos jeszcze dzis konczy 4 ;) czy tylko Agacia :rofl2:

ja wlasnie dzwonilam do chirurga i w czwartek jedziemy z tym antka wodniaczkiem,ale wydaje mi sie ze juz zniknal ale kontrola byc musi:)

Trzymam kciuki;-)

Wasze dzieciaczki okazują już duże zainteresowanie grzechotkom? Mój już potrafi sam złapać jeśli leży mu na nóżkach i dwoma naraz się bawić

Moj bawi sie grzechotkami ale nie za dlugo.

W tym kraju to chyba trzeba sobie samemu wyhodować dobrego lekarza :/
Czyli na buzi może jednak tylko być, noc nic :) trzeba to przeżyć :/ a sapkę ma ?
Mój straszną i nie ważne ile bym mu nosa czyściła

Moj ma sapke:tak:i katarku nie ma:no:tak mu furczy w nosku:tak:

och dziewczyny szykuje mi sie piatkowy wieczor bez synusia:) dostalismy zaproszenie do znajomych na dzialke,bedzie grill i swietna zabawa:) jade a co:) babcia zostanie z antkiem:) ciekawe czy dam rade...boje sie ze bede caly czas myslala o tym malym szkrabiku moim:)

och dziewczyny szykuje mi sie piatkowy wieczor bez synusia:) dostalismy zaproszenie do znajomych na dzialke,bedzie grill i swietna zabawa:) jade a co:) babcia zostanie z antkiem:) ciekawe czy dam rade...boje sie ze bede caly czas myslala o tym malym szkrabiku moim:)

ja bym nie dala...
poszlam do piwnicy na 3 min... zostawilam go z siostra...i wrocilam a ten sie zanosil z placzu...

hehe wiecie co poszlam sobie na poczatek grudnioweczek jak sie poznawalysmy i wlasnie przeczytalam o irlandzkich ciasteczkach z imbiru,ktore emwu wychwalala:) ale fajnie sobie powspominac:))))

reklama
Do góry