reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

U nas tak samo... Pomaga Dentinox i zimny gryzak
kurcze to musze kupic ta masc a gryzaka mu dawalam a on nie chce go miec w buzce:( moze za duzy dla niego... moze kupie jakis mniejszy. a kupilam ostatnio gryzak jak smoczek tylko ze zamiast smoka ma gryzak ale nie chce go miec w ustach normalnie jak go wkladam mu to ma odruch wymiotny!

reklama
tak samo u nas objawily sie zeby z tym ze julka byla nerwowa... wsadza erwowo piesci i drapie nia dziasla... no i tak samo chce nasze palce do buzi by gryzc... wiec wtedy myje rece nakladam pieluszke tetrowa na palec i daje jej pogryzc..... chyba ulga to dla niej bo sie uspokaja.
no wlasnie on tez taki nerwusek sie zrobil! a po kapieli zawsze ladnie pil cale mleczko i szedl spac a teraz sie meczy z ta butla ze szokk a i tak calego mleczka nie wypija:( i w ogole jakos ostatnio mniej je:(

kurcze to musze kupic ta masc a gryzaka mu dawalam a on nie chce go miec w buzce:( moze za duzy dla niego... moze kupie jakis mniejszy. a kupilam ostatnio gryzak jak smoczek tylko ze zamiast smoka ma gryzak ale nie chce go miec w ustach normalnie jak go wkladam mu to ma odruch wymiotny!

My też kupiliśmy smoka gryzaka TT nie ma odruchu wymiotnego ale mam wrażenie że jest dla niego nieco za szeroki a gryzaki najlepsze w kształcie niezbyt szerokich kólek bo najłatwiej maluchom łapać

kurde mlay spi ale co pol minut skacze i sie rozbudza...
wiec nawet nie moge nic zrobic..;/
wczoraj zrobilam potrawke z kurczaka z ryzem i myslalam ze zostanie mi na dzis ale maz zjadl wszystko..;/
i musze dzis cos gotowac tylko co???

My też kupiliśmy smoka gryzaka TT nie ma odruchu wymiotnego ale mam wrażenie że jest dla niego nieco za szeroki a gryzaki najlepsze w kształcie niezbyt szerokich kólek bo najłatwiej maluchom łapać
ja tez go kupilam..rozmiar 1 i u nas jest za maly chyba bo mu wypada z buzi ...
i bardziej lubi ssac raczke ta z drugiej strony niz ta szczenke:)

reklama
Do góry