reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Dziewczyny w jakiej pozycji karmicie swoje Maleństwa ??? Mam na myśli butelkę oczywiście....Bo może to ulewanie zależy od pozycji karmienia??:baffled:

ja zazwyczaj trzymamna kolanach pol lezaco... ale np wczoraj musialam ja nakarmic przez sen bo inaczej zjadlaby tylko 2 posilki a tak wmucilam w nia pprzez sen 140 ml mleka z kaszka wiec wtedy lezala na plasko.

reklama
dziewczyny mój antek od paru dni jak ciagnie z butelki to w pewnym momencie przestaje i zaczyna nie ciagnac lecz gryzc smoczek i robi to bardzo intensywnie a jak mu zabieram to krzyczy i wygina sie w kazda str kurcze nie wiem czy to zabki??? jak mu moge pomoc??? bo biedak sie meczy i nie zjada juz tyle co wczesniej bo to go dezorientuje!!!

W sumie to niewiem od czego zaczac... Zupelnie was nie znam a nadrobic ponad 5800 stron zajeloby mi chyba troszke czasu...
Wiec nazywam sie paulina ta o ktorej wspominala monika max i moj syn david to kumple z basenu.
Mam nadzieje ze moge przylaczyc sie do rozmowy..:) pozdrawiam serdecznie

pewnie:) bardzo milo ze pojawila sie u nas kolejna mamuska:)

dziewczyny mój antek od paru dni jak ciagnie z butelki to w pewnym momencie przestaje i zaczyna nie ciagnac lecz gryzc smoczek i robi to bardzo intensywnie a jak mu zabieram to krzyczy i wygina sie w kazda str kurcze nie wiem czy to zabki??? jak mu moge pomoc??? bo biedak sie meczy i nie zjada juz tyle co wczesniej bo to go dezorientuje!!!

U nas tak samo... Pomaga Dentinox i zimny gryzak

Wszystkiego Najlepszego dla Agatki(Mei) z okazji 4 miesiecznicy:-)

452.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

tak samo u nas objawily sie zeby z tym ze julka byla nerwowa... wsadza erwowo piesci i drapie nia dziasla... no i tak samo chce nasze palce do buzi by gryzc... wiec wtedy myje rece nakladam pieluszke tetrowa na palec i daje jej pogryzc..... chyba ulga to dla niej bo sie uspokaja.

Do góry