reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

dziewczyny a dajecie czasami obiadek owocowy??
ja dzis planuje dac jabluszka z bananami i ryzem...ciekawe czy wytrzyma 3 godz na tym...??

reklama
a i jeszcze jednomam pytanie?
wasze dzieci juz sidza??
wczoraj rozmawialm z wojtysiowa i mnie zalamala mowi ze julka siedzi, ze juz ma jdnego zeba...
a moj maly podrywa glowe i barki ale do siedzenia sie jakos nie rwie inaczej...
nie przewraca sie z plecow na brzuch ani z brzucha na plecy...;/
jedyne co robi to lezac na brzuchu podnosi sie wysoko i bawi sie sam na brzuchu..no i przepelza tak z metr ruszajac nozkami i raczkami...
i jeszcze jak go karmie to zabiera mi butelke i chce sam jesc...i nawet mu sie to udaje wsadzam mu butlke w rece a on do buzki i je sam..i sam ez sobe umie wsadzic smoczek do buzi jak mu wypadnie....

Witam w spiący i pochmurny dzien:-(pogoda do d.u.p.y to i humor tez:tak:
W sumie to niewiem od czego zaczac... Zupelnie was nie znam a nadrobic ponad 5800 stron zajeloby mi chyba troszke czasu...
Wiec nazywam sie paulina ta o ktorej wspominala monika max i moj syn david to kumple z basenu.
Mam nadzieje ze moge przylaczyc sie do rozmowy..:) pozdrawiam serdecznie

Witamy bardzo serdecznie:-)czekamy juz tu na Ciebie chyba ze 2 dni:-)czytac nie ma sensu bo nigcy bys nas nie dogonila:-Dlepiej napisz cos wiecej o sobie:tak:my tu jak rodzina:tak:choc czasem zgrzyty sa;-)
Witajcie:-D:-D:-D
Jestem na bieżąco zna głównym wątku ale niestety czasu na pisanie nie mam:no:
Jejciu dopiero od wczoraj wzięli się za łazienkę a ja mam syf w całym domu że szok:szok::szok::szok:
Jeszcze w dodatku na razie mamy tylko płytki na podłogę bo głupia baba nie zarezerwowała naszych płytek..wysprzedali je i będą pod koniec tygodnia:wściekła/y: Idiotka, szkoda że mnie przy tym nie było:wściekła/y:
W dodatku musiałam prosić teściową żeby dziś do dzieci przyjechała bo muszę ziemniaki sadzić:szok::wściekła/y: Kurna ta moja stara ciotka pół placu mi za domem zryła to teraz nie mam wyjścia:wściekła/y: A już się nie wymówię ciążą albo małym dzieckiem:-D
W dodatku Hania ma dalej kaszel i chyba jednak bez lekarza się nie obejdzie:no:

Dobrze że chociaż dzieci grzeczne:-)

Georgina sukienka śliczna.....
Witam nową mamusię....
Kasiekrk chyba najlepiej idz do lekarza jak się tak źle czujesz....

więcej nie pamietam.....

Acha 100 lat dla Antosia

U ciebie zaczynaja a u mnie dzis koncza:-)juz sie nie moge doczekac kiedy wypucuje domek i bedzie wkoncu pieknie w łazience:-)najgorsze w tym wszystkim jest to ze trzeba sie trzymac za kieszen:-D
A Hani zdrowka zycze;-)

a i jeszcze jednomam pytanie?
wasze dzieci juz sidza??
wczoraj rozmawialm z wojtysiowa i mnie zalamala mowi ze julka siedzi, ze juz ma jdnego zeba...
a moj maly podrywa glowe i barki ale do siedzenia sie jakos nie rwie inaczej...
nie przewraca sie z plecow na brzuch ani z brzucha na plecy...;/
jedyne co robi to lezac na brzuchu podnosi sie wysoko i bawi sie sam na brzuchu..no i przepelza tak z metr ruszajac nozkami i raczkami...
i jeszcze jak go karmie to zabiera mi butelke i chce sam jesc...i nawet mu sie to udaje wsadzam mu butlke w rece a on do buzki i je sam..i sam ez sobe umie wsadzic smoczek do buzi jak mu wypadnie....

Do siedzenia ma jeszcze czas:tak:nawet lepiej ze jeszcze nie siedzi,potem bedzie mial silniejszy kregoslup;-)no ale niektore dzieci robia wyjatki wiec nie ma sie co dziwic;-)

A czemu Wojtysiowa sie nic nie odzywa?:-(Pozdrow ja od nas i niech choc troszke napisze bo kolezanki z forum tesknia:tak:

Witam się dziś super pociągająco dorwało i mnie mam mega katar i pokasłuje chyba mały mi sprzedał swoje przeziębienie. Michaś jeszcze nie siada i nie rwie się zbytnio, za rączki się nie podciąga, a ja jakoś się nie martwię bo ma jeszcze czas na to, kregsłup widocznie jeszcze nie gotowy narazie tylko się wałkuje na boki ale na brzuch jeszcze się nie przekręca.

W sumie to niewiem od czego zaczac... Zupelnie was nie znam a nadrobic ponad 5800 stron zajeloby mi chyba troszke czasu...
Wiec nazywam sie paulina ta o ktorej wspominala monika max i moj syn david to kumple z basenu.

Witamy serdecznie Paulinko w naszym gronie :-)

dziewczyny a dajecie czasami obiadek owocowy??
ja dzis planuje dac jabluszka z bananami i ryzem...ciekawe czy wytrzyma 3 godz na tym...??
a swojemu zupkę daję więć nie jestem pewna, ale myślę, że ryż go przetrzyma:-D

Witajcie:-D:-D:-D
Jestem na bieżąco zna głównym wątku ale niestety czasu na pisanie nie mam:no:
Jejciu dopiero od wczoraj wzięli się za łazienkę a ja mam syf w całym domu że szok:szok::szok::szok:
Jeszcze w dodatku na razie mamy tylko płytki na podłogę bo głupia baba nie zarezerwowała naszych płytek..wysprzedali je i będą pod koniec tygodnia:wściekła/y: Idiotka, szkoda że mnie przy tym nie było:wściekła/y:
W dodatku musiałam prosić teściową żeby dziś do dzieci przyjechała bo muszę ziemniaki sadzić:szok::wściekła/y: Kurna ta moja stara ciotka pół placu mi za domem zryła to teraz nie mam wyjścia:wściekła/y: A już się nie wymówię ciążą albo małym dzieckiem:-D
W dodatku Hania ma dalej kaszel i chyba jednak bez lekarza się nie obejdzie:no:

Dobrze że chociaż dzieci grzeczne:-)

Georgina sukienka śliczna.....
Witam nową mamusię....
Kasiekrk chyba najlepiej idz do lekarza jak się tak źle czujesz....

więcej nie pamietam.....

Acha 100 lat dla Antosia
Heh to cię cioteczka wrobiła:)

Witamy:) mam nadzieję, że szybko się tu zaaklimatyzujesz:-)
Tak, my już po imprezce, kumple Antka byli, torcik też, proszę się częstować, jeszcze troszkę zostało:tak::tak::-):-)
Zobacz załącznik 239696Zobacz załącznik 239695
Torcik superowy:szok::tak:

Jak Wam się podoba??
Przesliczna:)
A ja sie relaksuję i oglądam mój ulubiony film na Polsacie :)))))) Moglabym go oglądać milion razy a i tak mi się nie znudzi :))
Oooo ja też uwielbiam Armageddon;-):tak:

No to troszku nadrobiłam.
Więc witam się. Rozmawiałam wczoraj z mamą na temat sukni na kościelny. I doszłyśmy do wniosku, że mogę nie kupować typowo ślubnej tylko jakąś ecru nawet za kolano a wystarczy jak ładnie włosy upnę i ładny bukioet będę miała. Zwłaszcza, że kasa się przyda nam na mieszkanie-mam już dosyć mieszkania z rodzicami!

No a wczoraj byliśmy u chrześniaczki mojego A i dostaliśmy od niej pełno ciuszków dla Aleksa(różowe odrzuciła jej mama Sylwia)
Mała widziałą mnie po raz drugi i odrazu gdy A jej powiedział, że ciocia jestem to co chwilkę przybiegała i wołała ciociu:)
No a mój szkrab obecnie zasypia po śniadanku:) dziś spał od 20 do 7.50:szok::tak::-D:-D

reklama
witamy nowa mamusie:))) cieszymy sie ze do nas dołączylas:)

Mój podciąga się do siedzenia a gdy mu pomagam trzymając za rączki to robi to bardzo łatwo, ale, żeby sam to nieeee. Jeszcze czas ma
mój tak samo:) podciaga sie i chce siadac ale sam do konca nie daje rady:))) a jak sie meczy przy tym hihihih

a tak poza tym to witam:)) sie słonecznie z wami w ten pochmurny deszczowy dzien a brrr....

Do góry