reklama
a i jeszcze jednomam pytanie?
wasze dzieci juz sidza??
wczoraj rozmawialm z wojtysiowa i mnie zalamala mowi ze julka siedzi, ze juz ma jdnego zeba...
a moj maly podrywa glowe i barki ale do siedzenia sie jakos nie rwie inaczej...
nie przewraca sie z plecow na brzuch ani z brzucha na plecy...;/
jedyne co robi to lezac na brzuchu podnosi sie wysoko i bawi sie sam na brzuchu..no i przepelza tak z metr ruszajac nozkami i raczkami...
i jeszcze jak go karmie to zabiera mi butelke i chce sam jesc...i nawet mu sie to udaje wsadzam mu butlke w rece a on do buzki i je sam..i sam ez sobe umie wsadzic smoczek do buzi jak mu wypadnie....
wasze dzieci juz sidza??
wczoraj rozmawialm z wojtysiowa i mnie zalamala mowi ze julka siedzi, ze juz ma jdnego zeba...
jedyne co robi to lezac na brzuchu podnosi sie wysoko i bawi sie sam na brzuchu..no i przepelza tak z metr ruszajac nozkami i raczkami...
i jeszcze jak go karmie to zabiera mi butelke i chce sam jesc...i nawet mu sie to udaje wsadzam mu butlke w rece a on do buzki i je sam..i sam ez sobe umie wsadzic smoczek do buzi jak mu wypadnie....
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Witam w spiący i pochmurny dzien:-(pogoda do d.u.p.y to i humor tez
Witamy bardzo serdecznie:-)czekamy juz tu na Ciebie chyba ze 2 dni:-)czytac nie ma sensu bo nigcy bys nas nie dogonilalepiej napisz cos wiecej o sobiemy tu jak rodzinachoc czasem zgrzyty sa;-)
U ciebie zaczynaja a u mnie dzis koncza:-)juz sie nie moge doczekac kiedy wypucuje domek i bedzie wkoncu pieknie w łazience:-)najgorsze w tym wszystkim jest to ze trzeba sie trzymac za kieszen
A Hani zdrowka zycze;-)
W sumie to niewiem od czego zaczac... Zupelnie was nie znam a nadrobic ponad 5800 stron zajeloby mi chyba troszke czasu...
Wiec nazywam sie paulina ta o ktorej wspominala monika max i moj syn david to kumple z basenu.
Mam nadzieje ze moge przylaczyc sie do rozmowy.. pozdrawiam serdecznie
Witamy bardzo serdecznie:-)czekamy juz tu na Ciebie chyba ze 2 dni:-)czytac nie ma sensu bo nigcy bys nas nie dogonilalepiej napisz cos wiecej o sobiemy tu jak rodzinachoc czasem zgrzyty sa;-)
Witajcie
Jestem na bieżąco zna głównym wątku ale niestety czasu na pisanie nie mam
Jejciu dopiero od wczoraj wzięli się za łazienkę a ja mam syf w całym domu że szok
Jeszcze w dodatku na razie mamy tylko płytki na podłogę bo głupia baba nie zarezerwowała naszych płytek..wysprzedali je i będą pod koniec tygodnia Idiotka, szkoda że mnie przy tym nie było
W dodatku musiałam prosić teściową żeby dziś do dzieci przyjechała bo muszę ziemniaki sadzić Kurna ta moja stara ciotka pół placu mi za domem zryła to teraz nie mam wyjścia A już się nie wymówię ciążą albo małym dzieckiem
W dodatku Hania ma dalej kaszel i chyba jednak bez lekarza się nie obejdzie
Dobrze że chociaż dzieci grzeczne:-)
Georgina sukienka śliczna.....
Witam nową mamusię....
Kasiekrk chyba najlepiej idz do lekarza jak się tak źle czujesz....
więcej nie pamietam.....
Acha 100 lat dla Antosia
U ciebie zaczynaja a u mnie dzis koncza:-)juz sie nie moge doczekac kiedy wypucuje domek i bedzie wkoncu pieknie w łazience:-)najgorsze w tym wszystkim jest to ze trzeba sie trzymac za kieszen
A Hani zdrowka zycze;-)
kopciuszek2107
Fanka BB :)
a i jeszcze jednomam pytanie?
wasze dzieci juz sidza??
Do siedzenia ma jeszcze czasnawet lepiej ze jeszcze nie siedzi,potem bedzie mial silniejszy kregoslup;-)no ale niektore dzieci robia wyjatki wiec nie ma sie co dziwic;-)
A czemu Wojtysiowa sie nic nie odzywa?:-(Pozdrow ja od nas i niech choc troszke napisze bo kolezanki z forum tesknia
Witam się dziś super pociągająco dorwało i mnie mam mega katar i pokasłuje chyba mały mi sprzedał swoje przeziębienie. Michaś jeszcze nie siada i nie rwie się zbytnio, za rączki się nie podciąga, a ja jakoś się nie martwię bo ma jeszcze czas na to, kregsłup widocznie jeszcze nie gotowy narazie tylko się wałkuje na boki ale na brzuch jeszcze się nie przekręca.
W sumie to niewiem od czego zaczac... Zupelnie was nie znam a nadrobic ponad 5800 stron zajeloby mi chyba troszke czasu...
Wiec nazywam sie paulina ta o ktorej wspominala monika max i moj syn david to kumple z basenu.
Witamy serdecznie Paulinko w naszym gronie :-)
Pauluś89
Grudzień 2009
a swojemu zupkę daję więć nie jestem pewna, ale myślę, że ryż go przetrzymadziewczyny a dajecie czasami obiadek owocowy??
ja dzis planuje dac jabluszka z bananami i ryzem...ciekawe czy wytrzyma 3 godz na tym...??
Heh to cię cioteczka wrobiłaWitajcie
Jestem na bieżąco zna głównym wątku ale niestety czasu na pisanie nie mam
Jejciu dopiero od wczoraj wzięli się za łazienkę a ja mam syf w całym domu że szok
Jeszcze w dodatku na razie mamy tylko płytki na podłogę bo głupia baba nie zarezerwowała naszych płytek..wysprzedali je i będą pod koniec tygodnia Idiotka, szkoda że mnie przy tym nie było
W dodatku musiałam prosić teściową żeby dziś do dzieci przyjechała bo muszę ziemniaki sadzić Kurna ta moja stara ciotka pół placu mi za domem zryła to teraz nie mam wyjścia A już się nie wymówię ciążą albo małym dzieckiem
W dodatku Hania ma dalej kaszel i chyba jednak bez lekarza się nie obejdzie
Dobrze że chociaż dzieci grzeczne:-)
Georgina sukienka śliczna.....
Witam nową mamusię....
Kasiekrk chyba najlepiej idz do lekarza jak się tak źle czujesz....
więcej nie pamietam.....
Acha 100 lat dla Antosia
Witamy mam nadzieję, że szybko się tu zaaklimatyzujesz:-)W sumie to niewiem od czego zaczac... Zupelnie was nie znam a nadrobic ponad 5800 stron zajeloby mi chyba troszke czasu...
Torcik superowyTak, my już po imprezce, kumple Antka byli, torcik też, proszę się częstować, jeszcze troszkę zostało:-):-)
Zobacz załącznik 239696Zobacz załącznik 239695
PrzeslicznaJak Wam się podoba??
Oooo ja też uwielbiam Armageddon;-)A ja sie relaksuję i oglądam mój ulubiony film na Polsacie ))))) Moglabym go oglądać milion razy a i tak mi się nie znudzi )
No to troszku nadrobiłam.
Więc witam się. Rozmawiałam wczoraj z mamą na temat sukni na kościelny. I doszłyśmy do wniosku, że mogę nie kupować typowo ślubnej tylko jakąś ecru nawet za kolano a wystarczy jak ładnie włosy upnę i ładny bukioet będę miała. Zwłaszcza, że kasa się przyda nam na mieszkanie-mam już dosyć mieszkania z rodzicami!
No a wczoraj byliśmy u chrześniaczki mojego A i dostaliśmy od niej pełno ciuszków dla Aleksa(różowe odrzuciła jej mama Sylwia)
Mała widziałą mnie po raz drugi i odrazu gdy A jej powiedział, że ciocia jestem to co chwilkę przybiegała i wołała ciociu
No a mój szkrab obecnie zasypia po śniadanku dziś spał od 20 do 7.50
dziewczyny a dajecie czasami obiadek owocowy??
ja dzis planuje dac jabluszka z bananami i ryzem...ciekawe czy wytrzyma 3 godz na tym...??
Ja nie dawałam ale ryz i banany są syte może wytrzyma.
Pauluś89
Grudzień 2009
Mój podciąga się do siedzenia a gdy mu pomagam trzymając za rączki to robi to bardzo łatwo, ale, żeby sam to nieeee. Jeszcze czas ma
reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
witamy nowa mamusie)) cieszymy sie ze do nas dołączylasW sumie to niewiem od czego zaczac... Zupelnie was nie znam a nadrobic ponad 5800 stron zajeloby mi chyba troszke czasu...
mój tak samo podciaga sie i chce siadac ale sam do konca nie daje rady)) a jak sie meczy przy tym hihihihMój podciąga się do siedzenia a gdy mu pomagam trzymając za rączki to robi to bardzo łatwo, ale, żeby sam to nieeee. Jeszcze czas ma
a tak poza tym to witam) sie słonecznie z wami w ten pochmurny deszczowy dzien a brrr....