reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

mam prywatną pogodynkę w domu - będzie u nas padać, bo Daniel już trzeci raz dziś śpi. i zawsze tak ma w deszczowe dni.
a z ładnej pogody i pięknego słoneczka się zrobiło szaro-buro, jakby zaraz miała być burza :dry:

reklama
mam prywatną pogodynkę w domu - będzie u nas padać, bo Daniel już trzeci raz dziś śpi. i zawsze tak ma w deszczowe dni.
a z ładnej pogody i pięknego słoneczka się zrobiło szaro-buro, jakby zaraz miała być burza :dry:

To mamy dwie pogodynki :) Alan wstał po 3,5 godzinnej drzemce. Rano spał 2 godz po mleku. Tak więc deszcz murowany :-D

maluszka ma katarek ale daje jej homeopaty i wyglada ze nie jest gorzej !! bylismy z mala u lekarza w przychodni /chcialam zeby ja tylko osluchala/ i byla internistka w zastepstwie pediatry !! babka mi dla agatki przepisala tantum verde w sprayu bo ma zaczerwienione gardelko ... cholera nie jestem przekonana czy takiemu maluchowi moge psikac tantumem ????????????????? przeciez to jest na alkoholu !! w ciazy nie mozna bylo tego uzywac a maluchowi dawac ??
My tez przy katarze mieliśmy zaczerwienione gardło i mieliśmy psikać tantum verde, w ciąży te ż tego używałam to chyba nic jej nie będzie.

Jezu Daffi , Ty zawsze jakies straszne historie opowiadasz. Poza tym gdzie Ty mieszkasz ze wszystko sie kolo Cebie dzieje W jakims trojkacie bermudzkim czy co?
brrrr....straszne rzeczy

kochana nie wiem... moje miasto jest male ale ostatnio lubuskie slynie z samobojstw i roznych tragedii niestety z udzialem dzieci... jak nie mlody czlwoiek zginie w pozarze.... tak jakis czas temu 18 latek powiesil sie inny wzial strzelbe mysliwska ojca bo laska go zostawila i strzelil sobie w serce... takich historii moge pisac wiele... ten chlopaczek o ktorym wam pisalam niedawno co wypadl z okna okazalo sie ze mozg mu umarl... tez juz nie zyje... u mnie jakies fatum jest poki co! az strach sie bac... mam brata 16 letniego i czesto onim mysle co by mu to do glowy nie przyszlo... on jest mega luzak i cwaniak ale i takim glupoty w glwoie a ja bym tego chyba nigdy nie przezyla....
to co siue u nas slyszy zniecheca.. podoba mi sie moja miescina choc naprawde rewelacji tu zadnej nie ma a mieszkam tu 21 lat...ale chyba chcialabym gdzies indziej mieszkac... tylko nie umiem rozstac sie z rodzina...
chcialam meza namowic by wrocic do Anglii ale on sie nie chce zgodzic..a teraz poki julka mala lepeij... bo i z jezykiem bedzie jej latwiej no i ja sie poducze... bo umiem go slabo.
ale on byl tam 3 lata i nie chce dac sie namowic na powrot... w ogole czy orientuje sie ktoras z was czy bedac w polsce telefonicznie mozna zamknac konto w banku w Anglii?
maz wybral najgorszy bank jaki moze i kurcze kasy juz na koncie nie ma a oni co miesiac 8 funtow kradna... nie mam zamiaru placic za cos co mi nie jest potrzebne!

ja nie nadrabiam tylko pisze szybciutko co u nas....

tatus zdrowieje, mamusia tez coraz lepiej /ide dzis jeszcze do lekarza bo zjadlam mariuszowy antybiotyk i niech mi go jeszcze przepisze bo oboje sie nie doleczymy :) / ale ogolnie zostal mi katar i kaszel - meczace ale do zniesienia :)

maluszka ma katarek ale daje jej homeopaty i wyglada ze nie jest gorzej !! bylismy z mala u lekarza w przychodni /chcialam zeby ja tylko osluchala/ i byla internistka w zastepstwie pediatry !! babka mi dla agatki przepisala tantum verde w sprayu bo ma zaczerwienione gardelko ... cholera nie jestem przekonana czy takiemu maluchowi moge psikac tantumem ????????????????? przeciez to jest na alkoholu !! w ciazy nie mozna bylo tego uzywac a maluchowi dawac ??

w ciazy mozna bylo.... mi nawet po konsultacjach z innymi lekarzami tylko to pozwolili podac... ale agatka to malenstwo i ten alkohol.... hmm moze lepiej jeszcze kogos sie poradzic tel.. ja bym zadzownila do kogos innego i tylko zapytaala czy 4 miesiecznemu dziecku to mozna podac... biedna Agatka.... jak ma zaczerwienione to pewnie ja pobolewa.....
zdrowka dla was!

:szok:Osiwieję dzisiaj!!!!!!!!!!! zadzwoniłam do gazowni bo po raz któryś z rzędu nie dostałam rachunku a oni mi na to,że żle jest podany stan licznika..no to sprawdzam jeszcze raz a tu kobieta mi mówi ,że wg tego rachunek musiałby wystawić na kilka tysięcy funtów:szok::szok::szok:a my raczej oszczędna rodzina jesteśmy ....
Jakim cudem w ciagu kilku mcy z początkowego 0 na liczniku pojawiła sie 7 ???no i nie wiem o robić na dodatek nie ma nr z kodem,który każdy licznik powinien mieć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zwariuję!!!Na dodatek Juliusz obsypany i teraz nie wiem czy to po kremie do buzi,którego już nie używam czy od nowego mleka ?? teraz daję z Hippa?? czy ślina?? Krostki na szyji,głownie pod brodą...ale też na nosku,policzkach ,nad sutkiem....
oj a zmienialas kremik bo nie rozumiem troszke tego.. no i nowe mleczko to moze byc calkiem pewna przyczyna..... hmm bidulek co do licznika to szok! wspolczuje.... nie wiem jak to jest z tym gazem bo ja nie mam ziemnego ale czy mzoliwe jest zeby ktos na wasze konto jakos ciagnal? a moze licznik sie popsul? moja ciotka miala tak z licznikiem pradu... jak spisywali im to za kazdym razem sie dziwili dlaczego takie male zuzycie.. jak sie okazalo licznik byl popsuty i teraz dostali 1300zl niedopalaty!

reklama
Do góry