reklama
G
Georgina
Gość
najlepszego dla Maluszka!!!A ja dzisiaj szalony dzionek.... Synka urodzinki więc tzreba przyjęcie szykowac, będzie 4 dzieci z rodzicami i dziadkowie.... szkoda, ze męża nie ma....:-( pomoc by sie przydała.
G
Georgina
Gość
Kochana dlatego mogłaś dać opcję bez komentarzy. Ja miałam to założyć, ale nie umiałam na już znaleźć wyraźnego zdjęcia J bo obecne jego fotki to w brylkach przeciwsłonecznych.dziewczyny powiedzcie mi jak sunac to kont mama czy tata??
ktos napisal mi glupi komentarz i zglosilam naruszenie ale on nie znika...
nie mam sensu chyba tworzyc takich stron jak wchodza ludzie ktorzy nie znaja i pisza takie rzeczy...
mama nadzieje ze to nie zadna z was....
chcialam pochwalic sie mezowiz juz mu nie pokaze musze to jakos usunac..!!
D
daffodill
Gość
kurcze kosmiczny stan licznika... jejku jaki to musi byc szok! jak to rozwiazecie?????zaczęło się od suchych policzków,to kupiłam Mu kremik Johnsona...ale suche były dalej...tyle,że teraz ma te krosteczkino i w miedzy czasie zmianiłam mu mleczko z MIlupy na Hippa bo strasznie ulewał ....no i teraz nie wiem czy któreś z powyższych czy jescze coś innego jest powodem ?co do licznika to raczej nikt nam nie ciągnie bo takie klimaty raczej sie nie zdażają tu w uk....ale mielismy wymiane piecyka gazowego i fachmani wymontowywali ten licznik ,zeby podłączyć nowe rury..moze coś uszkodzili wtedy? no bo jest różnica ze stanu 0700 na 7358 ?!
![]()
G
Georgina
Gość
Ja myślę, że to nie powód do zmartwień. Po prostu wreszcie się wsjo normujea jak sie okaze ze za duzo traci na wadze?? tak tez byc nie moze... ona jest teraz bardzo ruchliwa.. siada, turla sie jest bardzo aktywna.. do tego tak male iloscijedzenia.... sama nie wiem wczesniej jadla mnostwo ale tez nie robila tego co rbi teraz.... dlatego sie martwie.....
11 maja mamy szczepienie to sie okaze.
G
Georgina
Gość
Moja ogólnie nie jest marudna, jest do rany przyłóż, jedynie właśnie o tej 19ej sama nie zasypia. Choć dziś się jej udało, ale pewnie temu, że miała dzień pełen emocji i była ledwo żywaU mnie to samo tylko usypia podczas kołysania ale wiem o co chodzi bo jest bardzo rozdrażniony- zęby dolne prawie na wierzchu i u góry cosik tez mi się wydaje że widać.
G
Georgina
Gość
Boże jak dobrze, że nie czytam gazet itp bo jestem zbyt wrażliwa!a tak z innej beczki to u nas kilka dni temu kobieta z pobliskiej miejscowosci znosila niewiem z ktorego pietra w 1 rece 2,5 miesieczne niemowle a w drugiej wozek.. i co????
i dziecko wyslizgnelo jej sie z reki spadlo i zmarlo!!!! no szok...
a niedaleko swiebodzina.... wydarzyla sie prawdziwa tragedia! no szok jak to przeczytalam!
byl sobie mezczyzna z kobieta...
podobno znecal sie nad nia psychicznie i fizycznie... ta kobieta nie chciala juz z nim byc i postanowila sie od niego wyprowadzic.. miala dosc tego ze grozi jej ciagle ze gdy go zostawi to on sie zabije i odbierze jej to co najbardziej kocha...
i tak tez zrobil...
powiesil na drzewie jej 2.5rocznego synka i siebie obok!
KOSZMAR!!!!!!!!
G
Georgina
Gość
O, dziś też tak miałam heheA ja mam pytanko.. odkad maluszki jedza stale ppokarmy to jak wygladaja ich kupki???
moja julka zaczela robic kulki i robi mnie teraz w balona...
zrobila kulke przebralam pamka bo juz ne cisnela a po chwili zrobila kolejna kulke w czystego pamka i przed chwila znow to samo! zmienilam 3 pampki w 10 minut.
A u Małej kupki są takie bobkowate, twardsze
jutro bedziemy tam jeszcze raz dzwonić razem...bo moj P ma wolne....trzymajcie kciuki please ,zeby to sie jakoś pozytywnie rozwiazało...bo normalnie oszaleje i to przed samym wyjazdem do Polskikurcze kosmiczny stan licznika... jejku jaki to musi byc szok! jak to rozwiazecie?????
...
wrócilismy do starego mleka i znowu to samo
reklama
G
Georgina
Gość
Nasza teżNo ale te kupki są twarde bardzo? Aleks robi kulki ale duże i w miarę miekkie