Alitka ja niewiem sama o co heheale napewno nie sprezyny
qale na bank cos pakowalam a Ty masz jeszcze jakies dziecko ? czy tylko Grudniowe
![]()
Tylko Amelkę mamy!!! z zakupów ostatnio była eszcze niania elektr!!!! może to to??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alitka ja niewiem sama o co heheale napewno nie sprezyny
qale na bank cos pakowalam a Ty masz jeszcze jakies dziecko ? czy tylko Grudniowe
![]()
Laeczki a wychodzicie po szczepieniach na spacery??
u nas piekan pogoda zastanawiam sie czy po obiadku z nim nie wyjsc...
chyba mu sie nic nie stanie??
goraczki poki co nie ma...
Kopciuszku no marchewke z ziemniakiem ... czyzby ziemniak ?? ale poliki smaruje od tygodnia i tak jak bylo raz czerwopne raz nie ... juz sama niewiem ...
Cherie a czemu wy na nutramigenie skoro nie macie skazy????????????
A zasluga mozliwe ze dlatego chociaz moj na bebiko tez kupka zawsze rano i zero problemow....
kasiekrk no u na kolki od 1 tyg zycia do 3 miesiaca pozniej juz wogole prawie no a teraz tez juz nie mial a wczoraj tak jakby znow.... bąk i placz(ten bak to szok bo on wogole nie pruka tylko raz jak kupke robi to czasem cos slyychac)... PO MARCHWECE WIEM ZE NIE ... A JADL DZIEN WCZESNIEJ NOWOSC MARCHEW Z ZIEMNIAKIEM.... od ziemniaka ? i tylko 6-7 lyz malutkich ehhh
MOJE DZIECKO WOGOLE NIE PRUKA :--
-(
Helloł!!!
Wszystkim chorym życzę zdrówka, Antosiowi 100 latek, rodzicom rozwojowych dzieci wytrwałości!!!
A my mamy dwa problemy i liczę na waszą pomoc....
I problem: Amelia jest na Bebilonie i cały czas ulewa, je 90 lub 120 ml co ok 3 godz ale pozniej tak skacze gada, ze tylko pawiowe fontanny ida.... co mam zrobić??
II problem: Pediatra kazała nam w zeszłym tyg zacząć wprowadzać soczki a w tym deserki... soczki bardzo jej smakuja cały tydzien nic sie nie działo... az do wczoraj.... bylismy u moich rodzicow i mala dostala takiej kolki, że po prostu masakra!! godzina plazu i wicia sie!!!
Jak myślicie czy po takim ataku mogę dać jej dziś jabluszko czy sie wstrzymać??
Witam wszystkie mamusie...pomocy!!!
Nie zdazylam nadrobic, postaram sie pozniej to zrobic. Mam problem: julka 2 tyg. zjada juz marchewke i marchewke z ziemniaczkiem i wszystko ladnie ale od 3 dni daje jej jeszcze jabuszko i po tym jabuszku ona robi dziwna kupke...jakby miala w niej taie czarne nitki. do lekarza juz nie dam rady bo jak o 8 rano nie zadzwonie to mnie nie przyjmie, zaraz zadzwonie do tej asystentki pediatry ale moze ktoras z was spotkala sie z czyms takim?
To mój Śliniak jak ten pies z Rodziny zastępczej, pluje gdzie podapdnie, i ma z tego niezłą zabawę :-)Moje dziecię powinno miec na drugie Plujta-wsio obślinione!! :-))
A nasza córa dziś drugi raz w swym życiu przespała nam całą nockęAleż jestem zadowolona! Tylko boję się jak dzisiejszej nocy będzie bo te 2 razy to spała ze mną;-)
Posypuję Małej pisię tą mąką i już jakieś pozytywne efekty widać. No i oczywiście wietrzonko też jest;-)
U nas też fajna pogoda. Grilla dziś mieliśmy, są u nas brat z rodzinką;-) Troszkę głośno bo oni mają trójkę dzieci
No i odebrałam sobie dziś paczkę z RossmanaMała ma już łącznie 4 łyżeczki
![]()
Wiesz co a moze to od tych sliwek?To byl jego pierwszy taki posiłek?
Aha miałam napisać. Wczoraj z moim A byliśmy na zakupach i kupowaliśmy pampersy aleks waży 8 kilo prawie więc od jakiegoś czasu rozmiar 4 nosi.
Zauważyłam te majteczki Active boy co są od 9 i kupiłam też, żeby już były. Oczywiście z ciekawości mu założyłam i co????
Rozmiar idealny na Aleksa(może dlatego, że taki długi-70 cm), lepsze niż Active baby, pozbawione tego zapachu słowem REWELACJA!!!
Ja pralam zaraz po samym zakupieniubo byla uzywana,pralam ja szczotka i sama woda
puscila pieknie:-)a mam taka sama jak ty.Z tego co wiem to Karnitynka prala chyba w pralce
![]()
Witam,
Nie odzywałam się bo u Nas nie bardzo wesoło jest i z czasem kiepściutko :/
Młody już 4 dzień dławi mi się przez sen śliną, i czuwam na warcie bez przerwy ...pierwszy raz jak to zobaczyłam byłam w szoku, aż mnie zamurowało - no niestety to okropny widok jak dziecko walczy o oddech ....... dosłownie musiałam sobie przypomnieć ''reanimację'' tak na wszelki wypadek :/ Lekarz stwierdził, że to ślinianki nadprodukują, ale mi się w tej teorii coś nie podoba, slina jest lepka, może ma to wpływ z alergią ?
Znowu się czochra a ja nic do diety nowego nie wprowadzałam, tym bardziej boję się, że nie ma alergii pokarmowej a kontaktową ;/
Dzisiaj postaram się znowu dostać do alergologa bo ta jego maść na swędzenie się nadaje do (__)___), dziecko w nocy się z płaczem budzi i drapie ... (oczywiście jak się nie dławi w tym czasie) :/ ja nie powiem Wam odkąd nie śpie .........zastanawiam się nad kupnem monitora oddechu.
Danielowi się spodobało moje "Pffffff" i też tak robi... tylko że "soczyście"... już jest cały mokry![]()