reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Cherie a czemu wy na nutramigenie skoro nie macie skazy????????????

bo Nutramigen nie jest tylko na skazę białkową. pomaga w wypróżnieniach a Daniel miał z tym okropne problemy - nie robił kupki 3-4 dni i bolał go brzuszek. stosowany też jest przy kolkach jelitowych.
ale powoli schodzę z niego, narazie mieszamy z innym mlekiem.

idę zrobić obiadek.

Jeżeli miała kolkę tzn że coś jej zaszkodziło, musisz odgadnąc, co to takiego. Ja bym poczekała jeszcze ze dwa, trzy dni i wtedy ruszyła z jabłuszkiem, różnie dzieci na nowości reaguja.

Kurka niewiem co jej mogło zaszkodzić wczoraj piła mleczko i herbatkę, w sobotę dodatkowo soczek jabłkowy... Jesli to wina soczku to bolałoby ja po 24h??

Alitka ja niewiem sama o co hehe ;) ale napewno nie sprezyny ;) qale na bank cos pakowalam a Ty masz jeszcze jakies dziecko ? czy tylko Grudniowe ;)

:szok:Osiwieję dzisiaj!!!!!!!!!!! zadzwoniłam do gazowni bo po raz któryś z rzędu nie dostałam rachunku a oni mi na to,że żle jest podany stan licznika..no to sprawdzam jeszcze raz a tu kobieta mi mówi ,że wg tego rachunek musiałby wystawić na kilka tysięcy funtów:szok::szok::szok:a my raczej oszczędna rodzina jesteśmy ....
Jakim cudem w ciagu kilku mcy z początkowego 0 na liczniku pojawiła sie 7 ???no i nie wiem o robić na dodatek nie ma nr z kodem,który każdy licznik powinien mieć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zwariuję!!!Na dodatek Juliusz obsypany i teraz nie wiem czy to po kremie do buzi,którego już nie używam czy od nowego mleka ?? teraz daję z Hippa?? czy ślina?? Krostki na szyji,głownie pod brodą...ale też na nosku,policzkach ,nad sutkiem....

Alitka powiem Ci, że dziwne, żeby brzuszek bolał po soczku jabłkowym hmmm ale wszystko jest możliwe, że może miks w żołądku się zrobił, mleczko w soczek i dlatego, a może to tylko jednorazowe było.... jak będziesz jej podawała jabłuszko to przekonasz się czy to od tego.

reklama
Do góry