reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

dostał na chrzciny Szczeniaczka Uszaczka z Fishera
tak wyglada stas ze swoim kumplem

Załączniki

• tn_DSC01820.JPG
    tn_DSC01820.JPG
    37,3 KB · Wyświetleń: 41
  • tn_DSC01820.jpg
    tn_DSC01820.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 31
  • tn_DSC01820.jpg
    tn_DSC01820.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
reklama
my zjedlismy dzis marcheweczke na obiadek...nie chcialam mu nic dwac ciezszego po szczepieniu...
i teraz wybieramy sie na spacerek...
wstal dzis o 5 i spal tylko 40min wiec moze zasnie to sobie siade na laweczxce i poczytam ksiazke...

Helloł!!!
Wszystkim chorym życzę zdrówka, Antosiowi 100 latek, rodzicom rozwojowych dzieci wytrwałości!!!
A my mamy dwa problemy i liczę na waszą pomoc....
I problem: Amelia jest na Bebilonie i cały czas ulewa, je 90 lub 120 ml co ok 3 godz ale pozniej tak skacze gada, ze tylko pawiowe fontanny ida.... co mam zrobić??
II problem: Pediatra kazała nam w zeszłym tyg zacząć wprowadzać soczki a w tym deserki... soczki bardzo jej smakuja cały tydzien nic sie nie działo... az do wczoraj.... bylismy u moich rodzicow i mala dostala takiej kolki, że po prostu masakra!! godzina plazu i wicia sie!!!
Jak myślicie czy po takim ataku mogę dać jej dziś jabluszko czy sie wstrzymać??

musze uciekac mezus zrobił mi niespodziankę i wrocił juz z pracy ( on ma dobrze nienormowany czas pracy) i jedziemy na działeczke korzystac ze słoneczka :-)

alitka MOJ TAK SAMO RYK U MOJEGO TATYN BYLISMY I KOLKA... MOZE O INNE MIEJSCE IM CHODZILO ? A KOLKA TEZ STRESEM MOZE BYC POWODOWANA

COS KUPOWALAS ALITKA OSTATNIO NA ALLEGRO ? BO CHYBAQ NA TAWOJ ADRES COS WYSYLALAM ;} HHHEHEH

My mamy problem taki ze od kilku dni poloze malego i ryk ze chce na rece .... poloze w wozku na spacerze to samo niewiem o co mu chodzi bo my nigdy go nie nosilismy nawet jak mial kolki przez 3 miesiace owszem byl blisko mnie przytulany ale nie noszony ehhh i niewiem mysle ze teraz jest taki przelom jak bede go odkladac i walczyc z placzem bedzie ok a jak bede brala nosila to sie wlasnie dopiero teraz przyzwyczai ;/ sama niewiem ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry