reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ja nie pralam nigdy maty!
a to dlatego ze julka na niej lezala moze z 3 razy i wcale ja to nie kreci odkad nauczyla sie przekrecac...

reklama
Czesc witam sie i spada,,,

U nas lipnie .... maly wczoraj przeryczal caly dzien taka powtorka z 24 h kolki .... jak tylko wstal zaczal marudzic i tak do wieczora noc jakos minela wstal raz no i zjadl 80 ml mleka :szok: i poszedl dalej spac...

Wyskoczyly mu na raczce i na kolanach krostki takie jakby z górka otoczone plamka czerwona ... mysle ze alergolog sie mylia :-( pomyslalam moze jednak wprowadze ten bebilon pepti zobacze jak sie bedzie zachowywal itd.... we wt szczepienie pogadamy z pediatra..... takze masakra u nas :-:)-:)-:)-:)-(

A nie jadla jakis nowosci?

I SIE JESZCZE wkurzylam bo konczyly nam sie pampki 3 w sumie koncza no i ku[pilismy nastepne i zamiast 4 to 3 ehhh:crazy: a on w brzuszku w 3 idalnie ale w uda go obcieraja juz 3 i mi ciezko zapiac ehhh

no ale mam pomysla jak zrobic nie majac paragony zeby zdobyc 4 ;)

Nie da sie wymienic w sklepie na 4?

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ANTOŚ!!!

Czy pralyscie juz maty swoich malenstw?
Max xiagle na nia pluje i wymiotuje. Musze ja wyprac i nie wiem czy w pralke to wepchnac czy poprostu szczota potraktowac
Nasza też non stop oglutana :-D Piorę na 30 stopni w Loveli Kolor i wygląda jak nowa ;-)

laski trzymajcie kciuki ... moja agatka ma juz nos zawalony, budzi sie co 20 min z krzykiem ... boje sie co bedzie do rana ... jak bedzie miala taki katar to rano idziemy do lekarza ...
Biedna :-( Mam nadzieję, że to nic poważnego :no: Spróbuj Nitrivin do noska, nam pomógł w 3 dni ;-)

Dzisiaj postaram się znowu dostać do alergologa bo ta jego maść na swędzenie się nadaje do (__)___), dziecko w nocy się z płaczem budzi i drapie ... (oczywiście jak się nie dławi w tym czasie) :/ ja nie powiem Wam odkąd nie śpie .........zastanawiam się nad kupnem monitora oddechu.
My używamy monitora od urodzenia i mimo, że na szczęście nie był nam potrzebny póki co to jestem o wiele spokojniejsza ;-) poza tym ma funkcję niani a to akuat nam się bardzo przydaje :tak:
A co do alergii to właśnie byliśmy u dermatologa-alergologa i te suche plamki w zgięciu łokci, kolan i na pleckach to jednak alergia pokarmowa :wściekła/y: No ale co się dziwić jak obydwoje z mężem jesteśmy alergikami pokarmowymi :laugh2: No i powracam do diety: mam odstawić ryby, cytrusy, pomidory i jajecznicę (mogę jajka na twardo) :-( Dostaliśmy receptę na Locoid (2-3 dni smarowania) i robione mleczko do ciała... Zobaczymy czy zejdą te plamki :baffled: na szczęście Maćka one nie swędzą a przynajmniej tego nie pokazuje ;-)

Hej,

Marta - sto lat dla Antosia

A ja sie przyłączam do mam których dzieci wariują. To chyba skok. I ten może potrwać nawet 5 tygodni. Wrrrrr. Igor to mi wycina taki numer że cieszy, jest super i nagle podkowa i ryyyyyyyyk. Buuuuuuuu. I jeść nie chce i sie wścieka strasznie.

Laeczki a wychodzicie po szczepieniach na spacery??
u nas piekan pogoda zastanawiam sie czy po obiadku z nim nie wyjsc...
chyba mu sie nic nie stanie??
goraczki poki co nie ma...

Kopciuszku no marchewke z ziemniakiem ... czyzby ziemniak ?? ale poliki smaruje od tygodnia i tak jak bylo raz czerwopne raz nie ... juz sama niewiem ...
Cherie a czemu wy na nutramigenie skoro nie macie skazy????????????

A zasluga mozliwe ze dlatego chociaz moj na bebiko tez kupka zawsze rano i zero problemow....

kasiekrk no u na kolki od 1 tyg zycia do 3 miesiaca pozniej juz wogole prawie no a teraz tez juz nie mial a wczoraj tak jakby znow.... bąk i placz(ten bak to szok bo on wogole nie pruka tylko raz jak kupke robi to czasem cos slyychac)... PO MARCHWECE WIEM ZE NIE ... A JADL DZIEN WCZESNIEJ NOWOSC MARCHEW Z ZIEMNIAKIEM.... od ziemniaka ? i tylko 6-7 lyz malutkich ehhh

MOJE DZIECKO WOGOLE NIE PRUKA :-:)-:)-(

reklama
Ja zawsze wychodze na spacery po szczepieniu i moj misio nigdy nie mial zadnych powiklan podwyzszonej temp. czy zmiany w zachowaniu .... jak ok pogoda ja bym szla... u nas dzis wieje.... jakos ...

Do góry