reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

maggie u nas akurat zmiana mleczka ale je po 80 ml :szok: przed chwila wcisnelam 90 i spi....a na opakowaniu jest ze powinien jest 180 ml ... i bebiko juz prawie tyle jadl ale 150 to bylo min a teraz.... .

reklama
Laeczki a wychodzicie po szczepieniach na spacery??
u nas piekan pogoda zastanawiam sie czy po obiadku z nim nie wyjsc...
chyba mu sie nic nie stanie??
goraczki poki co nie ma...
Ja wychodziłam ;-) ale Maciek nie miał gorączki...

Dziewczyny, jak wasze maluszki bawią sie na macie to rozwieszacie im wszystkie zabawki czy tylko jedną lub kilka? Ja wieszam jedną i jak Macol się znudzi to zmieniam na następną hmmm

Odp: Grudzień 2009

quote_icon.png
Napisał maggie_f

A ja sie przyłączam do mam których dzieci wariują. To chyba skok. I ten może potrwać nawet 5 tygodni. Wrrrrr. Igor to mi wycina taki numer że cieszy, jest super i nagle podkowa i ryyyyyyyyk. Buuuuuuuu. I jeść nie chce i sie wścieka strasznie.

Skąd ja to znam...???​

witam Drogie Kolezanki :-)
ja tez sie przyłączam nogami i rękami, miałam nadzieje ze ten skok u nas juz mija a tu nagle 10 min temu mielismy atak płaczu przez 15 min nic nie pomagało... piąstkę miał w buzi i cały czas ryk...moze zębiska sa przyczyna tego...

Kopciuszku no marchewke z ziemniakiem ... czyzby ziemniak ?? ale poliki smaruje od tygodnia i tak jak bylo raz czerwopne raz nie ... juz sama niewiem ...
Cherie a czemu wy na nutramigenie skoro nie macie skazy????????????

A zasluga mozliwe ze dlatego chociaz moj na bebiko tez kupka zawsze rano i zero problemow....

kasiekrk no u na kolki od 1 tyg zycia do 3 miesiaca pozniej juz wogole prawie no a teraz tez juz nie mial a wczoraj tak jakby znow.... bąk i placz(ten bak to szok bo on wogole nie pruka tylko raz jak kupke robi to czasem cos slyychac)... PO MARCHWECE WIEM ZE NIE ... A JADL DZIEN WCZESNIEJ NOWOSC MARCHEW Z ZIEMNIAKIEM.... od ziemniaka ? i tylko 6-7 lyz malutkich ehhh

MOJE DZIECKO WOGOLE NIE PRUKA :-:)-:)-(

dziwne...moze sprobuj mu masowac brzuszek pol godz przed jedzeniem...i pomoz mu sie odpowietrzyc ze tak to ujme...??
moj sadzi baki jak stary chlop...:)

a twardy ma brzuszek??
i kupke robi co dzien??
moze ma zaparcia??

c
Ja wychodziłam ;-) ale Maciek nie miał gorączki...

Dziewczyny, jak wasze maluszki bawią sie na macie to rozwieszacie im wszystkie zabawki czy tylko jedną lub kilka? Ja wieszam jedną i jak Macol się znudzi to zmieniam na następną hmmm
my na macie mamy porozwieszane rozne zabawki i tak przez 30 min moze lezec i mu sie nie nudzą poznije musze cos dołożyc albo włączyc Szczeniaczka Uszaczka robi teraz furorę u nas spiewa cały czas a Stas go za uszy łapie....

aaa
Martuś dla Antosia Wszystkiego Naj Naj :-)))

Laeczki a wychodzicie po szczepieniach na spacery??
u nas piekan pogoda zastanawiam sie czy po obiadku z nim nie wyjsc...
chyba mu sie nic nie stanie??
goraczki poki co nie ma...
Mi lekarka pozwoliła jeżeli nie ma temperatury i jest ładnie. Tylko kazała sobie darować kąpanie przez 1 dzień żeby wrażeń już małemu nie dostarczać.
Kopciuszku no marchewke z ziemniakiem ... czyzby ziemniak ?? ale poliki smaruje od tygodnia i tak jak bylo raz czerwopne raz nie ... juz sama niewiem ...
Cherie a czemu wy na nutramigenie skoro nie macie skazy????????????

A zasluga mozliwe ze dlatego chociaz moj na bebiko tez kupka zawsze rano i zero problemow....

kasiekrk no u na kolki od 1 tyg zycia do 3 miesiaca pozniej juz wogole prawie no a teraz tez juz nie mial a wczoraj tak jakby znow.... bąk i placz(ten bak to szok bo on wogole nie pruka tylko raz jak kupke robi to czasem cos slyychac)... PO MARCHWECE WIEM ZE NIE ... A JADL DZIEN WCZESNIEJ NOWOSC MARCHEW Z ZIEMNIAKIEM.... od ziemniaka ? i tylko 6-7 lyz malutkich ehhh

MOJE DZIECKO WOGOLE NIE PRUKA :-:)-:)-(
Ja daje młodemu infacol jak widze że jakiś dziwny jest i mam podejrzenie że to od czegoś nowego wprowadzonego. Daje np. raz dziennie podwójną dawke. I pruka że aż strach :D

maggie u nas akurat zmiana mleczka ale je po 80 ml :szok: przed chwila wcisnelam 90 i spi....a na opakowaniu jest ze powinien jest 180 ml ... i bebiko juz prawie tyle jadl ale 150 to bylo min a teraz.... .
Kurcze mój jadł bebilon ar a teraz je nutrilon ar a to jest to samo mleczko tylko w polsce jest bebilon a my sobie przywiezliśmy nutrilon bo taniej wychodzi. No i on mi je powiedzmy że 4 posiłki na dobe ok. 180 ml. A wcześniej jadł 5 posiłków. I mam wrażenie że na siłe je. Kurcze my mamy problemy z wagą i boje sie że spadnie ale przecież na siłe katować go nie będę. :(
witam Drogie Kolezanki :-)
ja tez sie przyłączam nogami i rękami, miałam nadzieje ze ten skok u nas juz mija a tu nagle 10 min temu mielismy atak płaczu przez 15 min nic nie pomagało... piąstkę miał w buzi i cały czas ryk...moze zębiska sa przyczyna tego...

[/INDENT]
Też myślałam że zęby ale to chyba skok.

A co to ten szczeniaczek?

Ostatnia edycja:
my na macie mamy porozwieszane rozne zabawki i tak przez 30 min moze lezec i mu sie nie nudzą poznije musze cos dołożyc albo włączyc Szczeniaczka Uszaczka robi teraz furorę u nas spiewa cały czas a Stas go za uszy łapie....

aaa
Martuś dla Antosia Wszystkiego Naj Naj :-)))

Ciekawa jestem tego szczeniaczka uszaczka cóż to za zwierz??

reklama
Do góry