reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

ddaffi ale u was to chyba dobrze bo julcia byla nadwyraz duza !! i domagala sie duzo jedzonka ... moze to sie normuje ??

a jak sie okaze ze za duzo traci na wadze?? tak tez byc nie moze... ona jest teraz bardzo ruchliwa.. siada, turla sie jest bardzo aktywna.. do tego tak male iloscijedzenia.... sama nie wiem wczesniej jadla mnostwo ale tez nie robila tego co rbi teraz.... dlatego sie martwie.....
11 maja mamy szczepienie to sie okaze.

reklama
cześć dziewczyny :-)

nie było mnie bo miałam "ciężki" humor i nawet nie miałam sił zajrzeć
a025.gif

I jedno pytane.
Czy pralyscie juz maty swoich malenstw?
Max xiagle na nia pluje i wymiotuje. Musze ja wyprac i nie wiem czy w pralke to wepchnac czy poprostu szczota potraktowac
ja jak kłade mojego na mate to podkładam mu pod buzie pieluchę tetrową, więc na razie mi nie grozi jej pranie.. ale nie wiem jak bym się za to zabrała
a050.gif

mea zdrówka dla malutkiej!!

maarta sto lat dla Antosia!!! :-D

Dziewczyny , ja nie wierze ,zeby te nasze dzieciaczki (te co same ladnie zasypialy ) nagle ie tak odmienily. Musi to miec zwiazek z rozwojem. Wszystkim by sie tak nagle poprzestawialo w ciagu ostatnich 3 tygodni?

I jedno pytane.
Czy pralyscie juz maty swoich malenstw?
Max xiagle na nia pluje i wymiotuje. Musze ja wyprac i nie wiem czy w pralke to wepchnac czy poprostu szczota potraktowac

jestem za!
janie wiem skad sie wzielo julce.. zawsze szla spac o 20 i o 6 czasem 7 wstawala na jedzenie.. teraz w nocy nie chce jesc ale budzi sie non stop by dacj jej smoczka!
dzis maz wstawal chyba z 8 razy!

Nasza Mała już dziś całej nocki nie przespała:p Szkoda:p

No i w ogóle Martynka od około 2tyg zasypia o 19 tylko i wyłącznie na rękach bo inaczej jest płacz.
Aż się zastanawiam czemu tak(?) skoro zawsze ładnie sama zasypiała.

U mnie to samo tylko usypia podczas kołysania ale wiem o co chodzi bo jest bardzo rozdrażniony- zęby dolne prawie na wierzchu i u góry cosik tez mi się wydaje że widać.

Witam,

Nie odzywałam się bo u Nas nie bardzo wesoło jest i z czasem kiepściutko :/
Młody już 4 dzień dławi mi się przez sen śliną, i czuwam na warcie bez przerwy ...pierwszy raz jak to zobaczyłam byłam w szoku, aż mnie zamurowało - no niestety to okropny widok jak dziecko walczy o oddech ....... dosłownie musiałam sobie przypomnieć ''reanimację'' tak na wszelki wypadek :/ Lekarz stwierdził, że to ślinianki nadprodukują, ale mi się w tej teorii coś nie podoba, slina jest lepka, może ma to wpływ z alergią ?
Znowu się czochra a ja nic do diety nowego nie wprowadzałam, tym bardziej boję się, że nie ma alergii pokarmowej a kontaktową ;/
Dzisiaj postaram się znowu dostać do alergologa bo ta jego maść na swędzenie się nadaje do (__)___), dziecko w nocy się z płaczem budzi i drapie ... (oczywiście jak się nie dławi w tym czasie) :/ ja nie powiem Wam odkąd nie śpie .........zastanawiam się nad kupnem monitora oddechu.

wspolczuje.... tragedie przechodzisz... rozumiem co czujesz...

a tak z innej beczki to u nas kilka dni temu kobieta z pobliskiej miejscowosci znosila niewiem z ktorego pietra w 1 rece 2,5 miesieczne niemowle a w drugiej wozek.. i co????
i dziecko wyslizgnelo jej sie z reki spadlo i zmarlo!!!! no szok...

a niedaleko swiebodzina.... wydarzyla sie prawdziwa tragedia! no szok jak to przeczytalam!
byl sobie mezczyzna z kobieta...
podobno znecal sie nad nia psychicznie i fizycznie... ta kobieta nie chciala juz z nim byc i postanowila sie od niego wyprowadzic.. miala dosc tego ze grozi jej ciagle ze gdy go zostawi to on sie zabije i odbierze jej to co najbardziej kocha...
i tak tez zrobil...
powiesil na drzewie jej 2.5rocznego synka i siebie obok!
KOSZMAR!!!!!!!!

maarta sto lat dla Antosia!!! :-D

wszystkiego najlepszego dla Antosia
Antoś dziękuje:tak:
Mój też tak miał kaszlał przy tym strasznie teraz się niby trochę unormowało nauczył się łykać ślinę i nią pluć a teraz ida zęby więc dalej jest wesoło :-(
To samo chciałam napisać.
na noc zjada 180ml zageszczonego mleka kaszka.
Daffi więc Ona normalnie zjadła, weź pod uwagę to, że jak była na samym mleku to jadła objętościowo o wiele więcej, teraz je obiadki, deserki, kaszki więc je bardziej treściwie:tak: Jeżeli Julka nie ma temp, jest radosna,pogodna, nie płacze tzn że wszystko jest oki:tak: nie martw się.

reklama
a tak z innej beczki to u nas kilka dni temu kobieta z pobliskiej miejscowosci znosila niewiem z ktorego pietra w 1 rece 2,5 miesieczne niemowle a w drugiej wozek.. i co????
i dziecko wyslizgnelo jej sie z reki spadlo i zmarlo!!!! no szok...

a niedaleko swiebodzina.... wydarzyla sie prawdziwa tragedia! no szok jak to przeczytalam!
byl sobie mezczyzna z kobieta...
podobno znecal sie nad nia psychicznie i fizycznie... ta kobieta nie chciala juz z nim byc i postanowila sie od niego wyprowadzic.. miala dosc tego ze grozi jej ciagle ze gdy go zostawi to on sie zabije i odbierze jej to co najbardziej kocha...
i tak tez zrobil...
powiesil na drzewie jej 2.5rocznego synka i siebie obok!
KOSZMAR!!!!!!!!
a045.gif
a045.gif
a045.gif
a czemu ta kobieta nie wzięła ze sobą dziecka?

Do góry