reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
no wlasnie ostatnio ktos pisal ze oni w ogole na to nie reaguja! jaki cham ten ktos... jestem w szoku!
niestety ludzie potrafią różne dziwne teksty rzucać, szczególnie pod adresem ludzi których nie znają.. a zwłaszcza wtedy kiedy zazdroszczą czegoś ;-)

kasiukrk i wogóle nie reagują na twoje prośby żeby usunąć konto? może napisz jeszcze raz maila?? a nie ma gdzieś tam nr tel do nich?

niestety ludzie potrafią różne dziwne teksty rzucać, szczególnie pod adresem ludzi których nie znają.. a zwłaszcza wtedy kiedy zazdroszczą czegoś ;-)

kasiukrk i wogóle nie reagują na twoje prośby żeby usunąć konto? może napisz jeszcze raz maila?? a nie ma gdzieś tam nr tel do nich?

jak o wieczora nie odpisza bo wyslalam wczoraj wieczorem to bede ich bombardowac mailami co dzien!!

laski trzymajcie kciuki ... moja agatka ma juz nos zawalony, budzi sie co 20 min z krzykiem ... boje sie co bedzie do rana ... jak bedzie miala taki katar to rano idziemy do lekarza ...
Pewnie ze trzymamy:tak:zdrowka zycze i Tobie i Agatce;-)

Jak dzisiejsza nocka minełą??

Majtki będą super sie sprawdzały jak dziecko zacznie się ruszać:tak: dla mnie były niezastąpione.

Daffi spokojnie, dziecko je tyle, ile potrzebuje, z wagi na pewno nie spadnie. A na noc ile zjadła?

No i Kochane moje zaczął sie dla wszystkich czas próby;-);-) Ważne, żeby w tym czasie budzenia sie nie nauczyć nowych nawyków:tak:
U nas tez od kilku dni zmiana.... sama walczę z Piotrusiem bo wczesniej zasypiał o 20 i spał do 4-5 rano a teraz przed 3 zaczął sobie robić pobudki i smok nie pomaga..... a ja koczuje nad jego łóżeczkiem, wciskam mu smoka, głaszczę po głowce itd tak aż do 4 rano, żeby mi sie nie rozregulował:-( Jak na razie to nic to nie pomaga.... będę próbować.

Emwu super, że dzieciaczki juz nurkuja, brawo! A Max może z zcasem polubi:tak:

Dla pewności lepiej zrobić:tak:

A ja dzisiaj szalony dzionek.... Synka urodzinki więc tzreba przyjęcie szykowac, będzie 4 dzieci z rodzicami i dziadkowie.... szkoda, ze męża nie ma....:-( pomoc by sie przydała.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ANTOSIA!!!

Witam,

Nie odzywałam się bo u Nas nie bardzo wesoło jest i z czasem kiepściutko :/
Młody już 4 dzień dławi mi się przez sen śliną, i czuwam na warcie bez przerwy ...pierwszy raz jak to zobaczyłam byłam w szoku, aż mnie zamurowało - no niestety to okropny widok jak dziecko walczy o oddech ....... dosłownie musiałam sobie przypomnieć ''reanimację'' tak na wszelki wypadek :/ Lekarz stwierdził, że to ślinianki nadprodukują, ale mi się w tej teorii coś nie podoba, slina jest lepka, może ma to wpływ z alergią ?
Znowu się czochra a ja nic do diety nowego nie wprowadzałam, tym bardziej boję się, że nie ma alergii pokarmowej a kontaktową ;/
Dzisiaj postaram się znowu dostać do alergologa bo ta jego maść na swędzenie się nadaje do (__)___), dziecko w nocy się z płaczem budzi i drapie ... (oczywiście jak się nie dławi w tym czasie) :/ ja nie powiem Wam odkąd nie śpie .........zastanawiam się nad kupnem monitora oddechu.

Tule mocno,no to widze ze ty to masz zawsze pod gorke,ach jak szkoda ze takie cos was spotyka:-(oby tylko szybko minelo;-)a nianie kup ;-)

A ja mam pytanko.. odkad maluszki jedza stale ppokarmy to jak wygladaja ich kupki???
moja julka zaczela robic kulki i robi mnie teraz w balona...
zrobila kulke przebralam pamka bo juz ne cisnela a po chwili zrobila kolejna kulke w czystego pamka i przed chwila znow to samo! zmienilam 3 pampki w 10 minut.

Raczej nie powinno byc takiej kupki:no:nie ma problemu z wypruznieniem?

A ja mam pytanko.. odkad maluszki jedza stale ppokarmy to jak wygladaja ich kupki???
moja julka zaczela robic kulki i robi mnie teraz w balona...
zrobila kulke przebralam pamka bo juz ne cisnela a po chwili zrobila kolejna kulke w czystego pamka i przed chwila znow to samo! zmienilam 3 pampki w 10 minut.
Hehe mamy to samo:)))) a jaki kolor ma kupka?

reklama
Do góry