Słyszałam o tym drugim przypadku.a tak z innej beczki to u nas kilka dni temu kobieta z pobliskiej miejscowosci znosila niewiem z ktorego pietra w 1 rece 2,5 miesieczne niemowle a w drugiej wozek.. i co????
i dziecko wyslizgnelo jej sie z reki spadlo i zmarlo!!!! no szok...
a niedaleko swiebodzina.... wydarzyla sie prawdziwa tragedia! no szok jak to przeczytalam!
byl sobie mezczyzna z kobieta...
podobno znecal sie nad nia psychicznie i fizycznie... ta kobieta nie chciala juz z nim byc i postanowila sie od niego wyprowadzic.. miala dosc tego ze grozi jej ciagle ze gdy go zostawi to on sie zabije i odbierze jej to co najbardziej kocha...
i tak tez zrobil...
powiesil na drzewie jej 2.5rocznego synka i siebie obok!
KOSZMAR!!!!!!!!
reklama
D
daffodill
Gość
: dzieki wiesz wczesniej jadla kaszke na noc.. ale w dzien co 3 godz i tak mnie zdziwilo ze nagle wstala i postanowila jesc co 5 godz.Daffi więc Ona normalnie zjadła, weź pod uwagę to, że jak była na samym mleku to jadła objętościowo o wiele więcej, teraz je obiadki, deserki, kaszki więc je bardziej treściwie Jeżeli Julka nie ma temp, jest radosna,pogodna, nie płacze tzn że wszystko jest oki nie martw się.
D
daffodill
Gość
Ja znoszę wózek z 2 piętra ale nigdy mi nie przyszło na myśl żeby znosić w jednym reku Michasia a w drugim wózek...dlatego najpierw znosze wózek a potem dziecko.
jestem tego samego zdania: ja znosze z parteru ale wkladam julke do wozka a mam taka krzepe etraz w lapach bo fest baba ze mnie.... to taki wozek zniesc jest pikus.
a tak z innej beczki to u nas kilka dni temu kobieta z pobliskiej miejscowosci znosila niewiem z ktorego pietra w 1 rece 2,5 miesieczne niemowle a w drugiej wozek.. i co????
a niedaleko swiebodzina.... wydarzyla sie prawdziwa tragedia! no szok jak to przeczytalam!
podobno znecal sie nad nia psychicznie i fizycznie... ta kobieta nie chciala juz z nim byc i postanowila sie od niego wyprowadzic.. miala dosc tego ze grozi jej ciagle ze gdy go zostawi to on sie zabije i odbierze jej to co najbardziej kocha...
i tak tez zrobil...
KOSZMAR!!!!!!!!
POtworne!!!!!
Mitez by do głowy nie przysło, żeby i dziecko i wózek po schodach wnosić......
D
daffodill
Gość
A ja mam pytanko.. odkad maluszki jedza stale ppokarmy to jak wygladaja ich kupki???
moja julka zaczela robic kulki i robi mnie teraz w balona...
zrobila kulke przebralam pamka bo juz ne cisnela a po chwili zrobila kolejna kulke w czystego pamka i przed chwila znow to samo! zmienilam 3 pampki w 10 minut.
zrobila kulke przebralam pamka bo juz ne cisnela a po chwili zrobila kolejna kulke w czystego pamka i przed chwila znow to samo! zmienilam 3 pampki w 10 minut.
Nessi wspolczuje i zycze wytrwalosci...Witam,
Nie odzywałam się bo u Nas nie bardzo wesoło jest i z czasem kiepściutko :/
Młody już 4 dzień dławi mi się przez sen śliną, i czuwam na warcie bez przerwy ...pierwszy raz jak to zobaczyłam byłam w szoku, aż mnie zamurowało - no niestety to okropny widok jak dziecko walczy o oddech ....... dosłownie musiałam sobie przypomnieć ''reanimację'' tak na wszelki wypadek :/ Lekarz stwierdził, że to ślinianki nadprodukują, ale mi się w tej teorii coś nie podoba, slina jest lepka, może ma to wpływ z alergią ?
Znowu się czochra a ja nic do diety nowego nie wprowadzałam, tym bardziej boję się, że nie ma alergii pokarmowej a kontaktową ;/
Dzisiaj postaram się znowu dostać do alergologa bo ta jego maść na swędzenie się nadaje do (__)___), dziecko w nocy się z płaczem budzi i drapie ... (oczywiście jak się nie dławi w tym czasie) :/ ja nie powiem Wam odkąd nie śpie .........zastanawiam się nad kupnem monitora oddechu.
choc my takiego problemu nie mamy tez saa wstaje jak tylko nie slysze, a nawet jak slysze ze oddycha wstaje zobaczyc cz nie zakryl sobie buzi...
kup na pewno bedzie Ci lzej...
DAFF moze jak jest cieplo to jej sie nie chce tyle jesc moj tez je malo jak jest goraco a wieczorem jak jest chlodniej to wraca mu apetyta jak sie okaze ze za duzo traci na wadze?? tak tez byc nie moze... ona jest teraz bardzo ruchliwa.. siada, turla sie jest bardzo aktywna.. do tego tak male iloscijedzenia.... sama nie wiem wczesniej jadla mnostwo ale tez nie robila tego co rbi teraz.... dlatego sie martwie.....
11 maja mamy szczepienie to sie okaze.
a tak z innej beczki to u nas kilka dni temu kobieta z pobliskiej miejscowosci znosila niewiem z ktorego pietra w 1 rece 2,5 miesieczne niemowle a w drugiej wozek.. i co????
i tak tez zrobil...
KOSZMAR!!!!!!!!
takiego fi()ta nie powinno sie chowac..powinno sie w nieludzki sposob zbeszczescic jego zwloki!! jech go psy zjedza albo cos!!
alez mi cisnienie podnosza takie opowiesci..;/
a my po szczepieniu waga 7900 mierzymy 72cm
uplakal sie biedny ale dopiero po zczepieniu...bo sie rozczulil...
zjadl mleczko i spi mi na rekach....
moj maly wrzliwy mezczyzna...
a byl przed nami chlopiec ok 6-7 lat mial zastrzyk i tez plakal wiec moj synus jest i tak dzielny wojak
A ja mam pytanko.. odkad maluszki jedza stale ppokarmy to jak wygladaja ich kupki???
moj czasami robi taka zbita wlasnie alw to zakrywam ja cgusteczka zapinam pampka i czeam na reszte
ale jak mu nie dam kaszki to robi taka jak wczesniej..
bo kaszke daj raz na dwa/trzy dni....bo ma wlasnie zaparcia po niej;/
reklama
D
daffodill
Gość
moj czasami robi taka zbita wlasnie alw to zakrywam ja cgusteczka zapinam pampka i czeam na reszte
ale jak mu nie dam kaszki to robi taka jak wczesniej..
bo kaszke daj raz na dwa/trzy dni....bo ma wlasnie zaparcia po niej;/
ta nie ma zaparc na szczescie.. ale widze ze wiecej musi pocisnac niz wczesniej.. z tgym ze zurzycie pamkow bedzie niesamowite... robi mnie w balona...woli czystego pampka zapaskudzic...
ale skonczyl sie jak narazie moj koszmar kupali po pachy iwiecznie moczonych ciuszkow!:-)
ps... weszlam u ciebie na mamaczy tata i szok jaki debilizm wsrod ludzi jest!!!!!!!!!
ps.2... wstawilam do albumu 2 filmiki Julci