reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Maarta wszystkiego naj naj dla Antosia:))))
Dzięuje w imieniu Antosia:-)
kurde dziwne co piszecie..;/
ale szczerze wam powiem ze wyginania jak banan to kojarzy mi sie tylko z kolka/...
moze wrowadzilas cos nowego i go brzuszek boli??
Też o tym pomyślałam, w końcu Dziewczyny szaleją z wprowadzaniem nowych pokarmów, może to być przyczyną, zresztą alergia nie zawsze objawia się wysypką, może tez brzuszek boleć.
No i jeszcze przypomniało mi się, że koleżanka mówiła, że miała z córcią problem, bo często w nocy się budziła i doszła do tego, że mała była przekarmiana, zaczęła jej podawać na noc mniejszą porcję mleczka i córcia zaczęła ładnie spać. W sumie to logiczne, bo jak człowiek dorosły naje sie do syta przed snem to później ciężki żołądek sie ma i ciężko spać.;-)

dziewczyny powiedzcie mi jak sunac to kont mama czy tata??
ktos napisal mi glupi komentarz i zglosilam naruszenie ale on nie znika...
nie mam sensu chyba tworzyc takich stron jak wchodza ludzie ktorzy nie znaja i pisza takie rzeczy...
mama nadzieje ze to nie zadna z was....

chcialam pochwalic sie mezowiz juz mu nie pokaze musze to jakos usunac..!!

Witam się z rana, u nas noc o dziwo w porównaniu do koszmarnej poprzedniej upłynęła spokojnie mały zjadł o 20 spał do 2 potem 0 4 się napił i spał do 6. Za to ja przez bibę u sąsiada nad nami się nie wyspałam o 2 śpiewali fałszowali na gitarze głosno gadali impreza poprostu w środku nocy się zaczęła, jak się z nim spotkam to powiem mu co o tym myślę, stary chłop ok 70lat a imprezuje jak studenciak.
Mea życzę ci aby Agatce katarek szybko minął wiem co to znaczy bo miesiąc temu to przerabiałam.
wszystkiego najlepszego dla Antosia

Moja mała też od jakiegoś czasu się budzi. W sumie to ona zawsze się budziła na jedzonko (cyc), no ale tak góra 2 razy a teraz i po 4 się budzi, nawet i 5 razy się zdarzy (nowych pokarmów jeszcze nie wprowadzamy). Już mnie ma coś trafić. Dodam, że nie zawsze dostanie cyca. Niekiedy jak wiem, że nie jest głodna, daję smoczka i jakoś usnie (a niekiedy nie uśnie).

Dodatkowo moje dziecię jeszcze nie bawi się grzechotkami- tzn nie wyciąga po nie rączki, a jeśli już jej się uda, to zaraz je wyrzuca. Czy czyjeś dziecko jeszcze się nie bawi grzechotkami?

Witam,

Nie odzywałam się bo u Nas nie bardzo wesoło jest i z czasem kiepściutko :/
Młody już 4 dzień dławi mi się przez sen śliną, i czuwam na warcie bez przerwy ...pierwszy raz jak to zobaczyłam byłam w szoku, aż mnie zamurowało - no niestety to okropny widok jak dziecko walczy o oddech ....... dosłownie musiałam sobie przypomnieć ''reanimację'' tak na wszelki wypadek :/ Lekarz stwierdził, że to ślinianki nadprodukują, ale mi się w tej teorii coś nie podoba, slina jest lepka, może ma to wpływ z alergią ?
Znowu się czochra a ja nic do diety nowego nie wprowadzałam, tym bardziej boję się, że nie ma alergii pokarmowej a kontaktową ;/
Dzisiaj postaram się znowu dostać do alergologa bo ta jego maść na swędzenie się nadaje do (__)___), dziecko w nocy się z płaczem budzi i drapie ... (oczywiście jak się nie dławi w tym czasie) :/ ja nie powiem Wam odkąd nie śpie .........zastanawiam się nad kupnem monitora oddechu.

Witam,

Nie odzywałam się bo u Nas nie bardzo wesoło jest i z czasem kiepściutko :/
Młody już 4 dzień dławi mi się przez sen śliną, i czuwam na warcie bez przerwy ...pierwszy raz jak to zobaczyłam byłam w szoku, aż mnie zamurowało - no niestety to okropny widok jak dziecko walczy o oddech ....... dosłownie musiałam sobie przypomnieć ''reanimację'' tak na wszelki wypadek :/ Lekarz stwierdził, że to ślinianki nadprodukują, ale mi się w tej teorii coś nie podoba, slina jest lepka, może ma to wpływ z alergią ?
Mój też tak miał kaszlał przy tym strasznie teraz się niby trochę unormowało nauczył się łykać ślinę i nią pluć a teraz ida zęby więc dalej jest wesoło :-(

reklama
Dodatkowo moje dziecię jeszcze nie bawi się grzechotkami- tzn nie wyciąga po nie rączki, a jeśli już jej się uda, to zaraz je wyrzuca. Czy czyjeś dziecko jeszcze się nie bawi grzechotkami?

Mój jak mu sie podstawi pod rączkę to chwyci i poobraca w raczkach oczywiscie posmakuje ale sam nie złapie jeszcze...

Do góry