oooo wszystkiego najlepszego dla Antosia!!!!
zyczymy mu z Rysiem duzo zdrowka, szczescia, prezentow i oczywiscie supermocy
Dzięujemy supermoc na pewno się przyda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oooo wszystkiego najlepszego dla Antosia!!!!
zyczymy mu z Rysiem duzo zdrowka, szczescia, prezentow i oczywiscie supermocy
Dzięuje w imieniu Antosia:-)Maarta wszystkiego naj naj dla Antosia)))
Też o tym pomyślałam, w końcu Dziewczyny szaleją z wprowadzaniem nowych pokarmów, może to być przyczyną, zresztą alergia nie zawsze objawia się wysypką, może tez brzuszek boleć.kurde dziwne co piszecie..;/
ale szczerze wam powiem ze wyginania jak banan to kojarzy mi sie tylko z kolka/...
moze wrowadzilas cos nowego i go brzuszek boli??
I jedno pytane.
Czy pralyscie juz maty swoich malenstw?
Max xiagle na nia pluje i wymiotuje. Musze ja wyprac i nie wiem czy w pralke to wepchnac czy poprostu szczota potraktowac
Mój też tak miał kaszlał przy tym strasznie teraz się niby trochę unormowało nauczył się łykać ślinę i nią pluć a teraz ida zęby więc dalej jest wesoło :-(Witam,
Nie odzywałam się bo u Nas nie bardzo wesoło jest i z czasem kiepściutko :/
Młody już 4 dzień dławi mi się przez sen śliną, i czuwam na warcie bez przerwy ...pierwszy raz jak to zobaczyłam byłam w szoku, aż mnie zamurowało - no niestety to okropny widok jak dziecko walczy o oddech ....... dosłownie musiałam sobie przypomnieć ''reanimację'' tak na wszelki wypadek :/ Lekarz stwierdził, że to ślinianki nadprodukują, ale mi się w tej teorii coś nie podoba, slina jest lepka, może ma to wpływ z alergią ?
Dodatkowo moje dziecię jeszcze nie bawi się grzechotkami- tzn nie wyciąga po nie rączki, a jeśli już jej się uda, to zaraz je wyrzuca. Czy czyjeś dziecko jeszcze się nie bawi grzechotkami?