ulenka7883
mamusia Antolka:)))
brawo!!!!!!!!!a tak poza tym to jedynka na horyzoncie - już widoczna![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
brawo!!!!!!!!!a tak poza tym to jedynka na horyzoncie - już widoczna![]()
A mOj antoa wlasnie zasnalDaniel nie może mi usnąć, już męczymy się ponad pół godziny![]()
O najlepiej....a tak poza tym to jedynka na horyzoncie - już widoczna![]()
a mnie nie bylo caly dzien bo bylam u mamy ... cos sie dzialo ??
Dobrze przeczytalamKopciuszku chyba nie przeczytałaś dokładnie mojego pierwszego posta
Użyłam octu na gabce...i naklejka zeszła pięknie....ale za to w tym miejscu mam porysowaną szybę
I zapomniałam napisać że byliśmy w końcu płytki wybrać....z zielonych przeszliśmy na....hmmmmm.......beżowo pomarańczowenie pamietam dokładnie
![]()
pare lat temu napisalam taki test dla ludzi z grona z ktorymi wtedy pisalam ... troche od tego czasu sie zmienilo ale wiekszosc jest nadal aktualna ... ciekawa jestem na ile wy mnie zdazylyscie poznac przez ten rok pisania ...
z serii co wiecie- FunTest
pochwalcie sie swoimi wynikami !!!
Dziewczyny mam problem. Mała nigdy wcześniej nie miała problemów z odparzeniem. Od paru dni męczymy się bezskutecznie z dwiema plamkami czerwonymi obok pisi Małej. Cudowałam z Sudocremem, ale nic nie dawał. Bambino też nie. Przeszłam na Nivea na odparzenia, zobaczę jutro. Jak nie będzie poprawy to się za mąkę ziemniaczaną wezmę tylko w jakiej ilości i jak to zrobić??
mi sie malejszyja odparza bo ma tłustą że hej i tez jej po kapieli biore garsc mąki i sypie na szyje no i wcieram to.. rano szyja jest normalna
i tak robie za kazdym razem gdy sie jej czerwone robi..
nie uwierzycie..
przyczyna tego co sie dzialo.. było mleko mod..
wieczorem nie podalam majce tego mleka i spała do 3:50 :O sie naspalam..
chcialam ja przeztrzymac zeby spala dluzej ale to z czasem..
od tamtej pory jeszcze sie nie obdzila..
a ja durna bym sie zajechala..;/
ja mało zdjęć wrzucam, bo muszę je pomniejszać do aguagu...potem mam podwójnie wszystko i tylko mi pamięć zajmuje w laptopie.
jak przyjdzie czas na drugie dziecko to wspomnę twe słowa mikai zaopatrzę się w testy owulacyjne
chociaż nie wierzę w "ustrzelenie płci"... ale może akurat jakimś trafem będzie dziewczynka :-)
ale wam zazdroszczę! :-)
ja bym pojechała tutaj
![]()
ale mam zajęcia na weekend :-(
może za tydzień się uda.
uwielbiam tam jeździć :-)
Używacie jakiegoś kremu nawilżającego dla swoich Dzieciaczków?? Mój Juliuszek ma suche policzki strasznie od pewnego czasu (może to od ogrzewania?) kupiłam krem Johnsona-nawilżający....a tu z dnia na dzień gorzej.POliczki i tak suche a na dodatek pojawiło sie masę krosteczek na całej twarzyczce, wysypka jakaś takanie wiem czy mogę zastosować wazelinę może??? Poradźcie please...:-(
uzywamy innych produktów johnsona,wiec raczej na nie nie jest uczulony...
Nie widziałam u nas, ale może jest mus bananowy?w takich pojemniczkach jak danonki?
Ja mam pytanie do mam ktore maja juz starsze dzieci mowa tu o m.in. Marcie, Kopciuszkowi, Emwu, Adze...... itp
jak to jest z waszymi pociechami???
bylam dzis w tesco i widze jak dziecko takie 5letnie prosi mame by cos kupila a ta mowi ze teraz nie moze bo nie ma pieniazkow! i po chwili doslownie syrena zawyła! no jak to dziecko sie darlo!!!!!!!! cale tesco ucichlo i wszyscy sie ogladali! dziecko krzyczalo jakby ktos je linczowal!
czy wy tez macie takie problemy? czy wasze dzieci w sklepie co zauwaza to chca? jak sobie z tym radzicie?? ja tak patrzac dzis na ta bezradna kobiete wyobrazilam sobie siebie za kilka lat jak mi Julka podrosnie! ona juz jest rozpieszczona i ma nas na zawolanie czego ja oduczam....
a nie wiem jak to bedzie dalej... czy bedzie mi takie cyrki urzadzac?????
W UK jest taka reklama...nie wiem czego ale mniejsza z tym....Dziecko w markecie kładzie sie na ziemi i odprawia histerie ...wrzeszczy...krzyczy.....tupie....''ja to chce!!!!!'''kup mi to!!!! ' aaaaaa!!!!'' a co robi matka?? otóż matka kładzie sie na ziemi i robi dokładnie to samo;P lol...Hmmm cóż w reklamie poskutkowałohehe
O najlepiej....
Moja kruszynka też dziś coś nie bardzo chciała spać ale może teskni za tatusiem, już grzecznie śpi w łóżeczku. Choroba... Wiecie co, ja mam wrażenie że te jej zmiany skórne to się pogarszają zamiast polepszać. Nie wiem co robię źle... Chyba odstawię też żel do kąpieli. Dziś ją kąpałam w zamym krochmlu ale tę jej czuprynę to musze czymś nietłustym myć- więc oilatum czy emolium odpada. Macie jakis pomysł?
Ja nie musze pomniejszacwchodza mi normalnie
![]()