ulenka7883
mamusia Antolka:)))
brawo!!!!!!!!!a tak poza tym to jedynka na horyzoncie - już widoczna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
brawo!!!!!!!!!a tak poza tym to jedynka na horyzoncie - już widoczna
A mOj antoa wlasnie zasnal jak codzien o 20tej ale ze mnie chwalipieta)))Daniel nie może mi usnąć, już męczymy się ponad pół godziny
O najlepiej....a tak poza tym to jedynka na horyzoncie - już widoczna
a mnie nie bylo caly dzien bo bylam u mamy ... cos sie dzialo ??
nic ważnego.
wypoczęłaś?
Dobrze przeczytalamtylko ja myslalam ze nie zeszlo po occie tylko po gabceKopciuszku chyba nie przeczytałaś dokładnie mojego pierwszego posta
Użyłam octu na gabce...i naklejka zeszła pięknie....ale za to w tym miejscu mam porysowaną szybę
I zapomniałam napisać że byliśmy w końcu płytki wybrać....z zielonych przeszliśmy na....hmmmmm.......beżowo pomarańczowe nie pamietam dokładnie
pare lat temu napisalam taki test dla ludzi z grona z ktorymi wtedy pisalam ... troche od tego czasu sie zmienilo ale wiekszosc jest nadal aktualna ... ciekawa jestem na ile wy mnie zdazylyscie poznac przez ten rok pisania ...
z serii co wiecie - FunTest
pochwalcie sie swoimi wynikami !!!
Dziewczyny mam problem. Mała nigdy wcześniej nie miała problemów z odparzeniem. Od paru dni męczymy się bezskutecznie z dwiema plamkami czerwonymi obok pisi Małej. Cudowałam z Sudocremem, ale nic nie dawał. Bambino też nie. Przeszłam na Nivea na odparzenia, zobaczę jutro. Jak nie będzie poprawy to się za mąkę ziemniaczaną wezmę tylko w jakiej ilości i jak to zrobić??
mi sie malejszyja odparza bo ma tłustą że hej i tez jej po kapieli biore garsc mąki i sypie na szyje no i wcieram to.. rano szyja jest normalna
i tak robie za kazdym razem gdy sie jej czerwone robi..
nie uwierzycie..
przyczyna tego co sie dzialo.. było mleko mod..
wieczorem nie podalam majce tego mleka i spała do 3:50 :O sie naspalam..
chcialam ja przeztrzymac zeby spala dluzej ale to z czasem..
od tamtej pory jeszcze sie nie obdzila..
a ja durna bym sie zajechala..;/
ja mało zdjęć wrzucam, bo muszę je pomniejszać do aguagu...potem mam podwójnie wszystko i tylko mi pamięć zajmuje w laptopie.
jak przyjdzie czas na drugie dziecko to wspomnę twe słowa mika i zaopatrzę się w testy owulacyjne
chociaż nie wierzę w "ustrzelenie płci"... ale może akurat jakimś trafem będzie dziewczynka :-)
ale wam zazdroszczę! :-)
ja bym pojechała tutaj
ale mam zajęcia na weekend :-(
może za tydzień się uda.
uwielbiam tam jeździć :-)
Używacie jakiegoś kremu nawilżającego dla swoich Dzieciaczków?? Mój Juliuszek ma suche policzki strasznie od pewnego czasu (może to od ogrzewania?) kupiłam krem Johnsona-nawilżający....a tu z dnia na dzień gorzej.POliczki i tak suche a na dodatek pojawiło sie masę krosteczek na całej twarzyczce, wysypka jakaś taka nie wiem czy mogę zastosować wazelinę może??? Poradźcie please...:-(
uzywamy innych produktów johnsona,wiec raczej na nie nie jest uczulony...
Nie widziałam u nas, ale może jest mus bananowy?w takich pojemniczkach jak danonki?
Ja mam pytanie do mam ktore maja juz starsze dzieci mowa tu o m.in. Marcie, Kopciuszkowi, Emwu, Adze...... itp
jak to jest z waszymi pociechami???
bylam dzis w tesco i widze jak dziecko takie 5letnie prosi mame by cos kupila a ta mowi ze teraz nie moze bo nie ma pieniazkow! i po chwili doslownie syrena zawyła! no jak to dziecko sie darlo!!!!!!!! cale tesco ucichlo i wszyscy sie ogladali! dziecko krzyczalo jakby ktos je linczowal!
czy wy tez macie takie problemy? czy wasze dzieci w sklepie co zauwaza to chca? jak sobie z tym radzicie?? ja tak patrzac dzis na ta bezradna kobiete wyobrazilam sobie siebie za kilka lat jak mi Julka podrosnie! ona juz jest rozpieszczona i ma nas na zawolanie czego ja oduczam....
a nie wiem jak to bedzie dalej... czy bedzie mi takie cyrki urzadzac?????
W UK jest taka reklama...nie wiem czego ale mniejsza z tym....Dziecko w markecie kładzie sie na ziemi i odprawia histerie ...wrzeszczy...krzyczy.....tupie....''ja to chce!!!!!'''kup mi to!!!! ' aaaaaa!!!!'' a co robi matka?? otóż matka kładzie sie na ziemi i robi dokładnie to samo;P lol...Hmmm cóż w reklamie poskutkowało hehe
O najlepiej....
Moja kruszynka też dziś coś nie bardzo chciała spać ale może teskni za tatusiem, już grzecznie śpi w łóżeczku. Choroba... Wiecie co, ja mam wrażenie że te jej zmiany skórne to się pogarszają zamiast polepszać. Nie wiem co robię źle... Chyba odstawię też żel do kąpieli. Dziś ją kąpałam w zamym krochmlu ale tę jej czuprynę to musze czymś nietłustym myć- więc oilatum czy emolium odpada. Macie jakis pomysł?
Ja nie musze pomniejszacwchodza mi normalnie