D
daffodill
Gość
Mea zrobilam test ponownie pod katem Ciebie i teraz wyszlo mi 161... nie ma rewelacji hehehheh ale chyba nie najgorzej pnad 50%
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i bardzo dobrze bo mi Alus tez sie podobaEmwu spodobałaś się Alusiowi
takich dźwięków jeszcze mi nie wydawał z radości
a oglądał Twoje foto
A jaki test?Mea zrobilam test ponownie pod katem Ciebie i teraz wyszlo mi 161... nie ma rewelacji hehehheh ale chyba nie najgorzej pnad 50%
Bosz po tych gruszkach ma ADHD mój syn
zdemolował tym razem matę filmik obowiązkowo nagrany
ale dziwi mnie to, że po kąpaniu jak go ubieram to tak się nie zanosi od płaczu.. dzieciaczki czasem sa dziwne ;PMój też się drze jak się go ubiera wiecie co myślałam że tylko mój taki odmieniec ale na szczęście to chyba niektóre dzieci nie lubią ubierania.
a nie zostawiaja "zacieków" ? o tego najbardziej się bojeTo ja jestem dowodem na to że wyjątek potwierdza regułe- Lidka spłodzona już po owuloacji. Wiem bo mierzyłam temperaturę codziennie rano A ja baaardzo chciałam chłoaczka a potem córę ale odwrotnie tez moze być
Nie dziwię się, pięknie....
A my postanowiliśmy że dajemy sobie 4 miesiące na zrobienie dzidziusia i po tygodniu byłam w ciąży hehe
U nas też suche policzki, czasem pomaga alantan ale ostatnio już nic;(
J&J dla mnie rewelacja i nie ma tak strasznego zapachu jak inne. Garniera jest świetny jeśli chodzi o efekt ale mnie ten smród odstrasza
Antolek to do Was obojga jest podobny więc ciężko zagłosować
i też to przeżywałaś, że się nie udaje? bo ja bardzo :-(
a on nie ma alergii?Używacie jakiegoś kremu nawilżającego dla swoich Dzieciaczków?? Mój Juliuszek ma suche policzki strasznie od pewnego czasu (może to od ogrzewania?) kupiłam krem Johnsona-nawilżający....a tu z dnia na dzień gorzej.POliczki i tak suche a na dodatek pojawiło sie masę krosteczek na całej twarzyczce, wysypka jakaś taka nie wiem czy mogę zastosować wazelinę może??? Poradźcie please...:-(
uzywamy innych produktów johnsona,wiec raczej na nie nie jest uczulony...
Ja też się skusiłam na założenie porównania na mama czy tata więc zapraszam do głosowania drogie koleżanki :-)
MamaCzyTata.pl - Michał
ja używam balsam do ciała Nivea brązujący ;-)Juz nie długo lato, zrzuci się troche ciuchów i w związku z tym mam pytanie do Was; polecacie jakies dobre balsamy opalacjące ? bo na solarium chodzić nie chce, a przydałoby się troszkę kolorku nabrac, bo narazie wyglądam jak córka młynarza
też tata :-)zaglosowane - jak dla mnie caly tatus
no i ja prosze o opinie. Od malego wszyscy mowia ze max to caly tata a mi sie wydaje ,ze zaczyna sie do mnie podobny robic. Co wy na to?
MamaCzyTata.pl - Max_
Poza tym sie witam i o zdrowie pytam
tata :-)no to ja dzis szaleje zalozylam sobie tez
MamaCzyTata.pl - ANTOSIEKK
superNie wierzę - moje dziecko przed chwilą wcinało gruszkę, aż mu się uszy trzęsły ale sama mu potarłam gruszkę i wyszła taka wodnista. Zajadał ze smakiem, cmokał i uśmiech na maxa Musiałam sama przestać go karmić, bo by chyba nie przestał jeść
Kto by się spodziewał, że on gruszki polubi? ze słoiczka nie chciał...ahhh w końcu coś zajada ze smakiem )) i widać, że to lubi! Trząsł się cały tak mu zasmakowało
może jej ten ryż zaszkodził? może brzuszek boli? :-(ja stoczyalm walke z zupka!!!!!!
dostala dzis marchewkowa z ryzem i co?
nie dosc ze jak dawalam z lyzeczki to wrzeszczala az sie zanosila... to wlalam do butli..
wypila.. i o? malo jej! teraz wrzeszczy mi na rekach i sie wije... wypila 90ml mleka i dalej to sam!!!!
opadam z sil!!!!!!!!!!