sylwik1987
Filipek
oddany, moim zdaniem podobny do Ciebieno to ja dzis szaleje zalozylam sobie tez
MamaCzyTata.pl - ANTOSIEKK
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oddany, moim zdaniem podobny do Ciebieno to ja dzis szaleje zalozylam sobie tez
Zagłosowane :-)zaglosowane - jak dla mnie caly tatus
no i ja prosze o opinie. Od malego wszyscy mowia ze max to caly tata a mi sie wydaje ,ze zaczyna sie do mnie podobny robic. Co wy na to?
MamaCzyTata.pl - Max_
mnie sie wydaje,że jednak Tatuś-zagłosowanezaglosowane - jak dla mnie caly tatus
no i ja prosze o opinie. Od malego wszyscy mowia ze max to caly tata a mi sie wydaje ,ze zaczyna sie do mnie podobny robic. Co wy na to?
MamaCzyTata.pl - Max_
zagłosowane-Mamano to ja dzis szaleje zalozylam sobie tez
a ja na to, ze to podobizna tatusia ))zaglosowane - jak dla mnie caly tatus
MamaCzyTata.pl - Max_
u mnie jest tak samo! wściec się da, ubieranie Filipa na dwór to katorga, a jak wyjdziemy juz to jeszcze z 20 min płacze mi w wózku, sucho ma, jest najedzony, no ja nie wiem o c mu chodzi... 2 dni nie byliśmy już na dworzu , może dzisiaj się coś zmieni, oby
to milo bo wszyscy dookola mowia ze do taty podobnyzagłosowane-Mama
to milo bo wszyscy dookola mowia ze do taty podobny