reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Nie wierzę - moje dziecko przed chwilą wcinało gruszkę, aż mu się uszy trzęsły :szok: ale sama mu potarłam gruszkę i wyszła taka wodnista. Zajadał ze smakiem, cmokał i uśmiech na maxa :szok: Musiałam sama przestać go karmić, bo by chyba nie przestał jeść :-D
Kto by się spodziewał, że on gruszki polubi?:-D ze słoiczka nie chciał...ahhh w końcu coś zajada ze smakiem :))) i widać, że to lubi! Trząsł się cały tak mu zasmakowało :-D

Bo chyab wiekszosc zarowno owocow jak i warzyw ze sloiczka smakuje zdecydowanie gorzej.
Ja moze kilka dni podawalam sloiczkowe przetwory ale jak sama porobilam to nie smak nie ma sobie rownych.
Pietruszka jest nesamowicie slodka, groszek jest baaaardzo dobry-sama masowi podjadam :).
A marcheweczka ? ta przeze mnie robiona to ma kolorek i smak a ta sloiczkowa to jakas tak niedorobiona.

Bo chyab wiekszosc zarowno owocow jak i warzyw ze sloiczka smakuje zdecydowanie gorzej.
Ja moze kilka dni podawalam sloiczkowe przetwory ale jak sama porobilam to nie smak nie ma sobie rownych.
Pietruszka jest nesamowicie slodka, groszek jest baaaardzo dobry-sama masowi podjadam :).
A marcheweczka ? ta przeze mnie robiona to ma kolorek i smak a ta sloiczkowa to jakas tak niedorobiona.
Zgadzam się przetworzone już tak nie smakuje.

Właśnie dostałam kawał na maila od mojej znajomej...no musze się podzielić;):
*Piwo
> > *Siedziałem z kolegami w pubie i ktoś wyskoczył z tematem, że
> > piwo zawiera żeńskie hormony! Nie mogliśmy dojść do
> > spójnych
> > wniosków, więc
> > postanowiliśmy przeprowadzić eksperyment naukowy. Każdy z nas
> > (z pobudek czysto naukowych!) wypił 10 piw. I wtedy odkryliśmy
> > przerażającą prawdę:
> > 1) przybraliśmy na wadze;
> > 2) strasznie dużo mówiliśmy, ale o niczym konkretnym;
> > 3) mieliśmy problemy z prowadzeniem samochodu;
> > 4) nie potrafiliśmy logicznie myśleć;
> > 5) nie udało nam się przyznać do błędu, mimo że było
> > zupełnie
> > jasne, że go popełniliśmy;
> > 6) każdy z nas wierzył, że jest pępkiem wszechświata;
> > 7) mieliśmy bóle głowy i żadnej ochoty na seks;
> > 8) nie umieliśmy zapanować nad emocjami;
> > 9) trzymaliśmy się nawzajem za ręce;
> > 10) po każdych 10 minutach musieliśmy iść do WC, i to wszyscy
> > jednocześnie!
> > Czy konieczne są dalsze dowody? Piwo zdecydowanie zawiera
> > żeńskie hormony!

o własnie .. a podczas karmienia mozna na solarium smigac?
wydaje mi sie chyba ze nie ale nie dam sobie glowy opitolic ;)

ciekawi mnie kiedy dostane zwrot podatku..o_O
jak zwykle pewnie na koncu bede :(
tego cowiem to mozna chodzic na solarium...

a ja o pieniadzach z podatku to juz zapomnialam bo w stycziu dostalam.

Hej Dziewczynki,

Julka - przykro mi :(

Mea - ja miałam 176

Emwu - Maxiu taki mamusiowy sie robi. Igor jak był malutki to ksero ojca a teraz w mamusie idzie - he he :)

Julka rzeczywiście dowody iście "naukowe" w takim razie mężczyźni muszą uważać bo oprócz cech charakteru i umiejętności co innego może im jeszcze wyrosnąć lub zaniknąć :-)

ja stoczyalm walke z zupka!!!!!!
dostala dzis marchewkowa z ryzem i co?
nie dosc ze jak dawalam z lyzeczki to wrzeszczala az sie zanosila... to wlalam do butli..
wypila.. i o? malo jej! teraz wrzeszczy mi na rekach i sie wije... wypila 90ml mleka i dalej to sam!!!!
opadam z sil!!!!!!!!!!

reklama
ale to prawda
X czyli zenskie plemniki przezywaja dłuzej
wiec lepiej troche przed owulka sie tulic
Y czyli meskie zyja krocej ...
chocz z ta owulacja tez ciezka utrafic:laugh2:
To ja jestem dowodem na to że wyjątek potwierdza regułe- Lidka spłodzona już po owuloacji. Wiem bo mierzyłam temperaturę codziennie rano;) A ja baaardzo chciałam chłoaczka a potem córę ale odwrotnie tez moze być;)
ale wam zazdroszczę! :-)
ja bym pojechała tutaj
0001solina.jpg

ale mam zajęcia na weekend :-(
może za tydzień się uda.
uwielbiam tam jeździć :-)
Nie dziwię się, pięknie....
A my postanowiliśmy że dajemy sobie 4 miesiące na zrobienie dzidziusia i po tygodniu byłam w ciąży hehe
Używacie jakiegoś kremu nawilżającego dla swoich Dzieciaczków?? Mój Juliuszek ma suche policzki strasznie od pewnego czasu (może to od ogrzewania?) kupiłam krem Johnsona-nawilżający....a tu z dnia na dzień gorzej.POliczki i tak suche a na dodatek pojawiło sie masę krosteczek na całej twarzyczce, wysypka jakaś taka:( nie wiem czy mogę zastosować wazelinę może??? Poradźcie please...:-(

uzywamy innych produktów johnsona,wiec raczej na nie nie jest uczulony...
U nas też suche policzki, czasem pomaga alantan ale ostatnio już nic;(
Juz nie długo lato, zrzuci się troche ciuchów i w związku z tym mam pytanie do Was; polecacie jakies dobre balsamy opalacjące ? bo na solarium chodzić nie chce, a przydałoby się troszkę kolorku nabrac, bo narazie wyglądam jak córka młynarza ;)
J&J dla mnie rewelacja i nie ma tak strasznego zapachu jak inne. Garniera jest świetny jeśli chodzi o efekt ale mnie ten smród odstrasza
no to ja dzis szaleje zalozylam sobie tez:)
MamaCzyTata.pl - ANTOSIEKK
Antolek to do Was obojga jest podobny więc ciężko zagłosować

Do góry