reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
no i jestem rozczarowana i ciut zalamana|!!!!!!!!!
mialam dostac 1200zl a dostalam 484zl.... troche ogromna roznica...
lacze sie z tymi co maja doła!!!!!!!!!!!

Juz nie długo lato, zrzuci się troche ciuchów i w związku z tym mam pytanie do Was; polecacie jakies dobre balsamy opalacjące ? bo na solarium chodzić nie chce, a przydałoby się troszkę kolorku nabrac, bo narazie wyglądam jak córka młynarza ;)

o własnie .. a podczas karmienia mozna na solarium smigac?
wydaje mi sie chyba ze nie ale nie dam sobie glowy opitolic ;)

ciekawi mnie kiedy dostane zwrot podatku..o_O
jak zwykle pewnie na koncu bede :(

mój się drze cały czas ostatnio 40 minut sie darł..dzis 20 może 30.. masakra, bez kitu mam dosyc. ani na zakupy pojsc ani nic..
u mnie jest tak samo! wściec się da, ubieranie Filipa na dwór to katorga, a jak wyjdziemy juz to jeszcze z 20 min płacze mi w wózku, sucho ma, jest najedzony, no ja nie wiem o c mu chodzi... 2 dni nie byliśmy już na dworzu , może dzisiaj się coś zmieni, oby;)

reklama
Do góry