D
daffodill
Gość
ahahahahaha Daffi, ale mnie rozwaliłaś;D;D
sama siebie tez.. jakpwoiem mezowi to puknie mnie w glowe i wysmieje:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ahahahahaha Daffi, ale mnie rozwaliłaś;D;D
No jakieś 5-10 min a potem zasypia tylko ma czujnik ruchu skubany więc nie mogę sobie posiedzieć na ławeczce...
u mnie jest tak samo! wściec się da, ubieranie Filipa na dwór to katorga, a jak wyjdziemy juz to jeszcze z 20 min płacze mi w wózku, sucho ma, jest najedzony, no ja nie wiem o c mu chodzi... 2 dni nie byliśmy już na dworzu , może dzisiaj się coś zmieni, obymój się drze cały czas ostatnio 40 minut sie darł..dzis 20 może 30.. masakra, bez kitu mam dosyc. ani na zakupy pojsc ani nic..
wydaje mi się ze jednak tatazaglosowane - jak dla mnie caly tatus
no i ja prosze o opinie. Od malego wszyscy mowia ze max to caly tata a mi sie wydaje ,ze zaczyna sie do mnie podobny robic. Co wy na to?
MamaCzyTata.pl - Max_