A czy oprocz takiego sloiczka pije tez dodatkowo mleczko? czy sloiczek juz jej je zastepuje?
jak nam pediatra poradziła zupka zastepuje jeden posiłek
a deserek po 1.5 od mleczka i to nie zastepuje posiłku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czy oprocz takiego sloiczka pije tez dodatkowo mleczko? czy sloiczek juz jej je zastepuje?
Ale pieknie a gdzie to jest?ale wam zazdroszczę! :-)
ja bym pojechała tutaj
ale mam zajęcia na weekend :-(
może za tydzień się uda.
uwielbiam tam jeździć :-)
no, no pięknie, też bym z chęcia się wybrałaale wam zazdroszczę! :-)
ja bym pojechała tutaj
ale mam zajęcia na weekend :-(
może za tydzień się uda.
uwielbiam tam jeździć :-)
a hasło?uff udalo mi sie dodac 6zdjec jak na razie z pierwszego mies zycia antolka))
http://antosiekkk.aguagu.pl
my 6 nasza szczesliwa liczba!!
ja się właśnie nad tym zastanawiam..zniosłam wozek, mlodego, sprowadziłam psy z 3 piętra i musiała wracać bo się hrabiemunie podobało!!już mam dosyć!!!!piekna pogoda, mamy z wozkami a ja sie kisze w domu skłaniam się jednak ku zakupieniu nosidełka w ktorym bede mogła nosić młodego przodem do świata..bo tomciekawskie jajo musi widzieć wszystko!!Moja od paru dni też ma już spacerówkę na płasko. Jest zachwycona bo się może w niej rozwalić z rączkami w górę
hehe to moze tym naszym pociechom po angielsku trzeba wytłumaczyć???hehe
mój też na początku arie odstawia a potem śpi.... a co do nosidełka to mam ale mój zachwycony nie jest jak go tam wkładam, i wcale łatwo nie jest tam go umieścić...ja się właśnie nad tym zastanawiam.zniosłam wozek, mlodego, sprowadziłam psy z 3 piętra i musiała wracać bo się hrabiemunie podobało!!już mam dosyć!!!!piekna pogoda, mamy z wozkami a ja sie kisze w domu skłaniam się jednak ku zakupieniu nosidełka w ktorym bede mogła nosić młodego przodem do świata..bo tomciekawskie jajo musi widzieć wszystko!!
oddalam glos na tata bo istny tatus z niegoJa też się skusiłam na założenie porównania na mama czy tata więc zapraszam do głosowania drogie koleżanki :-)
MamaCzyTata.pl - Michał
zagłosowaneJa też się skusiłam na założenie porównania na mama czy tata więc zapraszam do głosowania drogie koleżanki :-)
MamaCzyTata.pl - Michał
mój też na początku arie odstawia a potem śpi....
No jakieś 5-10 min a potem zasypia tylko ma czujnik ruchu skubany więc nie mogę sobie posiedzieć na ławeczce...na poczatku to znaczy ile?