A czy oprocz takiego sloiczka pije tez dodatkowo mleczko? czy sloiczek juz jej je zastepuje?
jak nam pediatra poradziła zupka zastepuje jeden posiłek
a deserek po 1.5 od mleczka i to nie zastepuje posiłku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czy oprocz takiego sloiczka pije tez dodatkowo mleczko? czy sloiczek juz jej je zastepuje?
Ale pieknie a gdzie to jest?ale wam zazdroszczę! :-)
ja bym pojechała tutaj
![]()
ale mam zajęcia na weekend :-(
może za tydzień się uda.
uwielbiam tam jeździć :-)
no, no pięknie, też bym z chęcia się wybrałaale wam zazdroszczę! :-)
ja bym pojechała tutaj
![]()
ale mam zajęcia na weekend :-(
może za tydzień się uda.
uwielbiam tam jeździć :-)
a hasło?uff udalo mi sie dodac 6zdjec jak na razie z pierwszego mies zycia antolka))
http://antosiekkk.aguagu.pl
my 6
ja się właśnie nad tym zastanawiam..zniosłam wozek, mlodego, sprowadziłam psy z 3 piętra i musiała wracać bo się hrabiemunie podobało!!już mam dosyć!!!!piekna pogoda, mamy z wozkami a ja sie kisze w domuMoja od paru dni też ma już spacerówkę na płasko. Jest zachwycona bo się może w niej rozwalić z rączkami w górę![]()
hehe to moze tym naszym pociechom po angielsku trzeba wytłumaczyć???hehe
mój też na początku arie odstawia a potem śpi.... a co do nosidełka to mam ale mój zachwycony nie jest jak go tam wkładam, i wcale łatwo nie jest tam go umieścić...ja się właśnie nad tym zastanawiam.zniosłam wozek, mlodego, sprowadziłam psy z 3 piętra i musiała wracać bo się hrabiemunie podobało!!już mam dosyć!!!!piekna pogoda, mamy z wozkami a ja sie kisze w domuskłaniam się jednak ku zakupieniu nosidełka w ktorym bede mogła nosić młodego przodem do świata..bo tomciekawskie jajo musi widzieć wszystko!!
oddalam glos na tataJa też się skusiłam na założenie porównania na mama czy tata więc zapraszam do głosowania drogie koleżanki :-)
MamaCzyTata.pl - Michał
zagłosowaneJa też się skusiłam na założenie porównania na mama czy tata więc zapraszam do głosowania drogie koleżanki :-)
MamaCzyTata.pl - Michał
mój też na początku arie odstawia a potem śpi....
No jakieś 5-10 min a potem zasypia tylko ma czujnik ruchu skubany więc nie mogę sobie posiedzieć na ławeczce...na poczatku to znaczy ile?