reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Dziewczyny od rana właśnie sypałam Małej mąką między nogi:p i wietrzonko było kilku godzinne:) Musiałam ją poubierać jak się jej kupki zachciało;D
Mała dziś miała pierwszą PRZESPANĄ noc! Pierwszy raz, ale pewnie temu, że ze mną spała. Od 22 do 6.30 spała;)
Coś mi się wydaje, że córa mogła być wczoraj marudna z kuli tego odparzenia, ale nie wiem. Dziś tryska energią bo uwielbia być z gołą pupką, tak więc w to mi graj było od rana:)
Niebawem spacerek:)

Boziu, za 2tyg i 1 dzień nasz ślub aaaaaaaaaa!

reklama
ja daję na przemian- jeden dzień słoiczek obiadowy na drugi dzień deserkowy, pomiędzy dostaje 180 ml mleczka(średnio co 3 godz. alr nie z zegarkiem w ręku tylko jak się sam upomni;) czasami nie zje tyle nawet no i cycusia ale to tak raczej jak się pić chce bo za chiny nie chce mi pić zadnych herbatek ni soczkow:(:(:( nie wiem co z tym zrobić bo idzie lato,upały a On nie chce nic pic:(

Ja mam identyczny problem. Julka tez absolutnie nic nie chce pic. Moze to taki trend na wyspach hehehe.

Używacie jakiegoś kremu nawilżającego dla swoich Dzieciaczków?? Mój Juliuszek ma suche policzki strasznie od pewnego czasu (może to od ogrzewania?) kupiłam krem Johnsona-nawilżający....a tu z dnia na dzień gorzej.POliczki i tak suche a na dodatek pojawiło sie masę krosteczek na całej twarzyczce, wysypka jakaś taka:( nie wiem czy mogę zastosować wazelinę może??? Poradźcie please...:-(

uzywamy innych produktów johnsona,wiec raczej na nie nie jest uczulony...

Ostatnia edycja:
reklama
Używacie jakiegoś kremu nawilżającego dla swoich Dzieciaczków?? Mój Juliuszek ma suche policzki strasznie od pewnego czasu (może to od ogrzewania?) kupiłam krem Johnsona-nawilżający....a tu z dnia na dzień gorzej.POliczki i tak suche a na dodatek pojawiło sie masę krosteczek na całej twarzyczce, wysypka jakaś taka:( nie wiem czy mogę zastosować wazelinę może??? Poradźcie please...:-(
Koniecznie na spacery musisz smarować dziecku buźkę:) My używamy z ziajki z faktorem 50;)
A jak czuję, że ma chropowate leciutko to ostatnio posmarowałam oliwką i minęło:)

Do góry