reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

A mi dziś Mała dała popalić bo była wyjątkowo zmierzła za dnia:p Zasypia od jakiegoś tyg na rękach bo inaczej jest płacz. Zawsze uwielbiała w wózku zasypiać, teraz jest płacz. Nawet na spacerze jak nigdy nie płakała tak ostatnio się przebudza z 5x w trakcie spaceru i płacze. To jest coś nowego dla mnie bo zawsze była bezproblemowa i do rany przyłóż.
Odrzuciłam wersję, że może ząbkowanie bo dziąsła ma twarde i normalnego koloru.

reklama
Ajj biedne to moje dziecię, tak bardzo niespokojnie śpi.. Pokwiliła, natuliłam się, nagłaskałam, już miałam robić meliskę, ale zasnęła.

Dziewczyny mam problem. Mała nigdy wcześniej nie miała problemów z odparzeniem. Od paru dni męczymy się bezskutecznie z dwiema plamkami czerwonymi obok pisi Małej. Cudowałam z Sudocremem, ale nic nie dawał. Bambino też nie. Przeszłam na Nivea na odparzenia, zobaczę jutro. Jak nie będzie poprawy to się za mąkę ziemniaczaną wezmę tylko w jakiej ilości i jak to zrobić??

Dziewczyny mam problem. Mała nigdy wcześniej nie miała problemów z odparzeniem. Od paru dni męczymy się bezskutecznie z dwiema plamkami czerwonymi obok pisi Małej. Cudowałam z Sudocremem, ale nic nie dawał. Bambino też nie. Przeszłam na Nivea na odparzenia, zobaczę jutro. Jak nie będzie poprawy to się za mąkę ziemniaczaną wezmę tylko w jakiej ilości i jak to zrobić??

Ja posypywałam z torebki na pupę :)

I jeśli używasz chusteczek nawilżonych to możesz zrezygnować z ich stosowania aż się (__)__) wygoi :) bo mogą zawierać substancje dodatkowo drażniące skórę i tak już podrażnioną ...

reklama
Ja chusteczki używam by po kupci zrobić porządek:p
A szybko daje efekty po mące?

Dzięki;*
mi sie malejszyja odparza bo ma tłustą że hej i tez jej po kapieli biore garsc mąki i sypie na szyje no i wcieram to.. rano szyja jest normalna ;)
i tak robie za kazdym razem gdy sie jej czerwone robi..

nie uwierzycie..
przyczyna tego co sie dzialo.. było mleko mod.. o_O
wieczorem nie podalam majce tego mleka i spała do 3:50 :O sie naspalam..
chcialam ja przeztrzymac zeby spala dluzej ale to z czasem.. :p
od tamtej pory jeszcze sie nie obdzila..
a ja durna bym sie zajechala..;/

Do góry