reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Alusiowi idą ząbki dwie dolne jedynki... Marudny od paru dni jest okropnie, dziąsła jakby w tym miejscu bardzo przekrione i wsio gryzie a nie ssie nawet z jedzeniem mamy problem(mleka przez smok) dałąm mu dziś Nurofen dla dzieci i troszkę pomogło więc to raczej to. Jaki żel na ząbkowanie polecacie??? I jakie ceny

dentinox i w kazdym miescie sa rozne ceny ale to tak w przedziale miedzy 20-30zl

Kurde co ja odwalilam to szkoda gadac nie wiem jak to sie stalo ale ginka dala mi tabsy trojfazowe i opakowanie jest w postaci koleczka i sa tam najpierw biale pozniej brazowe i znow biale i chyba zolte tabsy zreszta pewnie wiecie no i mialam je w torebce w przedpokoju codziennie sobie lykalam jedna tylko wysuwajac je z torebki lekko no i pare dni temu wyjelam cala paczke patrze a ja zjadlam 5 bialych potem przeskoczylam wszystkie brazowe i wyzarlam polowe nastepnych bialych:szok:nie widzialam w polmroku tych brazowych wcale i jakos na biale przeskoczylam:angry:no dopiero teraz wskoczylam na prawidlowe ale z 2 tyg jechalam jak w wyliczance ehh ale zamul ze mnie i cycki mi urosly jakos dziwnie i jakas opuchnieta jestem moze to od tych hormonow no ale z T "uwazalismy" wiec raczej wszystko pod kontrola:-D

jestes niemozliwa kochana:):):)
rozbawilas mnie prawie do łez:):):):)

Daffi ciekawe czy jutro @ dostaniesz:p Myślę dziennie o Tobie i o tym, że pisałaś, że chciałabyś znowu dzidzię;) Może z tych 2 razów coś będzie?;)

haha nawet nie wiedzialam ze ktos mnie przeczytal... poki co zero boli..ale moze sie przesunac...ja bede czekac spodziewam sie 23 - 24 no zobaczymy...ale np. w dniu slubu brata mialam takie bole krzyzowe ze chwilami myslalam ze sie rozplyne!

reklama
Do góry