reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

wreszcie nam przyszedł zwrot podatku.
muszę namówić K. na zakupy, Daniel mi wyrósł z połowy ciuszków. poza tym kosmetyki się pokończyły, może wreszcie skoczymy do Rossmana.
idę karmić głodomorka, dobrej nocy!

my jeszcze czekamy..grr..a tu slub kumpeli za pasem, dwie komunie (podwojna matka chrzestna:) ) i nasz slub..hehe ektra zwrot ucieknie tak szybko jak sie pojawi:)
dobra laseczki ja zmykam spac, dzisiaj jakas taka zakrecona jestem, to chyba ze zmeczenia, nie wiem.
trzymajcie sie mocno:)

reklama
aga a ty te antykolkowe zamówiłas??
bo ja mam dr.B antyklokowe i chciałam sie tych gumek i rurek pozbyc
bo z TT sa tez bez
bo kolek to juz raczej miec nie bedzie

Hmmm w sumie to nie wiem czy są inne:baffled::baffled::baffled:
Kupiłam tą co widać w aukcji plus smoczek 3+ o średnim przepływie( ale mleko z kleikiem z niego nie leci...musiałam powiekszyć dziurke)
Tam pisze że jest system antykolkowy ale ja patrzyłam bardziej na to że niby smoczek najbardziej przypomina sutek....

Kopciuszku chyba nie przeczytałaś dokładnie mojego pierwszego posta:-D:-D:-D
Użyłam octu na gabce...i naklejka zeszła pięknie....ale za to w tym miejscu mam porysowaną szybę:szok:
I zapomniałam napisać że byliśmy w końcu płytki wybrać....z zielonych przeszliśmy na....hmmmmm.......beżowo pomarańczowe:dry: nie pamietam dokładnie:-D

Wodę na mycie buzi zawsze przegotowywałam i niestety drapał :(

Więc pewnie troszku na zapas ze sobą wezmę a po resztę to do biedronki uderzę :)
A nam z Nestle wodę przywożą w hobokach po 11L, zazwyczaj 3 hoboki. Co miesiąc. Starcza na miesiąc a czasem i jeszcze zostaje. Zawsze z tej wody korzystam jak wlewam do czajnika by Małej zagotować wodę na mleko/kaszkę.

my jeszcze czekamy..grr..a tu slub kumpeli za pasem, dwie komunie (podwojna matka chrzestna:) ) i nasz slub..hehe ektra zwrot ucieknie tak szybko jak sie pojawi:)
dobra laseczki ja zmykam spac, dzisiaj jakas taka zakrecona jestem, to chyba ze zmeczenia, nie wiem.
trzymajcie sie mocno:)

Jak duzo imprezek Wam sie szykuje! Fajnie :tak:

A nam z Nestle wodę przywożą w hobokach po 11L, zazwyczaj 3 hoboki. Co miesiąc. Starcza na miesiąc a czasem i jeszcze zostaje. Zawsze z tej wody korzystam jak wlewam do czajnika by Małej zagotować wodę na mleko/kaszkę.

Hobok? Nie znalam tego slowa :tak: Zaraz wygoogluje :-D

"hobok- zamykany pojemnik metalowy o pojemności do 50 l wyposażony w dwa uchwyty do przenoszenia. Używany najczęściej w przemyśle lakierniczym i chemicznym."

reklama
Hmmm w sumie to nie wiem czy są inne:baffled::baffled::baffled:
Kupiłam tą co widać w aukcji plus smoczek 3+ o średnim przepływie( ale mleko z kleikiem z niego nie leci...musiałam powiekszyć dziurke)
Tam pisze że jest system antykolkowy ale ja patrzyłam bardziej na to że niby smoczek najbardziej przypomina sutek....

Kopciuszku chyba nie przeczytałaś dokładnie mojego pierwszego posta:-D:-D:-D
Użyłam octu na gabce...i naklejka zeszła pięknie....ale za to w tym miejscu mam porysowaną szybę:szok:
I zapomniałam napisać że byliśmy w końcu płytki wybrać....z zielonych przeszliśmy na....hmmmmm.......beżowo pomarańczowe:dry: nie pamietam dokładnie:-D

no ale nie ma tam tych gumek i rurek??
tylko butla i smoczek :dry:
bo na tym mi zalezy

Do góry