reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
a ja siedzę sama. K. ma nockę. Danielek dostał od wujka wielkiego misia (większy od niego samego) i paczkę Huggiesów (powiem Wam, że te z Biedronki z serii Wake up dry są dla mnie lepsze jak Pampersy!).
weekend zawalony, zajęcia od rana do wieczora :-( ale mi się nie chce...
Ja kupiłam ostatnio Małej paczkę pampek z Pampers i mam dziwne wrażenie, że szybko ten pampek robi się wilgotny, że czuć gołą ręką (jak Mała leży w samym pampku). Dla mnie na razie są najlepsze Huggies. Pampersy złe nie są, ale nie są na pewno idealne:p
Z Dada zrezygnowaliśmy z 2 miechy temu, za sztywne są.

Nie wyobrażam sobie nie wyprasować:)
Hehe, życie, czasu mi nie starcza;) Wiadomo, jeden sobie nioe wyobraża nie prasowania ubrań, inny nie odkurzania codziennie a jeszcze inny ten czas woli poświęcić na coś zupełnie innego. Ja np mam fioła na punkcie mycia lodówki;)
Dobra, młoda nakarmiona, poczytałam Was chwilę i lece do łózeczka z notatkami, dobrej nocy dziewuszki

reklama
Do góry