reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
a ja siedzę sama. K. ma nockę. Danielek dostał od wujka wielkiego misia (większy od niego samego) i paczkę Huggiesów (powiem Wam, że te z Biedronki z serii Wake up dry są dla mnie lepsze jak Pampersy!).
weekend zawalony, zajęcia od rana do wieczora :-( ale mi się nie chce...
Ja kupiłam ostatnio Małej paczkę pampek z Pampers i mam dziwne wrażenie, że szybko ten pampek robi się wilgotny, że czuć gołą ręką (jak Mała leży w samym pampku). Dla mnie na razie są najlepsze Huggies. Pampersy złe nie są, ale nie są na pewno idealne:p
Z Dada zrezygnowaliśmy z 2 miechy temu, za sztywne są.

Nie wyobrażam sobie nie wyprasować:)
Hehe, życie, czasu mi nie starcza;) Wiadomo, jeden sobie nioe wyobraża nie prasowania ubrań, inny nie odkurzania codziennie a jeszcze inny ten czas woli poświęcić na coś zupełnie innego. Ja np mam fioła na punkcie mycia lodówki;)
Dobra, młoda nakarmiona, poczytałam Was chwilę i lece do łózeczka z notatkami, dobrej nocy dziewuszki

reklama
Do góry