reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

f

Magda adminki nie wysyłaja zaproszen, po prostu osoby z listy beda miały podglad do tego watku grudzien 2009:tak: Inni (bez dostepu) nie beda nawet widzieli tego wątku.
Każda z nas która pisze bedzie miała udostepniony ten watek.

i w kazdej chwili kiedy pojawi sie kolejna osoba ktora chcialaby z nami pisac moze do tej listy byc dopisana ...

reklama
f

Magda adminki nie wysyłaja zaproszen, po prostu osoby z listy beda miały podglad do tego watku grudzien 2009:tak: Inni (bez dostepu) nie beda nawet widzieli tego wątku.
Każda z nas która pisze bedzie miała udostepniony ten watek.

dzięki marta:)
kurcze ja tez was czytałam, a sie nie udzielałam i ciężko by mi było jakby ktoś mi to nagle zabrał..zarejestrowałam sie chyba w maju a czytałam od kwietnia..cała ciąże z Wami spędziłam dziewczeta:) może jest więcej takich osób jak ja..czytających a nieśmiałych..może tylko zamknąć album, ale tez nie widzę konieczności jak dla mnie:)

jejku dziewczyny głupio, ale ja jnie kumam..
gdzie ta osoba się pojawi? na innym watku np o gotowaniu i zgłosi chęć pisania tak?

Ostatnia edycja:
kurcze ja tez was czytałam, a sie nie udzielałam i ciężko by mi było jakby ktoś mi to nagle zabrał..zarejestrowałam sie chyba w maju a czytałam od kwietnia..cała ciąże z Wami spędziłam dziewczeta:) może jest więcej takich osób jak ja..czytających a nieśmiałych..może tylko zamknąć album, ale tez nie widzę konieczności jak dla mnie:)

napisz to w ankiecie jako argument i zaglosuj !!

Geeeeeez, doczytałam
Jeśli mogę się wtrącić to ja też korzystam z podgrzewacza, jeśli chodzi o słoiczki to podgrzewam je w 40 stopniach przez około 15min, później mieszam i sprawdzam i jest ok, choć na moim podgrzewaczu teoretycznie powinna się podgrzewać słoiczki przez ok 5 min w temp 70 stopni, ale mam problem z jego ustawieniem, więc wolę chwilę dłużej zaczekać.:-)
Spróbuje robić tak jak Ty :)

Jak Ci fajnie ze prace mgr piszesz - szczerze! Pisanie swojej wspominam cudnie! A tak w ogole to mi sie znow studia jakies marza. Wiem ze to przez to siedzenia w domu pewnie. Jakos w ogole to odnosze ostatnio wrazenie ze ograniczone horyzonty myslowe mam. Dzieciaczek jest wspanialy i w ogole ale jakos soba i swoim polotem nie jestem zachwycona w trakcie tego siedzenia w domu :baffled:
Oj wiem co czujesz. I ja też bym coś jeszcze postudiowała :)

Uwazam ,ze zarowno album jak i watek glowny po roku czasu zrobily sie watkami bardzo osobistymi.
watkami tematycznymi mozna sie dzielic z kazdym.
W glownym piszemy o wielu osobistych sprawach i warto go zamknac. - to moje zdanie.

Się zgadzam :)

jejku dziewczyny głupio, ale ja jnie kumam..
gdzie ta osoba się pojawi? na innym watku np o gotowaniu i zgłosi chęć pisania tak?
na pewno są takie osoby... przykładem jest goniaa2 która czyta nas od czasów ciąży, ale się nie udziela ;-)

wykonane Pani administrator:)

kurcze dziewczyny jestem w szoku, ja wam sie chce znowu studiowac!! :)
ja nie moge zrobić licencjata!! mecze sie z fizjologia czlowieka juz chyba 3 lata!!nie liczać okresu ciaży i wychowywania Damiana!!ale w przyszłym roku sprobuje to dokonczyć!!w rodzinie to już zaklady robia, czy skoncze studia:)
minełam się z powołaniem, chyba ja bym chciała jak lajtway weterynarie zrobic:)

Ostatnia edycja:
ale zasuwacie z postami, rany boskie :szok: już zapomniałam jaki tu był ruch jak jeszcze byłyśmy w ciąży :laugh2:

co do grup, jestem za zamknięciem albumu bo nie chciałabym by były takie sytuacje, że zobaczę kiedyś swoje zdjęcie albo zdjęcie Danielka podpisane innym imieniem (a miałam już kiedyś taką sytuację).
co do naszego ogólnego wątku to... waham się między za i przeciw... z jednej strony czasem chciałabym wam napisać o czymś osobistym ale powstrzymuję się, bo wiem że wiele osób może to przeczytać. z drugiej strony jednak wątek zamknięty może nas jeszcze bardziej podzielić i zniechęcić nowe osoby do pisania. dlatego lepiej wstrzymam się od głosu i zaakceptuję waszą decyzję.

cherie śniadanie dziś zjadłas? :)
ja własnie spijam redsa malinkowego:) mmmm petarda:)
ooo nie! ale bym sobie wypiła Redsa :-D po ciąży nie umiem pić innych piw niż Reds
a090.gif

reklama
Do góry