G
Georgina
Gość
Mój też mi nieeeNo widzisz, pozytywne rzeczy też się zdarzają wokół ciebie.
Mój mi nigdy kwiatów nie przysłał.
Daffi Szczęściaro!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój też mi nieeeNo widzisz, pozytywne rzeczy też się zdarzają wokół ciebie.
Mój mi nigdy kwiatów nie przysłał.
he he he to dawaj ! wszytskie obiecujecie a ja jak byłam chudzielcem tak jestem ))
hmmmm jak to ? tzn nie bedzie on dostepny dla wszytskich ,tak ? mi w sumie wszytsko jedno ,ale chyba wolałabym zeby był zamkniety...niech zdecyduje wiekszosc..
w sumie to jestem na TAK ! po co ktos ma podczytywac i ogladac co pisze...wiem ,ze jak ktos chce to da rade wszedzie sie dostac ,ale zawsze to juz jakas trudnosc i ograniczenie dla świrnietych ))tylko szybko bo musze napisac.. Mea nieodp nie wiem co zrobic... wiesz wg mnielepiej jak bedzie zamkniety..album nasz tez mzona zamknac.. wystarczy tylko slowo!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie beda potrzebne grupy o ktore sa niepotrzbene zgrzyty!