reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
hmmmm jak to ? tzn nie bedzie on dostepny dla wszytskich ,tak ? mi w sumie wszytsko jedno ,ale chyba wolałabym zeby był zamkniety...niech zdecyduje wiekszosc..

hmmmm jak to ? tzn nie bedzie on dostepny dla wszytskich ,tak ? mi w sumie wszytsko jedno ,ale chyba wolałabym zeby był zamkniety...niech zdecyduje wiekszosc..

tylko szybko bo musze napisac.. Mea nieodp nie wiem co zrobic... wiesz wg mnielepiej jak bedzie zamkniety..album nasz tez mzona zamknac.. wystarczy tylko slowo!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie beda potrzebne grupy o ktore sa niepotrzbene zgrzyty!

No dobra, może być i zamknięty choć gdzieś tam w środku jest mi to obojętne bo nie piszę tu rzeczy, których bym nie chciała;)

tylko szybko bo musze napisac.. Mea nieodp nie wiem co zrobic... wiesz wg mnielepiej jak bedzie zamkniety..album nasz tez mzona zamknac.. wystarczy tylko slowo!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie beda potrzebne grupy o ktore sa niepotrzbene zgrzyty!
w sumie to jestem na TAK ! po co ktos ma podczytywac i ogladac co pisze...wiem ,ze jak ktos chce to da rade wszedzie sie dostac ,ale zawsze to juz jakas trudnosc i ograniczenie dla świrnietych ;)))

Ostatnia edycja:
O i odrazu tu weselej.
Masz racje Daffi - niech mea zrobi ankiete a album mozna juz zamknac.
Z tego co roumiem to do watku zamknietego grudzien 2009 beda mialy ostep wszystkie dziewczyny ,ktore na chwile obcna z nami pisza.
Tak?
A pozostale watki zostana otwarte i mozemy z tamtych watkow przechwytywac pozostale mamuski , ktore beda do nas pisaly i sie udzielaly.

Uwazam ,ze zarowno album jak i watek glowny po roku czasu zrobily sie watkami bardzo osobistymi.
watkami tematycznymi mozna sie dzielic z kazdym.
W glownym piszemy o wielu osobistych sprawach i warto go zamknac. - to moje zdanie.

reklama
ok dziekiza zdanie dziewczeta.. nie wiem jak to dokladnie jest z tym zamknietym..... byc moze nasze moderatorki beda mogly udostepniac wejsciowki na glowny zamkniety!
mea sie na pewno dowie i da znac.. zreszta ja tez podpytam.

Do góry