NeSSi
Moderatorka
Co do zamkniecia watku Grudzien to mi sie akurat ten pomysl nie podoba ale Album moznaby zamknactakie moje zdanie.
Jak powiedział były Premier Marcinkiewicz:
YES! YES! YES!
Pewnie! nie pogardzę też samochodem, kosiarką, psem i pełną lodówką ..... generalnie przyjmę wszystko, najpilniej jednak KG.Nessi ja mam dla Ciebie propozycje ja Ci oddam moje 10 kg i wtedy bedziesz na spokojnie tewgo indyka wcinac hihi
Ahaha, teściowa ma boksera i pierdzi na potęgę. Ale moje dwa dogi niestety też![]()
Czeko...., czeko...., CZEKOLAAAAAADA!!!
Nessi - napisalac ,ze Twoje posty tez niektore dziewczyny zlewaja. Tak sobie pomyslalam ,ze ja chyba zadko odpisuje na Twoje posty ale przeciez to nie znaczy ze cos lub kogos zlewam. Chyba nikt nikogo tu nie zlewa. I nie jest to kwestia antypatii. Owszem - sympatie pewnie tu sa ale antypatie raczej nie. Bardzo lubie Twoje teksty i uwazam ,ze masz swietne poczucie humoru. Zawsze wywoluja moj usmiech. Czasem nawet nie ma co skomentowac bo sa tak powiedziane ze maja kropke na koncu.
Mysle tez ,ze urzedujemy w innych godzinach na forum i zadko jestesmy razem w trakcie jakiejs dyskusji wiec ciezko o bierzaca wymiane zdac , ktora sprzyja tworzeniu sie takowych "sympatii".
Nie, nie o Ciebie
A możesz mnie żółtodzióbowi podpowiedzieć coś z dziennym menu? Wiem że tego co napisałaś też nie mogę. Jeszcze podobno pory są silnymi alergenami i wołowina. Te ryby mnie trochę martwiąNo nic.. Podpowiedz mi tylko co mogę zjeśc na śniadanie. Miałam jeść kanapki z wędliną ale mam jasny chleb- czyli odpada? Wędlinkę mam swojską z domku więc na pewno dobra, bez konserwantów
Śniadanie: chlebek ciemny + szynka parzona z cycka kuraka do tego margaryna z oliwy z oliwek (masła nie mogę), rzodkiewka, ogórek, szczypiorek do tego piję zieloną herbatę (czarnej czyli tej zwykłej w sklepie nawet liptona nie można bo wysusza :/) na koniec zjadam jabłko.
Obiad: zupa, np warzywna, na drugie ziemniaki, pierś z indyka w sosie pieczarkowym, tutaj można miksować i puścić wodze fantazji
Kolacja:np. ryż zapiekany z jabłkami + banan
Oczywiście między posiłkami zajadam herbatniki
Wieprzowego nie wolno, wołowego również bo to czerwone mięso jest, cielęciny również
P.S I jak odstawisz Milk to pij wapno.
A i kotlety obtaczam w żółtku z dodatkiem wody bez białka - bo białka też nie wolno :/
Ostatnia edycja: