reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Wczoraj jak brałam prysznic wyczułam w prawej piersi niewielkie zgrubienie mam nadzieję że to nic takiego zapisałam się do gina niech mnie zbada bo trochę mnie to niepokoi :-(
I bardzo dobrze ! Szybka reakcja jest najwazniejsza.
To moze byc cos bardzo blachego jak np zgrubienie lub zageszczenie gruczolu (po karmieniu) , Jakas mala torbiel lub cos w tym rodzaj.Najlepiej isc do lekarza i rozwiac watpliwosci. :)

zgadzam się w 100% ! i też nienawidze się prosić o cokolwiek ;)
Dolaczam do klubu niezaleznych , nie lubiacych sie prosic :)

Ostatnia edycja:
reklama
mi się wydaje, że jak sie ma prawko to jest się bardziej samodzielnym i niezależny. ja zaluje, ze nie mam i ciągle muszę sie prosić, a tego nie cierpię!
Zgadzam sie. Ja to wogóle Kocham jeździć samochodem jako kierownica os course :) A prawko zrobiłam jak miałam 17 lat ale nauczyłam sie jeździć o wiele wcześniej - praktycznie jak zaczełam sięgać nogami do pedałów :D
wpadaj!! posklejam i dla Ciebie:) kurde szkoda ze wszytskie nie mieszkamy w jednym miescie:) ale by sie dzialo:) normalnie mafia gorsza niz sycylijska:D hahaha
He he he - ale by były jaja :)

Ja nie potwierdzilam zaproszenia bo nawet nie wiem gdzie to zaproszenie jest :)
Nadal uwazam jednak ze powinnysmy sie postarac o zamkniecie tego watku.
No chyba ,ze na tamten przejdziemy wszystkie i funkcjonuje tak samo jak ten. tu nikt nie zostanie. :)
A co z Asia?
Cos mi sie obilo o uszy ze zniknela. Ale jak i gdzie i dlaczego?

ooo wlasnie gdzie jest Asica???

Daffi ponawiam pytanie luuuznej .....

No i zupka ugotowana ... jeny mi tez sie nic niechce pogoda beznajdziejna a mielismy isc popatrzec lozeczka turystyczne na spacer z Igorkiem AZ sie odechciewa od takiek pogody,,,,,

reklama
Jejku daffi - juz dawno nikt i takiego pieknego komplementu nie trasnal. Oczywiscie przesadzasz ale Dziekuje bardzo :).
uwierz mi ze nie przesadzam... ja cie widze i wiem co pisze..zazdroszcze ci bardzo... moze za 20 lat osiagne taka figurke hahahhah...
marzenia...
to moge pokazac mezowi fote??
pozneij bede zazdrosna i bede mu marudzic ze pewnie o to bie stale rozmysla...;p

Do góry