reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Wczoraj jak brałam prysznic wyczułam w prawej piersi niewielkie zgrubienie mam nadzieję że to nic takiego zapisałam się do gina niech mnie zbada bo trochę mnie to niepokoi :-(
I bardzo dobrze ! Szybka reakcja jest najwazniejsza.
To moze byc cos bardzo blachego jak np zgrubienie lub zageszczenie gruczolu (po karmieniu) , Jakas mala torbiel lub cos w tym rodzaj.Najlepiej isc do lekarza i rozwiac watpliwosci. :)

zgadzam się w 100% ! i też nienawidze się prosić o cokolwiek ;)
Dolaczam do klubu niezaleznych , nie lubiacych sie prosic :)

Ostatnia edycja:
reklama
mi się wydaje, że jak sie ma prawko to jest się bardziej samodzielnym i niezależny. ja zaluje, ze nie mam i ciągle muszę sie prosić, a tego nie cierpię!
Zgadzam sie. Ja to wogóle Kocham jeździć samochodem jako kierownica os course :) A prawko zrobiłam jak miałam 17 lat ale nauczyłam sie jeździć o wiele wcześniej - praktycznie jak zaczełam sięgać nogami do pedałów :D
wpadaj!! posklejam i dla Ciebie:) kurde szkoda ze wszytskie nie mieszkamy w jednym miescie:) ale by sie dzialo:) normalnie mafia gorsza niz sycylijska:D hahaha
He he he - ale by były jaja :)

Ja nie potwierdzilam zaproszenia bo nawet nie wiem gdzie to zaproszenie jest :)
Nadal uwazam jednak ze powinnysmy sie postarac o zamkniecie tego watku.
No chyba ,ze na tamten przejdziemy wszystkie i funkcjonuje tak samo jak ten. tu nikt nie zostanie. :)
A co z Asia?
Cos mi sie obilo o uszy ze zniknela. Ale jak i gdzie i dlaczego?

ooo wlasnie gdzie jest Asica???

Daffi ponawiam pytanie luuuznej .....

No i zupka ugotowana ... jeny mi tez sie nic niechce pogoda beznajdziejna a mielismy isc popatrzec lozeczka turystyczne na spacer z Igorkiem AZ sie odechciewa od takiek pogody,,,,,

reklama
Jejku daffi - juz dawno nikt i takiego pieknego komplementu nie trasnal. Oczywiscie przesadzasz ale Dziekuje bardzo :).
uwierz mi ze nie przesadzam... ja cie widze i wiem co pisze..zazdroszcze ci bardzo... moze za 20 lat osiagne taka figurke hahahhah...
marzenia...
to moge pokazac mezowi fote??
pozneij bede zazdrosna i bede mu marudzic ze pewnie o to bie stale rozmysla...;p

Do góry