W
wika_20
Gość
Maggie no fajne u mnie znajomi maja takie opisy na gg Ci co dzieci maja takie dość znane motto no ale fajne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uwierz mi ze nie przesadzam... ja cie widze i wiem co pisze..zazdroszcze ci bardzo... moze za 20 lat osiagne taka figurke hahahhah...
marzenia...
to moge pokazac mezowi fote??
pozneij bede zazdrosna i bede mu marudzic ze pewnie o to bie stale rozmysla...;p
Daffi czemu tylko pare lasek zostało w zamkniętym reszta nie chciała?
DAFF a my z Ryskie mamy focha bo nie dostalismy zaproszenia
ha ha - wariatka
kovhana bylo do wszystkich ale jak zobaczylam co inni mysla o mojej parcy to siue zneichecilam i pokasowalam wsztskich tylko zostawialm osoby ktore jakies zaintersowanie wykazaly.wybacz mi to
Daffi trochę przesadzasz wyluzuj dziewczyno!!kovhana bylo do wszystkich ale jak zobaczylam co inni mysla o mojej parcy to siue zneichecilam i pokasowalam wsztskich tylko zostawialm osoby ktore jakies zaintersowanie wykazaly.wybacz mi to
ja nie w temacie
bo mnie nie bylo...
ale chce i koniec!!
Maggie no fajne u mnie znajomi maja takie opisy na gg Ci co dzieci maja takie dość znane motto no ale fajne
Daffi trochę przesadzasz wyluzuj dziewczyno!!
troche teraz nie rozumiem..chcemy szczerość na forum czy nie..troche to smutne..