reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

a dlaczego ja sygnatuy nie moge zmienic bo sie pokazuje natkenlismy sie na nastepujace bledy : i cos tam po angielksi a ja noga jestem z nagliska ehhh

reklama
Trzeba bylo jej zapytac czy prywatnie lepiej leczy:tak::-D

wiesz na to nie wpadlam :)

He he he Mea - prowizorka to moje drugie imie od kiedy Igor jest na świecie. I pomyśleć że taka pedantka ze mnie była :D

Czy Wasze dzieciaki też Wam robią takie numery? Jak jestem u pediatry to ona bierze młodego za ręce i podnosi do siadu żeby sprawdzić czy główke trzyma. No i Igor to uwielbia i tak sobie ćwiczymy. Tylko że ten gałgan mały zamiast do siadu to mi w ostatniej chwili prostuje nogi w kolanach i staje i sie cieszy.

ech robia robia !! mojej agatce tak sie stanie spodobalo ze sztywna jest niesamowicie !!!

mea wiadomo! serial to podstawa:) co oglądasz?

dwa w ciagu dnia:
Majke - 18.00 lub na drugi dzien rano o 8.00
JAG - 17.25 lub rano o 9.00
po poludniu sie zazebiaja wiec staram sie rano doogladac to czego nie widzialam ... albo wszystko bo i tak mi wygodniej ogladac rano :D

wcale nie |"na wspolnej"!! jakos nie lubilam nigdy tego serialu ...

Tutaj zgodzę się z Tobą na 200 % nawet :-D

Bo tak: oczywiście weekend majowy na wsi u rodziców, oczywiście grill, oczywiście dziecko na świeżym powietrzu, oczywiście w moim 'panieńskim' pokoju niesprzątane, oczywiście potrzebne łóżeczko turystyczne, oczywiście nie mamy auta i oczywiście muszę zrobić prawko :-D:-D

dobrez ze przypomnialas - trzeba by pomyslec o otwarciu sezonu grillowego !!!!!

dobre pytanie!
Ja też mam komplecik ale dla chlopca :))))

o tu bym miala pole do popisu bo sie u nas w okolicy chlopczyk urodzil ale nie mam pojecia iedy beda go chrzcili !!! a moga z tym poczekac z uwagi na to ze czeka ich operacja wargi ...

Wg mnie to przez to, ze np tesc nosi Lolka na swojej koszuli i nie kladzie pieluszki, a on lubi sobie poopierac policzki na ramieniu. Nie musze dodawac,ze tesc pali fajki i cholera wie ile syfu jest na tej koszuli... Oczywiscie on chce dobrze, tylko dla niego to nie ma sensu i nie umie zrozumiec, ze jak ja ciagle pilnowalam kladzenia pieluszki to nic nie mial. A ten mały brzdąc nie daje skórze odpoczac i sie wygoic bo ciagle obślinia całe poliki aż do oczu :)) Tylko chodze z wodą przegotowaną i przecieram w kółko :)

ooo znam to z autopsji !!! tesciowa ma kategoryczny zakaz calowania malej bo jak ja w buzie calowala to zaraz jej wyskakiwaly czerwone plany ... tona nikotyny na dzien robi swoje !!!!!!!!

mi się wydaje, że jak sie ma prawko to jest się bardziej samodzielnym i niezależny. ja zaluje, ze nie mam i ciągle muszę sie prosić, a tego nie cierpię!

Ja sobie zycia bez samochodu nie wyobrazam.
Niema wogole takiej opcji :)
Tez mam kombi i wozek , zakupy i cokolwiek mi sie zamarzy tam sie wlasnie miesci. A auto mam bardzo duze.
Cala cize rowniez jezdzilam. Dzien przed terminem bylam u fryzjera i dziewczyny nie wierzyly ,ze siedze na fotelu. Spytaly potem czy mi wezwac taksowke. Na co ja - nie , przeciez ja jestem samochodem. :)
Nie mogly uwierzyc. Szczerze, tonie wie co je tak dziwilo. Dla mnie to wlasnie jak sie jest w cizy czy sie ma male dziecko to najlepiej z samochodem. Nie trzeba na nic czekac w razie draki tylko hop do auta i juz...

dolanczam sie do grupy !! ja sobie zycia bez prawka i auta nie wyobrazam !!! a teraz z agatka to juz wcale !!! a ze moj maz ostatnimi czasy upodobal sobie jezdzenie do pracy moim autkiem /bo taniej/ to sie musze za kazdym razem prosic jak chce gdzies sie ruszyc ... masakra !! moglabym wziac jego /zawsze klucze i dokumenty sa w domu w razie W/ ale zapinac fotelika mi sie nie chce :) ot lenistwo ze mnie wylazi :)

Mam propozycje . Jak ktoras z Was poczuje sie ignorowana niech napisze : HALO , TU SIE PISZE !!!!!
Odzew bedzie na bank :)

to jest super pomysl !! i koniecznie zacytujcie najwazneijsze pytanie :)

ja w dzień porodu jeszcze prowadziłam jechałam do rodziców 120 km, bo kto sie spodziewał porodu tego dnia :-))

ja tez prosto ze swiat u rodzicow pojechalam do szpitala :)

A powiedz mi jak pojdziesz dopracy to Agatka zajmie sie tesciowa?

niestety tak ... najpierw z moja mama a potem z tesciowa ...

Ja nie potwierdzilam zaproszenia bo nawet nie wiem gdzie to zaproszenie jest :)
Nadal uwazam jednak ze powinnysmy sie postarac o zamkniecie tego watku.
No chyba ,ze na tamten przejdziemy wszystkie i funkcjonuje tak samo jak ten. tu nikt nie zostanie. :)
A co z Asia?
Cos mi sie obilo o uszy ze zniknela. Ale jak i gdzie i dlaczego?

caly czas usiluje dojsc do tego jak zamknac temat na otwartym forum ... moderatorki mnie olewaja niestety ...

a asia gdzies jest zagoniona !! pisala ostatnio!!

chodiz o to ze utworzylam zamnkeita grupe na galerie nasza! kazdej z osobna zalozylam jej wlasna galerie.. jednak dziewczyny stwierdzily ze to zly pomysl wiec to skasowalam ale moge dla ciebie zrobic nie ma problemu

a chcem ico??
glupio Ci??:p myslalas ze tez nie bede chciala:)
Rychu chce galerie miec swoja od cioci:)

no ale o oc ci chodzi? czy sie jjakos uzalam albo mam pretensje? napsialam o co chodiz tylko ze nie chcialy to skasowlaam i tyle.. a po co mialy byc dziewczyny ktore to nie interesuje?? to chyba bylo by glupie!

Kurde a już nic nie kumam. Wyraziłam swoje zdanie, potem zaakceptowałam zaproszenie, popatrzyłam co i jak i napisałam że będę tam zaglądać. Nie wrzucilam zdjęć bo nie miałam czasu jeszcze, dziś zaglądam i już grupy nie mam.

reklama
Do góry