W
wika_20
Gość
a dlaczego ja sygnatuy nie moge zmienic bo sie pokazuje natkenlismy sie na nastepujace bledy : i cos tam po angielksi a ja noga jestem z nagliska ehhh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzeba bylo jej zapytac czy prywatnie lepiej leczy
He he he Mea - prowizorka to moje drugie imie od kiedy Igor jest na świecie. I pomyśleć że taka pedantka ze mnie była
Czy Wasze dzieciaki też Wam robią takie numery? Jak jestem u pediatry to ona bierze młodego za ręce i podnosi do siadu żeby sprawdzić czy główke trzyma. No i Igor to uwielbia i tak sobie ćwiczymy. Tylko że ten gałgan mały zamiast do siadu to mi w ostatniej chwili prostuje nogi w kolanach i staje i sie cieszy.
mea wiadomo! serial to podstawa co oglądasz?
Tutaj zgodzę się z Tobą na 200 % nawet
Bo tak: oczywiście weekend majowy na wsi u rodziców, oczywiście grill, oczywiście dziecko na świeżym powietrzu, oczywiście w moim 'panieńskim' pokoju niesprzątane, oczywiście potrzebne łóżeczko turystyczne, oczywiście nie mamy auta i oczywiście muszę zrobić prawko
dobre pytanie!
Ja też mam komplecik ale dla chlopca )))
Wg mnie to przez to, ze np tesc nosi Lolka na swojej koszuli i nie kladzie pieluszki, a on lubi sobie poopierac policzki na ramieniu. Nie musze dodawac,ze tesc pali fajki i cholera wie ile syfu jest na tej koszuli... Oczywiscie on chce dobrze, tylko dla niego to nie ma sensu i nie umie zrozumiec, ze jak ja ciagle pilnowalam kladzenia pieluszki to nic nie mial. A ten mały brzdąc nie daje skórze odpoczac i sie wygoic bo ciagle obślinia całe poliki aż do oczu ) Tylko chodze z wodą przegotowaną i przecieram w kółko
mi się wydaje, że jak sie ma prawko to jest się bardziej samodzielnym i niezależny. ja zaluje, ze nie mam i ciągle muszę sie prosić, a tego nie cierpię!
Ja sobie zycia bez samochodu nie wyobrazam.
Niema wogole takiej opcji
Tez mam kombi i wozek , zakupy i cokolwiek mi sie zamarzy tam sie wlasnie miesci. A auto mam bardzo duze.
Cala cize rowniez jezdzilam. Dzien przed terminem bylam u fryzjera i dziewczyny nie wierzyly ,ze siedze na fotelu. Spytaly potem czy mi wezwac taksowke. Na co ja - nie , przeciez ja jestem samochodem.
Nie mogly uwierzyc. Szczerze, tonie wie co je tak dziwilo. Dla mnie to wlasnie jak sie jest w cizy czy sie ma male dziecko to najlepiej z samochodem. Nie trzeba na nic czekac w razie draki tylko hop do auta i juz...
Mam propozycje . Jak ktoras z Was poczuje sie ignorowana niech napisze : HALO , TU SIE PISZE !!!!!
Odzew bedzie na bank
ja w dzień porodu jeszcze prowadziłam jechałam do rodziców 120 km, bo kto sie spodziewał porodu tego dnia :-))
A powiedz mi jak pojdziesz dopracy to Agatka zajmie sie tesciowa?
Ja nie potwierdzilam zaproszenia bo nawet nie wiem gdzie to zaproszenie jest
Nadal uwazam jednak ze powinnysmy sie postarac o zamkniecie tego watku.
No chyba ,ze na tamten przejdziemy wszystkie i funkcjonuje tak samo jak ten. tu nikt nie zostanie.
A co z Asia?
Cos mi sie obilo o uszy ze zniknela. Ale jak i gdzie i dlaczego?
chodiz o to ze utworzylam zamnkeita grupe na galerie nasza! kazdej z osobna zalozylam jej wlasna galerie.. jednak dziewczyny stwierdzily ze to zly pomysl wiec to skasowalam ale moge dla ciebie zrobic nie ma problemu
a dlaczego ja sygnatuy nie moge zmienic bo sie pokazuje natkenlismy sie na nastepujace bledy : i cos tam po angielksi a ja noga jestem z nagliska ehhh
no ale o oc ci chodzi? czy sie jjakos uzalam albo mam pretensje? napsialam o co chodiz tylko ze nie chcialy to skasowlaam i tyle.. a po co mialy byc dziewczyny ktore to nie interesuje?? to chyba bylo by glupie!
my tez ze Stasiem nie dostalismy zaproszenie:-(
a chcem ico??
glupio Ci?? myslalas ze tez nie bede chciala
Rychu chce galerie miec swoja od cioci
DziekiKasiekkrk juz